Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frejjah

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Oatmeal bemutatja a kilenc "legveszélyesebb" Facebook felhasználót. A Játékos, aki megállás nélkül játszik, üzenőfalán naprakész információkkal a legújabb játék hírekkel.  Ismerőseit is folyamatosan elárasztja  játék meghívókkal, ajándékokkal…..
"A kép az erdélyi Marosvásárhelyen készült, az állatkertben! Jó buli volt a medvének a fincsi gumimacikat dobálni, nemcsak ő élvezte! ;-D A képen még a repülő finomság is látszik! Üdvözlettel: Fenyvesi Zoli"Köszönjük!..
Gyakran egy fájdalmas szakítás kell ahhoz, hogy valaki rájöjjön hogy a szeretetet és a gyűlöletet egy nagyon vékony vonal választja el egymástól. Furcsa dolog ez, pedig tényleg igaz: azt tudjuk a legerősebben gyűlölni, akit a legjobban szeretünk, hiszen ez a két legerősebb…..
A képen látható lány testén gyönyörű vágások és brandingek találhatóak, melyeket egy afrikai törzs tagjainak testdíszítése inspirált. Ez a törzs a surma. Bármennyire is modernnek tűnik egy testdíszítési módszer, a gyökere a múltban található. Ebből, és a primitív…..
testmódosítás Spirálszív 2010.09.06 18:04:00
Általában ha ránéz az ember egy scarificaton-ra akkor meg tudja állapítani, hogy profi műve-e a munka, vagy csak úgy meg lett csinálva. A profi munkákon látzsik, hogy szépen egyenletesen lettek megalkotva és a részletek is tökéletesek, mint ahogyan ezen a szivecskén is…..
Hihetetlen számomra, hogy a világ azon részén ahol kiélesített kaviccsal, illetve egyéb karcos dolgokkal metszenek mintákat egymásba a benszülöttek hogyan gyógyulhat ilyen szépre a heg, ráadásul egy olyan bőrfelületen ami ugye sötét, ezáltal a hegesedés szabálytalanabb…..
frejjah 2010.09.06 08:36:58
Az egyik tökéletesen fantasztikus, a másik csodálatosan gyönyörű! Nektek melyik tetszik jobban? Wayde mester portfoliója   ..
Egy kedves olvasóm, Tamás küldte nekem ezt a képet erről a szépen legyógyult fehér tetoválásról! Először azt hittem, hogy gyógyult scarification, de szerintem inkább tetoválás! Bár ha valaki tud ennél többet a képről, ne habozzon megírni!..
frejjah 2010.09.03 22:30:36
Ritka ha egy tetoválást az ánusz (közismertebb nevén segglyuk köré) köré készítenek el, még ritkább, ha ez egy pornószínésznőn van. Ilyen esetben lehet, hogy az adott testrész nem a legjobb választás, mert hamar kikophat a tetoválás, a különböző szakmai ártalmaknak…..