Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Sarq-

0 bejegyzést írt és 472 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hogy szoktuk mondani itt, az Exatlonban? A vége valaminek akkor van, ha vége van" - ezzel az örökbecsű mondattal gazdagította életművét Palik László a maratoni hosszúságú sportvetélkedő, az Exatlon utolsó adásában, én meg megnyugodtam, hogy ezek szerint csak jó döntés volt nem nézni a műsort, ami…..
Palik László fogja vezetni a TV2 januárban induló új műsorát, az Exatlon Hungaryt, írja az Origo. Ez egy külföldről átvett formátum, amit sikerrel vetítettek Brazíliától az Egyesült Államokig.  Az Exatlon Hungaryban két csapat küzd egymással különböző akadálypályákon. Az egykori és jelenlegi…..
-Sarq- 2018.12.06 13:40:46
@Nem Penny hajója: Az már akkor letelt, amikor az asszonyt visszahívták. Mostanáig tartott, amíg Lacinak találtak egy megfelelő, jól fizető állást.
A pilotszezon új szakaszába lépett, ugyanis mostanában válogatják a színészeket az új sorozatokhoz. Ha minden igaz, ez a The Walking Dead rajongóit is érzékenyen fogja érinteni, már ha egy színésznő távozása miatt képesek kiborulni. Nagyon úgy tűnik, hogy Maggie tényleg nem…..
-Sarq- 2018.02.05 14:33:38
@Asidotus: Mert mire lett itthoni amc, a Fox megvette a hazai sugárzás jogait.
A műsorvezető kilenc évet húzott le a Mokkánál, de most besokallt és felállt - írja a Blikk. A TV2 reggeli műsorának legismertebb házigazdája azonnali hatállyal mondott fel tegnap, a hírt meg is erősítette a bulvárlapnak. Az ok elsősorban családi, van egy olyan családi vállalkozásuk, amiben…..
Az idei X-Fakorral...á hagyjuk. Mi az, amit nem írtam le eddig erről az évadról? Mi tudna többet mondani az idei műsorról, mint az, hogy az RTL is csak hét élő adást vállalt be belőle? Az a legnagyobb baj egyébként, - ami tegnap este is fényesen bebizonyosodott - hogy az évad semmilyen. Az előzőből…..
Tudjuk le az elején: az idei műsor sztájlisztja nagyon jó haverja a producereknek, és láthatóan vakon bíznak benne, ami dicséretes, meg minden, de nem szó szerint vakon kellene, mert akkor a Tóth Gabi fejére applikált madárfészek, és Puskás Péter teljes hacukája tuti nem kerül műsorba. Vagy csak…..
Ugye, mennyire meg szoktunk sértődni, amikor a nagyképű nyugatiaknak tökmindegy, hogy Bukarestbe vagy Budapestre jönnek? Vagy milyen felháborodottan szoktuk mesélni, hogy a bunkó amerikaiak/franciák/akárkik nem találják Magyarországot a térképen? Tanulságos lenne ilyenkor egy felmérés, vajon hány…..
Amikor a megrendelt cikket azt megelőzően írták, hogy kijött volna a nézettség, ugye. Mert a Hello!! állításával ellentétben a nézők nemhogy megszerették a Star Academyt, de menekülnek tőle, a napi műsorunkat a Showder klub, az Észbontók és a Dr. Csont ismétlései is verik.  ..
A TV2 Facebook-oldala szerint  az ország egyik leghitelesebb televíziósa kizárólag a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent. Május 2-tól tehát Marsi Anikó és Gönczi Gábor várja a nézőket a Tényekben. Azt, hogy Marsi Anikó mennyire a leghitelesebb televíziós vagy sem,…..
-Sarq- 2016.04.25 17:12:35
Az idei labdarúgó EB-re két stábbal utazik a köztévé, jelentették be egy mai sajtótájékoztatón. A kommentátorok: Hajdú B. István, Gundel Takács Gábor, Knézy Jenő és Székely Dávid lesznek, őket lehet majd dicsérni vagy szidni június 10-től. Hajdú B. István nagy örömmel készül a feladatra, mondta az…..
Az eredeti tervek szerint már jövő héten Gönczi Gábor vezette volna a Tényeket, de a bemutatkozás egyelőre elmarad. A Bors hírei szerint leghamarabb májusban léphet képernyőre Gönczi a TV2-n. Ráadásul valószínűleg mégsem Demcsák Zsuzsa lesz a párja, ahogyan azt több újság megírta, a mi információink…..
-Sarq- 2016.04.07 12:46:59
@cradbox: A micsodáját?
Dagad a botrány a frissen kormányszócsővé alakított TV2 körül, legalábbis a Blikk mai cikke alapján erre lehet következtetni. A napilap arról ír, hogy 2014 novemberében azután szűnt meg a majdnem két évtizedig futó közéleti műsor, mert politikai nyomás érte a stábot és a csatornát. Naná, hogy a…..
Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon…..
