Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korponaiz

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2014.06.08 08:40:13
Legyőzhetetlen Röncsim Lehetetlen felborítani a kanyarokban (iszonyatosan dől)az alacsony súlypontjának és torziós rugóinak köszönhetően. Kiválóan lehet ijesztgetni a hozzá nem értő, tájékozatlan utasokat. Cucu, a megbocsátó Finoman szóltak, hogy át kéne…..
Belsőség Indul a gép 2014.05.05 15:33:22
Szomorú kimondani, de a belső égésű motor felett eljárt az idő. Büdös, rémes a hatásfoka, és szép lassan megöli a bolygót, mennie kell. Ennek ellenére szeretjük, talán mert van egy megfoghatatlan romantikája, amit például az unokám már nem fog érteni. Ugyanezt érezhették,…..
Elvesztem. Magával ragadt a fogyasztáscsökkentés forgószele, kutyaól lettem a tornádóban. Megláttam a Fuel Shark Savert, és tudtam, nekem is kell egy. De okosba. Nincs olyan berendezés, amit egy magyar ne tudna létrehozni negyedáron, teherautóról leesett, pult alól vásárolt,…..
Régen minden jobb volt - mondja a burgonyaszirom reklám, és sírunk mi is. Nekem a B-csoportból az R5 Maxin és VFTS-en kívül nem sok néznivaló jutott élőben, de csapágyasra hegyeztem a cerkát sok audis videón. Azt hiszem Kubicában megvan az az elementáris tűz, ami csak a "régi"…..
Budapest 1994. Ennyi a címe annak a huszonöt és fél perces Youtube videónak, amit ma reggel egy falat meg nem rágott kajával a számban néztem végig. A sztori viszonylag egyszerű: az M3 bevezetőjétől elmegy valaki egy 123-as Mercivel Budaörsig a Hősök tere, Andrássy út, József…..
Belsőség Megint béemvés lettem 2013.11.01 17:53:32
Az ember életét sok dolog befolyásolja. Lát egy égi jelenést, túlél egy katasztrófát, esetleg szerelmes lesz. Minden mindenre hatással van, aztán ezek együttesen alakítják ki a dolgok menetét. TC autóflotta szinten nekem két dolog volt hatással a döntéseimre. Az egyik, hogy…..
korponaiz 2013.11.02 12:16:29
@DeezL: Ugye hogy ugye. És aztán lehet még fokozni HF portolás, kovi belső, okosabb tengelyek, nagyobb spricnik, hidrotőke helyett lapkás megoldás, egyedi motorvezérlés stb.
TComment Biciklizel? Megöllek! 2013.08.14 06:51:13
Miért utálja az autós a biciklistát? És fordítva? Hülye biciklisekről hülye autósoknak. És fordítva. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
korponaiz 2013.08.14 08:22:50
@mtk001: +1
korponaiz 2013.08.14 08:56:11
@pantomimes: Régebben volt, hogy megpróbáltam biciklivel, októberi nem túl meleg idő volt. 6-10 fok környékén, de én akkor is eléggé leizzadtam, szerencsére akkor nem egy "úri" környezetben dolgoztam, valahogy kibírtam a meló végéig, hazafele meg megint leizzadtam. Persze azért nem nyugger tempóban tekertem, hanem tempósan. Így tettem meg kb 12 km-t 40-45 perc alatt.
korponaiz 2013.08.14 09:11:26
@tocibacsi: Pl. csepeli Szabadkikötő úton az AGIP kútról kikanyarodva lehet kukkolni jön-e bringás a bokor mögül vagy nem. Ez tényleg kurva nagy probléma, valami illetékes fasznak rá kéne már ugrania és az ilyen helyeken a bokrok gyökerét is ki kéne irtani, a helyüket sóval beszórni, hogy nehogy valami növény nőjön ott.
Belsőség Menekülj, amíg lehet! 2013.08.10 06:22:15
Kisgyerekként rengeteg időt töltöttem a szőnyegre kuporodva, és tologattam brümmögve az autóimat. Egyik kedvencem az E36 M3 volt. Amikor először ültem BMW-ben, nagyjából tizenegy éves lehettem – a kétliteres E30 akkor sem számított fiatalnak, valamiért mégis megfogott. A…..
