Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alföldszerintem

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Szülőföldemnek bús határa, hajh,elér-e még a bánat és sohaj?Mert hozzád többé nem visz a vonat,csak így emelhetem rád arcomat.Gyermekkorom, áldott gyermekkorom,te hontalan, hozzád kiáltozom.Bölcsők, koporsók, temetői porés templomok ormán az estbibor.Kis iskolánk,…..
Szerintem az Alföld... Túzok 2010.09.07 17:18:40
 A túzok Európa legnagyobb madara. A hazai állomány nagy része az Alföldön él. A nyílt területek, sztyeppek, zavartalanabb legelők madara...
 Pipacsot éget a kövér határraA lángoló magyar nyár tűzvarázsa.A Tisza szinte forr, mint néma katlan,Mit izzó part ölelget lankadatlan.Selyem felhői sápadt türkisz égnek,Bolyongó vágyak mély tüzében égnek.S a végtelen mezőkön szőke fénybenKazlak hevülnek tikkatag…..
Szerintem az Alföld... Hortobágy 2010.09.05 18:15:22
 A puszta (Hortobágy)Száraz fű szálára ereszkednek reggelente hűvös harmatcseppek, megrebben a hőség tovalobban, másnap ismétlődik szakadatlan. Már fáj a Föld arca, összerepedt, sóhaja sem hallik csöndbe…..
   Szép szülőföldem, az Alföld nekem, ott szárnyal vélem a képzeletem. Akácos úton a porban megyek, dűlőút árkában szedret szedek. Búzaföld szélén jár vándorbotom, délceg fű meghajlik lábnyomomon. Lapú zöld levele nézd, int…..
Szerintem az Alföld... Alföld 2010.09.04 14:18:00
 ..
Szerintem az Alföld... Köszöntő 2010.09.04 09:54:00
 Szeretnék mindenkit köszönteni a Szerintem az Alföld... című blogon. Remélem sok-sok történet, vers, novella stb. fog érkezni. Ne feledjétek!!! Legyél akár kezdő, akár profi, ha szereted az irodalmat és persze az Alföldet, itt a helyed.E-mail:…..