Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr28

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba MAGYAR BEEF 2010.10.04 13:43:53
Földön fekvő emberbe rúg AZA, férfiasan tereget. Ilyet eddig azt hittük csak csajok csinálnak, na nézzük, a szövegből bizonyára minden kiderül!   ..
Dr28 2010.10.06 23:15:37
@Dögöljön meg Gulyás Béla: Ha ennyire mondod akkor keresd meg valamelyiket és próbáld ki. Ja hogy nem mernéd mi? Az már más. Odupla meg igy járt
          Hogy mi a közös ebben a 4 játékosban? Az hogy a Juventus közülük akar egyet szerződtetni a télen. Marotta megszeretné erősíteni a csatársort ha továbbra is maradnak a sérülések.Pazzini akiért a Sampdoria egy 25 millió…..
A Juventus megemlékezést tart a 21 éve tragikus körülmények közt elhunyt Gaetano Scirea emlékére. 1989. szeptember 3-án a Zebrák a lengyel Górnik Zabrze csapatát fogadták az UEFA-kupában. Scirea is kilátogatott a találkozóra. A visszaúton viszont halálos autóbalesetet…..
Kapusok:Gianluigi Buffon, Alex Manninger, Marco StorariHátvédek: Marco Motta, Zdenek Grygera, Paolo De Ceglie, Armand Traore, Leonardo Bonucci, Leandro Rianudo, Fabio Grosso, Giorgio ChielliniKözéppályások:Mohamed Sissoko, Felipe Melo, Claudio Marchisio, Alberto Aquilani, Milos Krasic, Hasan…..