Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lleho

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A köztévé ringyói által fenntartott Skoff Elza blog érdeklődik a blogolás piaci árai után. A Vincent szíves válasza. Eddig 13 millió 798 ezer lapletöltésünk volt. A legjobb napunkon volt 61 789. Eddig pontosan 0 forint 0 fillért kaptunk a blogolásért, és terveink szerint…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Kérem, hogy honlapukon tegyék közé…..
A szabadságnak nem, csak a függetlenségnek van kultúrája Magyarországon. Ez a függetlenségi kultúra értelemszerűen hiány és sérelmi alapú, mivel az I. világháború végégig, közel négyszáz éven át a hódoltság valamilyen állapotában élt az ország. A nemzettest…..
A mai förtelmet egy régi kedves olvasónk küldte be. Eredetije a facebook "Az Igazság Fájdalmas" (sic!) nevű oldalán (https://www.facebook.com/johanna.fischer.10?fref=ufi) olvasható, nekem pedig már két hete ki kellett volna tennem, csak elfelejtettem (erről is azok a fránya bayreuthi…..
65 éves korában elhunyt Tommy Ramone, a Ramones alapító-dobosa. Az Erdélyi Tamás néven Budapesten született zenész volt az utolsó még életben lévő tagja az eredeti Ramonesnak. Tommy Ramone New Yorkban, egy epevezetékrák-kezelést követően hunyt el. A dobos eredetileg a Ramones…..
A sajtóban részletek jelentek meg a három az ötödikes, tehát 11 éves gyerekeknek írt erkölcstankönyvek egyikéből. Ami ebből a könyvből kiviláglik az nem erkölcs, csupán erőszakosság, összeesküvés-elmélet, és gyenge minőségű sovinizmus. Nem akarom, hogy az én gyerekem azt…..
Nincs ekezetem, a poszt olvasasa ezert nagyobb intellektualis kihivas lesz a szokasosnal. Sorry. Ezt a posztot amugy, minden evben megirom egyszer. Tegnap kihirdettek az az Europai Unio legfobb tudomanyos szerve, a European Research Council Starting Grant palyazatanak eredmenyet. Osszesen 287…..
lleho 2013.07.22 22:57:11
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Levelem témája nem a munkahelyi terror, hanem a munkanélküliség és annak következményei Magamról pár szóban: fiatal, angolul folyékonyan, németül alapfokon beszélő, középiskolai érettségivel rendelkező nő vagyok (tudom, Dunát lehetne…..
Tatár Csillát kedveljük, haragudjatok meg ránk ezért, de mi ezt is vállaljuk. Csilla helyesen válaszolgat bármit kérdezünk, de néha azért ő is meglepődik. Technikai bajaink vannak a soundon, forgatunk, forgatunk, csak az a fránya vágás... reméljük reggel, már jó lesz...
lleho 2011.07.09 08:50:19
      A kis faluban hol hajdan derék kálvinista prédikátorok zúgtak és mennydörögtek az istentelenségre, a gőgösen füstölgő kémények alatt, a bakterházban vagy tán éppen mellette, született meg az Istenes Áron fia. Erdélyország közepében. A tél…..
Immár 10 hónapja az SZDSZ nélkül tengetjük napjainkat, érdemes számba venni azokat a pontokat, miért is jó ez nekünk, és miért nem sajnáljuk egyáltalán, hogy a történelem egy olyan helyére kerültek, ami igazán méltó hozzájuk. 1., A rendszerváltás elárulása. A 80-as évek…..
40 év alatt 33 várost, 53 gyárat, egy autópályát, 60 kilométer hosszú hajózható csatornát finanszírozott saját zsebéből a paraszti sorból feltörő, ám jó üzleti érzékkel rendelkező "csehszlovák" testvérpár. Míg kezdetben csak 50 embernek adtak munkát, addig 1963-ra már több 800 ezer ember kereste meg…..
lleho 2011.03.02 18:48:15