Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemkomplett

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KV BLOG Antigenderista eskü 2017.08.24 17:33:16
Szent X. Piusz pápa 1910. szeptember 1-én tette közzé Sacrorum antistitum kezdetű motu proprio levelét. A levél az ún. "antimodernista eskü" szövegét tartalmazta, amelyet 1967-es felfüggesztéséig minden felszentelt papnak kötelező volt letennie. Piusz pápa az esküvel a kora legnagyobb hit- és…..
A Mandiner arra a hálátlan feladatra vállalkozott, hogy Semjén Zsolttal (nagy)interjút készítsen. Igaz, hogy egy kicsi is elég lett volna, de ha már így alakult, végigolvastam, esküszöm. Elejétől végig. Többször is. És be kell látnom, el kell ismernem, hogy minden szava arany.…..
nemkomplett 2015.04.13 07:57:24
@maxval bircaman szerkesztő: Ha számodra a fővadász elvtárs egyenlő a kereszténységgel akkor bizony ez tényleg egy keresztényellenes cikk. szerintem Semjénzsoltellenes álkeresztény képmutatásellenes és hobbigyilkosellenes.
nemkomplett 2015.04.13 08:06:08
@maxval bircaman szerkesztő: Mindig vicces ha a keresztények kannibalizmussal vádolnak meg bárkit, amikor ők (szimbolikusan ugyan) vért isznak és egy ember testéből lakmároznak rituálisan. Ennél nagyobb öngólt nem lőhetett volna a Zsolti ugyanis az rendes polgárok általában nem fajtársaikat klopfolják a wienerschnitzelbe...
nemkomplett 2015.04.13 08:07:36
@maxval bircaman szerkesztő: Pont nem a kereszténységet hanem a kereszténység álruháját öltött ocsmány ájtatoskodást.
Tegnap ateista nagygyűlés volt Washingtonban, ami körülbelül tízezer embert mozgatott meg (hasonlítsuk ezt össze a Séta az életért – March for Life – harmincszor nagyobb tömegével). Hogy írna a média erről a nagygyűlésről, ha azt a stílust használná, ahogyan az…..
A sajtószabadságról szóló vitává fajult a hazai hivatásos és közösségi médiavilágban egyaránt az egyik francia szerkesztőség elleni terrorcselekmény visszhangja. A Heti Válasz főszerkesztő-helyettese már az esemény napján közzétett egy cikket, amely miatt azóta rendesen megkapta a magáét. Mivel nem…..
nemkomplett 2015.01.20 00:44:49
@empoftla: Nagyon egyszerű be kell tiltani a rajzolást. Hiszen szinte lehetetlen olyan dolgot rajzolni ami valakit esetleg nem sért meg. Legyen az akár valami egészen ártatlannak tetsző dolog, képzelj el mondjuk egy egyszerű virágcsendéletet, úgy gondolod evvel mindenki egyetért, és mi van a növények jogait védőkkel, akiket méltán borzaszt el, az embertelen kegyetlenséggel kivégzett, vágott virágok látványa, stb-stb. Tehát a legcélravezetőbb, ha betiltjuk a rajzolást, mivel az már magában is incselkedés a rajzolni képtelenekkel szemben, de ilyen alapon bármiféle vizuális képalkotás sértheti, diszkriminálhatja a vakokat, és így tovább. Ezért mivel minden rajz, kép, szó, hang, cselekedet, gondolat, sérthet, vagy megbotránkoztathat valakit a földön, javaslom tiltsuk be az életet úgy általánosságban, és ha ezt a rendelkezést mindenki betartja, akkor végre eljöhet a hőn áhított nyugalom... Vagy talán egyszerűbb, ha mindenki azt gondol, mond, ír, rajzol amit akar és akinek ez nem tetszik, az nem veszi meg a lapot amiben leközlik, nem nézi azt a TV csatornát ami leadja, nem hallgatja azt a rádiót amiben ilyesmi előfordul, vagy csak egyszerűen nem néz oda, leszarja, nem foglalkozik vele, mint egyébként számtalan zavaró dologgal a világban. Így nem kell senkit törvények erejével betiltani, vegzálni, büntetni, hanem csak éldegélünk egymás mellett békében, és mindenki jól jár...
Úgy gondolom, hogy jobb ha én írok erről először és nem más. Konok Péter a nagyonbaloldal, szerintem igen jótollú fenegyereke lekurvázta Bálint Antóniát.  Bálint Antónia (egyelőre) semmit sem követett el. Képviselőjelölt lesz egy olyan körzetben, ahol mindenki a baloldal…..