Belsőség Türhők a busz előtt 2013.02.17 14:05:42
A könyökén jönnek ki az orosz, meg kínai belsőkamerás videók? Azt hiszi, hogy mi már bunkókból sem tudjuk a nemzetközi átlagot hozni? Egy budapesti buszsofőr helyrebillenti a nemzeti büszkeségünket: mi is tudunk legalább olyan ökröket mutatni, mint a keleti…..
korponaiz 2013.02.17 19:48:02
@SzélsebesVelorex: Először csak az jutott eszembe, hogy másodszor születtem, később már tudtam röhögni a dolgon. Egyébként sokszor van hogy a forgalomban résztvevő partner csinál valami nagy baromságot, és a külső szemlélő csak lehülyézi, és néha nem is tudja, hogy csak azért közlekedik valahogy valamivel mert haza kell érnie a gyerekhez akihez nem tud mást riasztani, ő pedig rosszul van, vagy idegileg x okból kifolyólag teljesen kivan és baromi hülyeségeket csinál vagy idegessé válik. Persze ez csak a "hülyék" kisebb része, a nagyobb az tényleg hülye, vagy genetikai hülye, vagy tanult(társadalomhoz szocializálódott) hülye.
korponaiz 2013.02.17 19:51:06
@Tamás András György: Máshol is így vezetnek. Egyébként nagyon utálom az ilyen megnyilvánulást már gyerekorom óta, meg a lekomcsizást és levörösözést.
korponaiz 2013.02.17 21:56:23
@SzélsebesVelorex: Tudok én is még sztorizgatni.
Jó húsz éve volt egy egykecske Ladám. Gondoltam kipróbálom mikor nulla a tank, a műszer szerint. Ezért a csomagtartóban volt kannában benzin erre az esetre. Éjfélkörül poroszkálok haza itt Csepelen a Táncsics M. u.-n. amikor kifogy. Senki nem volt sehol az utcán, gondoltam még gurulok egy kicsit mert lendületben voltam, és mivel jó volt a világítás lekapcsoltam a lámpát, mert szar volt az aksim, le ne merüljön. Persze ez elég f***ság volt, stb, stb. De persze a senki az egy percen belül jelentkezett egy rendőrjárőr személyében. Nehezen tudtam megmagyarázni a jószimatu rendőröknek, hogy nem sántikálok rosszban.
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
korponaiz 2012.12.28 18:31:43
@okostojgli:
"Ladájával/Skodájával."
Esetleg záporjóskával? ;-D ;-D ;-D
korponaiz 2012.12.28 19:14:52
@Mc Master:
""elmenekültazországbólaztsemtudjukmivanvele" Laci"
Hú, egy volt kollégám anno motorszerelő volt. Betoppant hozzá Lacika Gsxr vagy ki tudja milyen japán csodájával játszotta a fejét a motorozásról, makkoscipellőben...
korponaiz 2012.12.28 21:28:45
@Lui_: te érted se kár.
Miközben Tibby Kirgizisztán egyhavi GDP-jét költi el épp az E28-ra, folyamatosan azzal oltogat, számoljam már ki, mennyit költöttem az E32-re az elmúlt két évben, és ebből hány kilométert sikerült megtenni. Szívemen viselem lelki békéjét, és ha az nyugtatja meg, hogy van nála…..
Korábban már foglalkoztunk vele, hogy Ken Block valószínűleg sosem lesz nagy ralibajnok (nem feltétlenül világbajnokságra gondolok, hanem úgy egy igazán nívós bajnokság megnyerésére.) Ez a poszt viszont most nem róla szól, bár kétségtelen, hogy nélküle nem lenne miről…..
Amikor megérkeztünk a Toyota Suprákkal zsúfolt standra, még nem gondoltuk, hogy hamarosan alapjaiban változik meg a véleményünk a Carstyling.hu Tuning Show-ról, és annak résztvevőiről. Mert hiába éreztük már negyedóra után, hogy a vaskeresztes Golfok, az agydaganatot okozó…..
korponaiz 2012.03.31 12:11:04
Na itt van:
www.youtube.com/watch?v=k8wvXV1RXKc
Persze nem véletlenül példálózok ezzel, hiszen kék-fehér a vérem ;-). Ja és ebben egy kb 35 éves konstrukciójú motor van.
Jelenlegi állapot. Nem rossz, de még jobb lesz. „A kivégzés előtt egy utolsót hadd menjek vele!” – kérte el a Belsőség-találkozón a bogarat Csiki, én pedig boldogan adtam oda. Tudtam, hogy Zsolt tudja, mikor jó egy autó és azt is tudtam, hogy a Bogár nagyon jó. Van…..
korponaiz 2010.09.04 12:15:54
@ommm: valahol az autónál mindig a hogy gyorsul lesz a leglényegesebb kérdés, és bizony a jól megépített turbósok odab***nak a szívósoknak. A szívó tuningnak megvan a szépsége, a romantikája, és főleg a hangja de korlátozottak a lehetőségei.