Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karlitoszka

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Börtönszleng Pábáresz 2012.09.15 14:53:59
Pábáresz: cigaretta – Botond, emlékszel, mikor bejöttem a zárkába, még azt hittem, Gógyi jógyerek. Szarul nézett ki, tény és való, de a pacek néha olyan jógyerekes volt. Zoral. Biztos gondolkodni próbált olyankor. – Ne is mondd a jógyereket! Szavad ne feledd,…..
karlitoszka 2012.09.15 21:55:26
Magyarország Fliegauf Bence idén áprilisban bemutatott, Csak a szél című filmjét nevezte a legjobb idegen nyelvű filmért járó Oscar-díjra, így újra felvillant az esélye, hogy harminc évvel a Mephisto győzelme után ismét magyar film részesülhet a rangos elismerésben. Az ez évi…..
Értesüléseink szerint hamarosan megnyílik az első magyarországi Massimo Dutti üzlet Budapesten!A spanyol Inditex csoportba (Zara, Pull&Bear, Bershka,stb.) tartozó divatmárka a Fashion Street-en nyitja meg hazai üzletét, várhatóan heteken belül.A Massimo Dutti az Inditex csoport…..
IDDQD Kémjátszma 2012.09.13 09:56:22
Igen kínos helyzetbe került a cseh Bohemia Interactive két fejlesztője Görögországban. A közelebbről meg nem nevezett két jóember az ARMA 3-on dolgozik, tudjátok, az a realisztikus hipsztershooter, amit kötelező jelleggel meg kell említeni minden Call of Dutyval és Battlefielddel…..
Nem akartam hinni a szememnek, de aztán összeállt a kép. Pedig ma nagyszerű dolog történt. Egy jobbikos nyomulást fél pályás útlezárással és részvételi fölénnyel akadályoztak meg veszprémi pártok - így a DK, az MSZP - és több civil szervezet, például a Szolidaritás. Az…..
Nem is értem, miért mondta Tarlós István, hogy a végével van a baj. Az egésszel kiegyensúlyozott „baj” van, már amennyire egy infantilis zsidóvicc bajnak tekintendő. Merthogy Csurka István A hatodik koporsó című drámája – mely, úgy tűnik, egyelőre megmarad szimpla…..
Beszélgetés Bíró Andrással a cigányok magyarországi állapotáról 2012 döglesztő nyarán Bíró András, újságíró és lapszerkesztő, a forradalom után harminc évet töltött emigrációban, alapító főszerkesztője volt a FAO,  és az UNEP ENSZ család szervezetei -…..
karlitoszka 2012.09.07 16:01:27
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
Naiv biciklista szóváltásba keveredett a Pronto Pizzéria személyzetével, miután átgörült a szerintük a teraszukhoz tartozó járdán. A szóváltásból verekedés lett, másnap pedig a tulajdonos megígérte neki, hogy többet nem fogják bántani: 2012. augusztus 7.-én kedden, hat…..
A Cenzúra nélkül blokk részeként augusztus 18-án, csütörtökön 23:05-kor mutatja be az HBO A halál játéka című dokumentumfilmet, ami Stanley Milgram amerikai pszichológus hatvanas évekbeli kísérletét gondolja újra. A tavaly készült francia filmben az alkotók La Zone Xtrême…..
„Mi ez a kivagyiság, mikor a lényeg az, Hogy kinek látszol és kinek játszol, Hiszen elmúlsz húsz és elmúlsz negyven, És elmúlsz lassan, szépen és csendben.”   Hogy miért mentünk ki a Sziget -1. napján megrendezett Gesztiválra? Jó kérdés. Mazochizmus? Perverz…..
A Sarki fűszeres Budapest kötelező helyeinek egyike, amennyiben folyton azt lehet hallani, hogy az újlipótvárosi éttermet egyszerűen nem lehet kihagyni. Mert jó kaját adnak reggel, délben, este, szuper a hangulat, a törzsközönség, mert már majdnem Dunapark, csak kevésbé modoros,…..
Tisztelt terror blog! Megalázásom történetét mesélném el önöknek. Kérem, a nevemet ne tegyék ki az oldalra. Irodai állásra jelentkeztem egy a szomszédos városban található munkahelyre. Egy kis faluban élek, sajnos itt nem igazán van munkalehetőség. Sajnos még gyermekkoromban…..