           Törökország, Szingapúr és Kína jelentős sikereket ért el. Oroszország esetében nehéz elfeledkezni arról, hogy az energiahordozók milyen mértékben drágultak az elmúlt  évtizedben. Elképzelhető-e az, hogy Orbán sajátos illiberális kísérlete sikeres lesz?…..
nemkomplett 2014.08.25 20:12:55
@mavo: A tehetséges rablóvezér nem lopja el a termény egészét, annak nem titkolt reményében, hogy a paraszt, a megmaradt kevésből esetleg a következő évben is képes termelni, amiből ugye lopni lehet. Evvel a cselekedetével ráadásul még néminemű szimpátiára is szert tehet a termelő kisemberek szemében. Ez a némiképp demagóg példa rávilágíthat arra, hogy a fent említettel szemben milyen a "nemtehetséges" haramiafőnök.
  Az eredeti kép forrása: szupercella.tumblr.com Érpatak polgármestere, Orosz Mihály Zoltán a TASZ-ra hivatkozva szeretett volna bejutni a hétvégi Budapest Pride felvonulás gyülekező helyszínére. A rendezők ezt nem engedték neki, amire válaszul ő egy olyan ítéletet lobogtatott, ami a TASZ keresete…..
nemkomplett 2014.07.07 14:22:36
@Vipera01: Szerinted a homoszexualitás egy betegség, amit gyógyítani kell, ok lehet ez a véleményed. Azt viszont gondold át, hogy ezen logika mentén, egy "betegség" az propagálással terjed-e. Mondjuk helyettesítsd be az általad rendellenesnek tartott melegséget például a leukémiával (ami valóban betegség). Kijön-e a végén, hogy a felvonuló fehérvérűségben szenvedő polgártársak evvel a mocskos propagandával megfertőzik az egész társadalmat, mivel sokan kedvet kapnak majd egy jó kis gyógyíthatatlan betegség beszerzésére...
"De a jó és gonosz tudásának fájáról, arról ne egyél; mert a mely napon ejéndel arról, bizony meghalsz." I. Móz. 2:17 Nem tudom, miért akarnak ezek tanítani, különösen hittant, amely ugyebár az etika alternatívája akar lenni, amikor a keresztény hibbanttan szerint a tudás,…..
A fideszesek úgy látszik se az értelemmel, se a hatékonysággal se az emberséggel nem foglalkoznak, amikor a szegényeket kell büntetni. Hiába volt teljesen sikertelen, hiába meszelte el az Alkotmánybíróság visszahozzák a hajléktalan emberek büntetéséről szoló törvényeket és…..
nemkomplett 2013.08.28 15:54:54
Nos itt aztán majdnem minden kommentelő (tisztelet a kivételnek) szociálisan maximálisan érzéketlen, okostojás. Hajléktalan, Fedél nélküli ezek a szavak egy ideig embereket jelölnek, de amióta tudjuk hogy aki cigány az bűnöző, ha lop ha nem, aki zsidó az része a világ elnyomó háttérhatalmának, vagy a mindenkit kizsigerelő dúsgazdag bankárfattyú akkor is ha esetleg kisnyugdíjas valamelyik omladozó lakótelepen, aki meg kokárdát visel a nemzeti ünnepen az náci. Tehát ha nincs tető a fejed felett akkor alkoholista vagy, a nadrágodba csak a kanásbortól sűrűn jövő vizelet nem engedi beleszáradni a szart, ártatlan gyerekeket riogatsz a lépcsőházakban, kukátborogatsz, fertőzést terjesztesz és elrondítod a városképet, még ha történetesen keményen dolgozol egy koszos albérletért és tisztálkodsz, ahogy lehetőséged adódik, kaparsz hogy visszatérj a társadalom hasznosnak mondott tagjai közé, akkoris! Tessék már észrevenni, hogy az általánosítás majd a kialakult sztereotípiának megfelelő démonizálás a legrosszabb hozzáállás bármiféle, közösség, kisebbség, vagy társadalmi osztály kerül is sorra az éppen aktuális megvetésre, gyűlöletre vagy üldözésre való felbujtásban. Szólásszabadság van kifejezheti mindenki a nemtetszését a járdára szaró részeg XY-nak, de ne felejtsük el, az utcán élők nem egy egységes massza hanem egyedi történettel életúttal rendelkező emberek, ráadásul ez bárkivel megtörténhet mert nem kell hozzá ilyennek születni...
