Regisztráció Blogot indítok
Adatok
levendulagaleria

58 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nőttön nő – 2012. december 2., Gödöllő, Művészetek Háza Kedves Jelenlévők! Köszöntöm Önöket Balla Vera, Bércesi-Dienes Erika, Dvorszky Anikó, Kovács Gabriella, Pap Edina,Pirók Irén, Rehák Júlia, Sz. Jánosi Erzsébet és Szentiványi-Székely Enikő kiállításán.…..
Amikor egy reggelen először néztem meg a kiállítást, arra gondoltam, hogy ez egy egység, egy szerves egész. Meg azt, hogy úton vagyunk. Valahogy mindig úton vagyunk. Utazunk térben, időben, lélek utakat járunk be, realitástól az absztrakcióig utazunk. Ősi energiák…..
Milarepa mindenütt kereste a megvilágosodást, de nem talált választ – míg egy nap látott egy öregembert, aki lassan lefelé sétált egy hegyi ösvényen, nehéz zsákot cipelve. Milarepa azonnal megérezte, hogy ez az öregember ismeri a titkot, amelyet ő kétségbeesetten keresett…..
Szeretettel várjuk! ..
Mindenkit szeretettel várunk! A Galéria a rendezvény napján 16-24 óráig tart nyitva.                                 ..
 „Reggel, elindulván a világba utcai ruháival együtt mindenki magára ölti a páncéljait is. Eleve védekezni akar mindenféle tüske, bántalom ellen. De mekkora öröm, ha valaki olyannal találkozunk, akinek jelenlétében legalább páncéljaink egy részétől…..
 Szeretettel várjuk!..
Szeretettel várjuk!..
                ..
 Az adventi időszakban a Levendula Galéria szombaton 9-14 óráig, vasárnap 10-15 óráig tart nyitva, illetve igény szerint.   Áldott adventet kíván: Sz. Jánosi Erzsébet & Dercsényiné Horváth Gabrilla Tel: 30/ 286-93-95..
November 27-én vasárnap kinyitottunk az első ablakot. Lőrincz Ferenc festőművész angyala. Üzenete: Legyetek jók!Köszönöm Ferencnek a segítséget!..
Mindenkit szeretettel várunk!..
Levendula Galéria Remsey András 2011.10.28 17:35:00
 Fájdalommal tudatjuk minden művészet szeretővel, hogy tegnap elbúcsúztunk Remsey András festőművésztől. ..
Levendula Galéria Meghívó 2011.10.19 20:16:00
 Szeretettel várjuk!Levendula Galéria ..
 Lőrincz Ferenc festőművész mondta az egyik kiállítás rendezésünk kapcsán: Erzsó, ez nem lett olyan jó rendezés… Láttátok, figyeltétek, de nem hallottátok. Igaza volt. Akkor jó egy alkotás, kép, ha nemcsak érezzük, de halljuk s mindig élt a zeneművészekben az a…..
Levendula Galéria Meghívó 2011.09.09 12:51:00
Levendula Galéria Meghívó 2011.08.18 20:33:00
  ..
Az őszi kiállítási időszakot egy különleges megnyitóval kezdjük.A Levendula Galériában igényes és míves alkotások láthatóak nagyszerű művészektől, de emellett figyelemmel kísérjük és szurkolunk a következő generációnak is. Ezért szerveztünk egy 10-18 éves ifjoncokból…..
Újra a Múzeumok éjszakája programsorozatban a Levendula Galéria, minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!            ..
Szeretettel várom!..
Szeretettel meghívjuk Önt, családját és barátait2011. április 17-én, vasárnap19 óra 36 perckorLőrincz Ferenc Jézus hét szava a kereszten című kiállítására.A napnyugtával jelképesen belépünka nagyhéti ünnepkörbe.A festményekről Galambos Ádám teológus-hallgató,az…..