Tisztelt MHTerror!   A munkaadóm azzal az ötlettel állt elő, hogy jövő héttől az összes dolgozónak minden reggel le kell adnia a mobiltelefonját. Már egy széfet is beszereltetett, szóval elég komolyan gondolja a dolgot. Arra hivatkozik, hogy néhányan munkaidőben a telefonjukon…..
karlitoszka 2011.04.05 10:39:54
@Az Agg: megfizeted a tudást? az mit jelent nálatok?
havi 120 nettó, természetesen minimálbérre bejelentve?
az izraelita köcsöggel meg nem is foglalkoznék, fellógatnám az ilyeneket.
Petrocelli Hogyan adjunk interjút? 2011.04.05 07:04:00
Egy polgári per résztvevője vagy büntetőper gyanúsítottja számára – amennyiben fontosnak tartja a közvélemény ítéletét – kulcsfontosságú, hogy álláspontját a sajtó nyilvánossága előtt is világossá és egyértelművé tegye. A 20 másodperces…..
Az egykoron kifejezetten szocialista/balliberális barátnak tekinthető RTL Klub az elmúlt időszakban újrapozicionálta magát, ezzel együtt felületet biztosít a jobboldalhoz, azon belül is a Fideszhez köthető médiaszemélyiségek számára. Most - bár picit másként - a legnézettebb…..
w Győz a szittya förgeteg 2011.02.17 05:40:00
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről. Olyan határozottsággal vertük vissza a nemzetközi támadást, olyan sikerrel védtük meg a médiatörvényt, hogy abból a törvényből csak üszkös romok maradtak. Mi így szoktunk győzni, Budapest nemrég megünnepelt védői is ennyit tudtak…..
 Nemcsak gasztronómiai improvizációkból és újdonságokból áll az élet - különösen, ha múzsánk ezúttal egy friss, puha füstölt kolbász. A forró, zöldséges krumplileves pedig (ezúttal rendes adag friss házi tejföllel), a hideg napokon mindig jólesik. Hozzávalók:1/2 kg krumpli2 szál sárgarépa1…..
Dani már április vége óta próbál rávenni arra, hogy menjek el vele valamikor a hatodik kerületben található Kínai-Koreai-Ételbárba. Kissé rideg, nem túl szép kockás-terítős hely, ahol azonban fantasztikusan főznek, valami ilyesmit mondott. Valószínűleg inkább azt mondta, hogy…..
Már nem csak az Ezek megőrültek veri el nagyon a Való világot, de vasárnap még a Napló is nagyot rúgott bele, pedig a Tv2 riportműsorát nemrégiben még egy Cobra 11-gyel is képes volt legyőzni az RTL Klub.A valóságshow ráadásul jócskán az RTL csatornaátlaga alatt teljesített,…..
Subba Subba szív iWiW: Tele 2010.11.26 08:34:00
Franszisz MercédeszVariációk egy témáraLatexloverFotosop Artista JuniorFotosop Artista, van bajFotosop Artista, fényFotosop Artista, legjobb képeimKommentChola A hozzászólások között Eszteranyu kommentjeiben folytatódik a móka.  ..
Tisztelt Munkahelyi (T)error blog! Korábban dolgoztam rövid ideig az XY nevezetű fuvarozó társaságnál tehergépjármű-vezetőként (kamionon). Mivel, ez idő alatt a feletteseim részéről az érződött, hogy csak egy rendszámmal nevezett, pénznyelő, élősködő organizmus vagyok a…..
karlitoszka 2010.11.21 13:20:59
@wladekegy: ha nem lesz kötelező a pitiáner tolvaj geci tetves tulajdonosoknak dolgozni akkor majd nézhettek mert amíg csekkeket és hiteleket kell fizetni addig kénytelen az ember lenyelni ahogy kizsigerelnek. szétlopták az állami tulajdont most meg az utolsó csepp vért is kifacsarják a dolgozókból. tisztesség és nagyvonalúság, még hírből sem ismerik ezeket a fogalmakat.
megnézném egy francia sofőrrel hogy tudnák ezt megtenni, másnap lángokban állnának a kamionok keresztbe az utakon. nézzük már meg mennyit keresnek tőlünk nyugatra ugyanezért a munkáért.
sok szarházi kispályás pitiáner buzi.
Lali király megint böffentett egy avasszalonna-szagút. És még a kezét sem tette illedelmesen a szája elé. Igen, Boros Lajos, aki saját, külön bejáratú pr-osztályát csak kancelláriának hívja, és egy közepes poént erőltetve lassan tényleg azt hiszi, hogy ő itt a király, csak…..
Subba Szupercukiság: Vérhörcsög 2010.11.06 10:00:00
Egyik kommentelőnk szerint az állat veszett volt, és a videó készítője azóta el is hunyt. Állítólag van is anyag a neten erről, csak oroszul, ha valaki lenne olyan jó, hogy utánaolvas, hálás lennék!..