Nem úgy képzeljük el a papokat, mint akik felfegyverkezve mennének templomba, és bár ötpercenként hal meg ma egy keresztény a hite miatt, mégis furcsa lenne, ha a reverenda alól egy pisztoly bukkanna elő. De vajon szükség esetén lehet-e fegyvere egy papnak? Mit mond erről a…..
Mi másnaxentelhetnénk sorozatunxázadik részét, mint Katona László költészetének? Na ugye... IGAZSÁG ÉS A GAZSÁG Gyermekeit a jó anyaigazmondásra tanítja;hogy soha ne hazudjanak,se egymásnak, se másoknak! IGAZSÁG a legfőbb értékaz igazra veti fényét!Nem ármánykodik és…..
nemkomplett 2013.01.17 13:51:50
Bayer Zsolt egy brutális támadást etnicizált a napokban, és ez ellen tüntettek ma fiatalok a Magyar Hírlap szerkesztősége előtt. Korábbi népirtásokra utaltak, amelyek mind úgy indultak, hogy emberek embertársaikat állatnak nyilvánították, így mentve fel magukat mindenfajta olyan…..
nemkomplett 2013.01.09 20:30:35
@dr. Közbiztonság Szilárd: A hangsúly az elkövetőn van. Aki elkövet az legyen megbüntetve, ha cigány, ha magyar, ha urdu, piréz, vagy szíriuszi akkor is. Ha csupán egy is akad aki nem gyilkos (márpedig akad) akkor már nem stimmel az általánosítás.
nemkomplett 2013.01.10 16:14:24
@ekszvájzed: Így van ez, minden cigány rablógyilkos, minden zsidó banktulajdonos, a skótok zsugoriak, a magyarok meg ha jól tudom lóról nyilaznak hátrafelé...
Elnézve a magyarországi időjárást, talán nem bánjátok majd a mai posztot, amely a Kanári-szigetekről érkezett. Hajni története egy vakmerő döntéssel indul és decemberi paradicsomszürettel ér véget, de közben kiderül az is, hogy van olyan: budapesti árak nyugati fizetések…..
nemkomplett 2012.12.20 19:06:35
@mirx: azt pont nem olvastam, és nem vonom kétségbe azt a tényt, hogy vannak emberek akik hazudni szoktak csak nem látom az értelmét...
nemkomplett 2012.12.20 19:23:12
allatvilagunk.hu/madarak/ekfarku_halfarkas.html
és itt még a rikoltozását is meg lehet hallgatni. :-)
Télügyi biztost nevezett ki a kormány - adta hírül a HVG. Giró-Szász András kormányszóvivő, mai sajtótájékoztatóján elmondta ...a tél komplex társadalmi probléma, emiatt rendkívüli felkészülést igényel. A kormány ezért arról döntött, hogy az újonnan kinevezett…..
nemkomplett 2012.11.26 18:05:41
@beedoc: "Mondjuk mondja meg valaki, hol lehet kiképzést kapni Tél-ből?" Szerintem például Szibériában lehet, el is küldhetnénk a zúj télügyi biztost egy középhosszú tanulmányútra...
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
nemkomplett 2012.11.11 15:39:24
@BrickTop: Nem értem miért savazol egy embert, akiben még benne van,hogy visszatérjen és esetleg tevékenyen részt vállaljon az ország dolgaiban. A legtöbbünknek aki onnan elhúzott meg sem fordul a fejében a visszafordulás. Bár kíváncsi vagyok mit gondolsz annak a realitásáól, hogy azok akik otthon az életben maradásért vagy a családjuk így-úgy fenntartásáért harcolnak nap mint nap, a fent leírt nehezítésekkel és akadályokkal körülvéve a 3 műszak és a kevés alvás után még nekiállnak a szeretteikre fordítható kevés időből lefaragva tevékenyen építeni az országot...
Ma két kiváló mondatott mondott Orbán Viktor, olyanokat, amelyek kicsit átalakítják azt, amit Orbán demokrácia-felfogásáról gondoltunk eddig. Már nincs centrális erőtér, a demokrácia nem a jólét forrása, hanem egy módszer az erő kifejezésére, amely elhozza a Kánaánt.…..
nemkomplett 2012.07.26 22:39:14
@tundrazuzmo: A példa valóban szemléletes, a bökkenőt ott kell keresni hogy OV sajnos távolról sem tartozik a "szellemi óriások" közé. És ha a második rendszerben felcseréled a szellemi óriást a látomásos idiótával aki szépen ráerőlteti az akaratát mindenkire az alatta felépített szervezetben, akkor az
eredmény sokkal lehangolóbb lesz mint az elsőnek említett modellben...