Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OrienTT

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PopKult Meghalt Stan Lee 2018.11.12 20:32:57
Minden idők legizgalmasabb képregényfiguráinak atyja, Stan Lee, ma reggel 95 éves korában elhunyt.Egyik hobbijának számított minden Marvel-filmben feltűnni, ezért nézzétek végig velünk ezt a jelenetcsokrot, ahol összeszedték az összes létező jelenetet, ahol kameózik.A videó angolul van, elérhető…..
A magyar az új skandináv krimi, avagy  "az igazat mondd, ne csak a valódit" Bár az albioni krimiszerelmünk örök, az utóbbi időben a jelentősebb krimik nem a szigetekről, hanem Skandináviából jönnek. Jellemezhetnénk őket a sötét tónusú depresszívebb felütésekkel, az emberi lélek legmélyebb…..
Akkor folytatódjon tovább az inktober!Most egy rétegművet hoztam el, ami annyira zseniális, hogy méltán kapja meg a második ajánlást ebben a hónapban. Az egyik legkedvesebb képregényem, meglehetősen underground, de minden van benne, ami egy Halloween-váró őszi estére kell.Papíralapon előzetes…..
Facebookon minden évben terjed egy művészi kihívás, az inktober. Minden nap rajzolnak valamit azok, akik belefognak ebbe a kihívásba. Azaz minden nap gyakorolnak picit, és egyre jobbak és jobbak lesznek a rajzaik.Az ismétlések fontosságában én is hiszek, viszont az én rajztudásom legfeljebb a…..
Már egy ideje a Pixar filmek újrázásával kapcsolatban komoly elvárásaink vannak - nem csoda, hiszen hirtelen nem is tudnék mondani olyan animációs filmet, ami ne tetszett volna tőlük. Nincs ez másképp a Hihetetlen család 2-vel sem - maga a film nem váltja meg a világot, de a főhősei igen. @Fórum…..
Vezércsel az amerikai kormány és a drogkartellek sakkjátszmájában. 2015 ősze óta ott az ígéret, hogy Del Toro újra az ügyész bőrébe bújik, és megint elmerülhetünk a Sicario drogos-mocskos világába. Újragondolt film noir rengeteg erőszakkal megspékelve, váratlan fordulatokkal fűszerezve. @Freeman…..
Bevallom, nem sok jóra számítottam előzetes alapján. De a szükség nagy úr, így beültem, és megvallom, kellemeset csalódtam. Az alpári poénoktól eltekintve egy kamasznak és a szüleinek maga a tökéletes életvezetési tanácsadás - főleg ha lányos apákról és anyákról van szó. @UIP Duna Film..
Alapvetően mindig pártolom az újrafeldolgozásokat, de vannak darabok, amikhez vétek hozzányúlni. Egyszerűen olyan lenne, mintha az elsős sógyurmafigurámat a nagymamám a Hollóházi nippek mellé tenné. Inkább ne, ha kérhetem, mindenki jobban jár.   @fórumhungary..
PopKult PAPILLON | Official Trailer 2018.05.24 12:35:14
Pillangó tetoválás a mellkason - ez teszi külsőleg egyedivé a főhőst, aki bebörtönzése miatt elhatározza, hogy mindenképpen megszökik. Számtalan szökési kísérlet és kaland követi egymást, míg végül eléri célját.Annak idején Henri Charrière könyve hihetetlen sikertörténet lett, nem véletlenül - az…..
Amióta a Disney megvette a Star Wars-t, mindenki rettegve várja, hogy mi lesz a SW univerzum sorsa. Az ősrajongók azt vetik a szemükre, hogy szembemennek az eddigi univerzum elképzeléseivel, a kevésbé fanatikusok azt mondják, hogy nincs igazi SW-hangulata a filmeknek.Nem árulok el nagy titkot, hogy…..
A második rész mindig az igazi kérdés, ott dől el, hogy lesz-e franchise belőle, avagy nem. Ne aggódjatok, lesz belőle, ez garantált, és lesz belőle még újrázás is!@fórumhungary..
A Homár személyesen is tanusíthatja, hogy a tuskó fővárosi mozisok rendszeresen mixelnek beszaratós filmelőzeteseket és ijesztő felnőttreklámokat a legkisebbeknek szóló filmek vetítése elé. Az igazi tuskók ráadásul nem válaszolnak az anyák panaszos leveleire. Íme egy, a Corvin…..