Regisztráció Blogot indítok
Adatok
repp

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azzal vádolják a Plastikhead és Gáspár Laci A szeretet él című számának szerzőit - ami bejutott A dal középdöntőjébe -, hogy a dal pontos másolata David Guetta When Love Takes Over című szerzeményének - írja a Bors. Mi meghallgattuk mind a kettőt és bár a kezdés tényleg…..
Belsőség Zsákolni csak BMW-vel 2012.01.10 16:24:00
I swear I’m gonna make it, sooner or later (Ígérem, megteszem előbb vagy utóbb) Ezt hallhatjuk az aláfestő kis dalban, nem véletlenül. A kisfilm – minden valószínűség szerint – a kor követelményeinek megfelelő, helyi igényekhez tökéletesen igazodó…..
Volt ez a hír, hogy egy középiskolában valaki összeszurkált két srácot egy WC előtt, aztán kiderült, hogy valójában a könnyebb sérült bökte nyakon a súlyosabbat. Valószínűleg volt egy pillanat a kihallgatáson, amikor egy rendőr az előbbi fiú szemébe nézett, és…..
Sejtettük, hogy Muri Enikő bőrgatyába bújtatott tompora illetve az azzal kitakart (?) vagy optikai csalódás miatt láthatatlan (?), esetleg veszett gyorsan a színpadra pattanó (?) táncosnő ekkora vihart fog kavarni kedves olvasóink körében, pedig de. 328 komment jött a posztra, java…..
repp 2011.11.05 15:33:32
@tibsi: az egy összefoglalóban volt.
repp 2011.11.05 15:36:00
@Pobjeda elvtárs:

Az auto tune-al van értelme csalni, mert javít a hangon. Ha nem tudsz éenekelni, jobbnak gondol a néző. (Benne van az Xfaktor liszenszben, hogy kell.)

De mi értelme lenne egy táncost odamontírozni?

Gondolom kedvenc regény 1984?
Jelentkezett már be különleges helyszínekről az Utazó, de a mostani fotósorozat aranyérmes, de legalábbis toplistás. A kis ribanc ugyanis most filmekből ismert helyszínekről csekkolt be, és a kamera felé fordulva hihetetlen pontossággal idézi fel a színészlegendákat.Itt például…..
A Japánt sújtó múlt heti földrengés hatásai közül a játékipart érintő következmények egészen jelentéktelenek, de játékblog révén mi mégiscsak erről írunk. Több, jellemzően PS3-ra készült játék premierjét ugyanis elhalasztottak a földrengés után. Egy zombiirtó…..
 egyelőre csak egy helyen, az androidportal.hu-n láttam kihírezve, amúgy teljes hallgatás van róla, pedig szerintem egy nagyon jó kis dolog történt budapesttel: elérhetővé vált a google maps forgalomfigyelő szolgáltatása. a maps.google.com-on sima maps nézetben…..
Számomra a zenehallgatás, a zene élvezete, az egyet jelent a koncert látogatással. A bakelit és a CD, meg a többi csak laboratóriumi körülmények között készült lenyomat. Persze mivel többször be tudok tenni egy Chili lemezt a játékosba, mint ahányszor megnézhetem őket…..
A következő projekt valódi IKEA-hack lesz, az alapanyagokból valami egészen más használati tárgy, konkrétan egy játék lesz a végére. Méghozzá egy pofás, és abszolút használható gurulós járgány a gyereknek. Jelezném, akár karácsonyra is elkészíthető, ha kedveljük az sk…..
Annyi tehetségkutató van már a tévében, hogy megzavarodik tőlük az ember, ki tudja megjegyezni, hogy melyik, hol látható? Meg eleve, minek megjegyezni ilyen apróságokat? Nem mindegy, hogy X-Faktor vagy Megasztár? Epic fail courtesy of D. Tóth András a Fél kettő című műsorban, ahol…..
repp 2010.09.16 12:42:18
@csokiájsz: amit épp tettél :-)))
repp 2010.09.16 12:45:39
@csokiájsz: Jólvan, jólvan. bocsánat. Magas labda volt...

A fail a netes köznyelvben nagy lúzerkodást jelent. Ha valaki alatt beszakad a jég, thai pasit dug meg, nő helyett a sötétben, vagy orbitálisat taknyol a saját ballagásán. Az a fail.

Az epic, az pedig ebből a magasabb kategória.
Epikus...nagy volumenű...grandiózus.

Na, remélem körülbelül eltaláltam...

:-)
Kutyaügyi válasz a hvg-n: klikkErre a bejegyzésre jött: klikk Holnap viszek öt ajánlószelvényt (nem kopogtatócédulát, nem kopicetlit, pláne nem KC-t) a kétfarkúaknak. Tegyetek így Ti is!A motivációm pedig változatlan: ma nincs olyan "komoly" párt, amelyikre úgy…..
Rájöttem! Rap 2010.08.05 09:30:00
A rap-muzsika jellemzően néger műfaj, valójában a szövegelésnek, dumálásnak egy formája. Általában úgy hangzik, hogy valaki kellemes zenei háttérre "nyomja a rizsát", hogy a rapperek szófordulatával éljünk. Azért jellemzően néger zene, mert sejteni lehet, hogy a…..
Június 20-án kilenc év után ismét Budapesten, egész pontosan a Petőfi Csarnokban ad koncertet a Megadeth. Az annak idején a Metallicában kezdő, majd onnan nagy ívben repülő Dave Mustaine bezzegzenekara ugyan nem a klasszikus felállással érkezik, de mivel a zenészek kiválóak, és a…..
Hajdanán a kommunistaellenes attitűd privilégiuma volt a popdalos szembenállás, a társadalmi témák. Aztán lezajlott a gengszterváltás és összekeveredtek a szerepek. Az egyes gúnyák jelmezkölcsönzői forgalma megnőtt, egyesek meg a „Szélsőség” bélyege nélkül nem…..
B-oldal TOP5 bringás szám EVÖR 2009.04.19 14:55:00
Egész évben megy a MASS-telenkedés, ma viszont végre újra megmutatta magát a biciklis társadalom a városnak. A Critical Mass felhívja rá a figyelmet, hogy nem összesen az az "egy hülye biciklis" van, aki "mindig" pont előkerül, és megelőzöd nagy nehezen,…..