Szóval amikor Gesztei Károly a ma reggeli Mokkában azt kezdi el taglalni, hogy nagyon jót dugott tegnap éjjel, és mint kiderült, ő maga kérte a riporter Vujity Tvrtkót ma hajnal 3:24-kor, hogy majd akikor bent lesz a műsorban, akkor ugyan kérdezze már meg tőle, hogy milyen volt az…..
(Majdnem) szó szerint (kicsit szerkesztettünk rajta) idézzük Majoros művész úr szavait: Felhívtak kb egy hónapja az MTVA-ból (M1), hogy menjek egy műsorba szerepelni. Zenés műsor. Mondom oké. Leszervezték. Jövő hét, beszélgetés, külön nekem hívott vendég, előinterjú,…..
A The Voice amerikai kiadásának tegnap esti válogató adásában végre szerepelt Király Viktor, ahogy azt a Velvet, mi, és a Stenk is megírta (nehogy valaki lemaradjon a sztoriról), és a várakozásoknak megfelelően nem is bőgött le, hiszen jó hangja van, sármos, és elő is tudja…..
-Sarq- 2015.09.30 13:51:22
@thor80: A magyar Voice is tele volt kifutott, vagy soha be nem futott profikkal és félprofikkal.
A HírTv-hez igazolt Veiszer Alinda, Alinda címen indít beszélgetős műsort hétköznap esténként, első vendége Nagy Kriszta Tereskova festőművész lesz, vettük tudomásul rezignáltan, majd robbant a gecizős beharangozó videó, úgyhogy olyan izgatottan ültünk a tévé elé, mintha…..
A szombathelyi kötélugró csapatnak állítólag légkondicionálatlan helyiségben kellett 12 órát várakoznia az RTL Klub legújabb műsorának, a Hungary's Got Talentnek a hétvégi forgatásán, ezért még a fellépésük előtt hazautaztak, írja a Nyugat.hu. A csapat májusban volt egy…..
-Sarq- 2015.07.06 20:40:52
@XXL: Ráadásul csupa-csupa tehetség :).
A Felsőtárkány (például) egy éve betiltott ál-bróker céget hirdet, 2011 óta százmilliókat kapott sportfejlesztésre, négy kiemelt utánpótlás csapata meg idén 76 meccsen 845 gólt. A főszponzor előzetesben, a futballklub máig egy piramisjáték nevét viseli, a százmilliós pályaberuházás keretében,…..
-Sarq- 2015.04.06 12:16:50
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

A meccs kell, mert különben hogy tippmixelnének a játékosok?
Megéreztem, hogy kell adnom egy lökést az MTVA sajtóosztályának ahhoz, hogy elkészüljön a Tökéletes Sajtóközlemény: sikerült a magyar sajtó jelentős része és a szakemberek által is egyöntetűen bukásnak tekintett március 15-i nézettséget kihozni úgy, hogy a naiv olvasók…..
Pár éve egy gyönyörű márciusi hétvégén adtunk a kispolgári élvezeteknek, és a család egy részével visegrádi kirándulásra indultunk. Visegrád kellemes hely, a kötelező programok (séta a Duna parton, vár, bobozás) után jólesett az ebéd, mely után még ejtőztünk egy…..
-Sarq- 2015.03.10 20:53:59
@selgir: Azoknál már csak az öntudatos, kihaénnem, vigyázzonazautós bringások rosszabbak.
A konyha ördöge a TV2 állatorvosi lova. Minden benne van, ami egy jól megcsinált, sima főműsoridős, normális nézettséget hozó realityhez kell, az alapötlete nem új, hanem egy többször átgyúrt, kismillió országban (Nagy étteremátalakítás néven többek között nálunk is)…..
-Sarq- 2015.03.09 09:53:31
@tusim: Pontosan! Mindkét eddigi adásban a konyha állapota bőven alulmúlta a tv2 műsorkészítési színvonalát. Az elsőnél és a másodiknál is azzal kezdtem volna, hogy a konyhát tégláig visszabontom.
Megérnének egy misét az étterem tulajdonosok is. Az elsőben mintha debilek (de legalább jó szándékúak) lettek volna, a második meg egy igénytelen disznó volt. Az alkalmazottak is...A csávó a műsor után elmegy, mert nem tud alkalmazkodni a változásokhoz. Ahelyett, hogy örülne, hogy az ölébe hullott egy kulturáltabb, jobban szervezett munkahely. Nem, ő inkább megsértődik és elmegy gondolom egy kifőzdébe moslékot főzni. Gondolom az úri közönség is hasonló lehetett ezeken a helyeken, összenő ami összetartozik: tehetségtelen vezetők, képzetlen, buta alkalmazottak, még igénytelenebb vendégkör. Kis magyar rögvalóság.
Nem igénylem a michelines bohóckodást, de valami közepes szinten meghúzott, átlagos igényesség ráférne már erre az országra, nem csak a vendéglátásban.
Sajnos hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy az M1 Ma reggel c. műsora néha egészen elképesztő jeleneteket produkál, de szerencsére a Csokosluli Tumblr nálunk figyelmesebb volt. A ma reggeli adásban a meteorológus két cuki állatos olvasói fotót mutatott meg, az egyiken egy madár, a…..