Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ganycze

180 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kislányom áll, hosszú percekig annak a háznak a kertjében, ahol én felnőttem, és ahonnan elindultam. virágokat szedett a ház előtt, éppen a kis ujjaival morzsolgatja. eteti a kacskákat.a kút peremén ülök, fényképezek. amikor a zsebembe csúsztattam a cég által fizetett…..
A faszom kivan ne bégessél 2012.09.26 16:04:34
van itt egy tűzőkapocs és egy távirányító, és egyik sem akar közelebb jönni. van itt egy gumilabda, amikor kipottyant száz forintért cserébe, azt mondtam, gyémánt labda. nem akar közelebb gurulni. vannak itt zsírkréták. nem zsírból készültek, nem gurulnak ide, van itt lap,…..
A faszom kivan szeretethiányom van 2012.09.06 14:00:15
bazdmeg..
édesapám juhász, édesanyám adminisztrátor, vagyis, ő még akkor csinálta, amikor nem volt ciki, szóval, titkárnő volt. egy pici faluban éltünk az alföld közepén. volt egy nagy tanyánk, rengeteg birkánk, meg néhány egyéb más állatunk is. tulajdonképpen egy egyszerű…..
A faszom kivan . 2012.07.18 11:35:00
mert mindig ott van közöttünk, hallunk róla. és pont. ezt most befejeztem. ..
A faszom kivan bazdmeg geci 2012.07.06 17:33:00
nem szeret senki..
A faszom kivan pintér laci 2012.07.06 11:02:00
egy ideje az van, hogy ha megejtem évi két hazalátogatásomat szülőfalumba, akkor nem merem megkérdezni a régi ismerősöktől, hogy mi van a családdal. beszélünk a fociról, a sörről, a pináról, az időjárásról, meg hogy idén megint nem akar teremni, de a felmenőket elkerülöm,…..
már régen belefáradtam mindenbe. kábít a virsli szaga, olyan, mint a szegények térdén kikopott vörös bársony kordnadrág. semmi durvát, semlegest nem akarok írni, csak az jutott eszembe, hogy milyen szép egy szőrös hónalj. furán hat, mert az ember manapság borotválja, én is,…..
  de ez a mostani valahogy más.és a világ akkor sem dőlne össze, ha nem így lenne, de csak azért sem írok többet ennél a dolognál, mint hogy születhetett volna valami ma - írhattam volna valamit, amit korábban még más nem -, de mégsem.egy picit olyan ez, mint amikor találsz…..
  de ez a mostani valahogy más.és a világ akkor sem dőlne össze, ha nem így lenne, de csak azért sem írok többet ennél a dolognál, mint hogy születhetett volna valami ma - írhattam volna valamit, amit korábban még más nem -, de mégsem.egy picit olyan ez, mint amikor találsz…..
A faszom kivan gödröcskék 2012.05.20 11:38:00
 ástam a gödröket az udvarunk azon részében, amelyikről most mesélni fogok. apró, alig húszcentis magasságú, és talán, ha tíz centis szélességű, inkább gödröcskéket kell elképzelni. volt belőlük vagy tizenhárom-tizenöt. a testvérem már közeledett a talicskával.…..
A faszom kivan szemmel szoptak 2012.05.10 10:27:00
 fiatal apuka vagyok, valamennyire kölyökképem van, ezért sokszor furcsálják az emberek, hogy már van egy 2 éves kislányom. nem tudják összetenni a képet. az utcán is érzem, hogy meg-megnéznek, nyilván elsősorban a lányok. nem keresem a tekintetüket, de jólesik elkapni,…..
hogy miért nem akasztom fel akkor magam? ..
A faszom kivan jugoszlávia 2012.04.29 11:51:00
 gyerekkoromban teljesen kikeltem magamból. nem voltam valami nagyon. sokszor eszembe jut, ahogy testvéremmel álltunk a sóderdombon, odabent anyám és apám üvöltözött egymással. mi kimenekültünk. ott álltunk, pizsamában. volt egy kályhánk, ami iszonyatosan pufogott. mintha fel…..
A faszom kivan 345345345 2012.04.26 23:32:07
 és akkor most mindig úgy van, hogy az ember vak. mit várjon tőle az ember. csak elütést.  szót semiféleképpen ne. pláne ne két emmmel. hárommal. vetődünk. vérzünk. de jó lenne ha véreznénk. úgy csattanok, hogy nincs hova elfeküdnöm. ti vérezzetek csak tovább, hát…..
 és még mindig nem tudok azzal mit kezdeni, ha egy ember meghal. faszszopók...
A faszom kivan ő 2012.04.19 21:11:19
 hogyan is írjam le...van nekem egy nagyon szép kislányom. olyan hihetetlenül okos, és gyönyörű, hogy ezt betűkkel nem tudom leírni. annyira sokat jelent nekem, hogy minden mondat felesleges lenne, ha megpróbálnám leírni.és mindig írok, ha sírok, az nehéz pillanat, fontos…..
A faszom kivan élsz 2012.04.14 20:31:00
a legborzalmasabb, amikor annyira szomorú vagy, hogy még kocsmába sincs kedved menni. amikor képtelen vagy rá, hogy alkohollal vidítsd fel magad. csak hazamész, elvégzed dolgaid, minden bizonnyal kivered, és közel egy órát fekszel még az ágyban mire elnyom az álom. ha iszol, akkor ez…..
A faszom kivan most éppen 2012.03.24 22:55:07
reggeltől estig dolgozom minden nap, új helyen vagyok, jobb, és el is ismernek valamennyire. egyébként alakulnak a dolgok, egyetlen dolog fáj csak, hogy alig látom a kislányomat.más egyebet most nem tudok mondani.gondolom, csak idő kérdése, hogy újra valami elinduljon bennem, és…..
 egy festő lefesthet egy faszt de egy költő nem írhatja le hogy pinahogy baszás kúrásszopásegy festő lefestheti a koitusztde egy költő csak addig költőamíg kerüli a bazdmegeket  na bravó brává ezt tettétek ti foshalmok kifinomult kézmozdulatok…..
A faszom kivan ma 2012.03.14 22:36:26
 nagyon furcsa jelek vannak itt rajtam. tartok most...
Vers senkinek off 2012.03.07 23:50:00
  az emberek amiatt aggódnak hogy a másik embereknek 23.32kor jut eszükbea porszívózás gondolom van por mindenhol városban élünk fő mindenki feje sokan vagyunk majd kétmillión nappal többen persze hogy van por nem mindenki szívhatja…..
A faszom kivan off 2012.03.07 23:49:00
 az emberek amiatt aggódnak hogy a másik embereknek 23.32kor jut eszükbea porszívózás gondolom van por mindenhol városban élünk fő mindenki feje sokan vagyunk majd kétmillión nappal többen persze hogy van por nem mindenki szívhatja…..
 de írjon az, aki költő.ha nem hortyogna mellettem a kislányom, akkor töltenék még egy pohárral. így el lehet nyomni minden vágyat.no lám, el is szállt innen minden. elment a kis angyal, maradt egy kis angyal. ..
A faszom kivan tavasz 2012.02.29 15:40:19
a nők - csak a látszat kedvéért - hátulról lefogják szoknyájukat, hogy a szél fel ne rántsa medence csontjukig, és ki ne látszódjon a pinájuk. mintha nem is akarnák csinálni. de még csak zsenge bokrok, rügyeik most kóstolgatják - a mai napon - először a tavasz illatát,…..