Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miss Kiméra

7 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miss Kiméra Nyugalom 2011.10.30 22:36:00
Még aznap összepakolta a legfontosabbakat, a hóna alá vette a papagáj kalitkáját, és úgy döntött, pár napra átköltözik Gergőhöz. Gyűjt egy kis erőt és visszamegy majd a borzalmas helyre - később. Gergővel még az egyetemen ismerkedtek meg, azóta jóbarátok. Volt, hogy…..
Miss Kiméra Metamorfózis 1 2011.10.30 12:18:00
Hosszasan csengettek. Nem várt senkit, hisz csak most költözött be. Felébredt és önkéntelenül elrejtette a tegnapról maradt whiskey-t. Az a valaki, aki az ajtónál csenget, valószínűleg tudja a kaputelefon kódját, tehát ismerős lehet. Rendben, úgy döntött felkel. Felkapta a lila…..
Hazaérkezett. Az új otthonba. Már a papagáj is megvan - csicseregve közölte, hogy tetszik neki az új hely. Szuper. Kivette a körömlakkot a kis sárga cimkés dobozból, végre jut egy kis ideje magára. Majd később kipakolja a többi kacatot. Nyolcra ugrik be a Kedves Srác a…..
Miss Kiméra Szerencse 2011.10.28 18:59:00
Kiméra imádott utazni. Ilyenkor még jobban elgengedte magát. Mindig egyedül utazott, de próbált minél több idegennel megismerkedni út közben. A városokat nemcsak a nevezetességeik és a tapasztalt időjárás alapján rangsorolta, hanem az emberek viselkedése alapján is. Az új…..
Miss Kiméra Rúzsfoltok 2011.10.26 19:39:00
A Férfi kiment a pezsgőspoharakért és a dugóhúzóért. Mire visszaért, Kiméra már meztelenül feküdt az ágyon. Haja eltakarta melleit, csak a vérvörös rúzs piroslott az ajkain. Távoli kollégák voltak. Ami beszélgetés zajlott köztük, az még a múltban történt munka kapcsán,…..
Miss Kiméra Vodka és lábak 2011.10.25 01:08:00
Kiméra nem volt túl jó passzban, ezért csak egy kis piros rúzst dobott fel, meg felvette a ruhát, amit még korábban a kanapén hagyott. A konyha felé haladva ügyesen kikerülte a nagy barna dobozokat. Talán inkább ezt kellene befejezni és nem kellene mennie sehová. Nem baj - nyugtatta…..
Miss Kiméra Kiméra... 2011.10.24 18:04:00
  A görög mitológiában a Kiméra egy oroszlán fejű, kecske testű és kígyófarkú szörnyeteg volt. Általános fogalomként használva a kiméra (chimera) olyan dolgot ír le, amely több különböző forrás tulajdonságait egyesíti magában.  A kiméra fogalma a biológiában…..
Év: 1991 Nemzetiség: amerikai Ha akkoriban 14-15 éves fejjel úgy döntött az ember, hogy megnöveszti a haját és sötét, kopott, agyonmosott ruhákban meg acélbetkós bakancsban fog mászkálni, akár a család rosszallását is kockáztatva, egyszerűen nem maradhatott ki az életéből ez…..
Nem szívesen ugyan, de a fair play szellemének megfelelően közzétesszük mostan azt a videóüzenetet, amiben Puzsér Róbert válaszol az internetnek, így globál, mindenki megkapja a magáéért, még a c:c is bőven. NemFilmszakértő Róbert volt a főszereplője annak a Mokka-szegmensnek,…..
Subba Subba szív iWiW: Szexisten 2011.02.04 11:11:00
Miss Apple Milf Variációk egy témára Biciglisek Szexisten Valentin Live RPG-re készülve Milf Military Fotómodell Inkább lilát Variációk  ..
A sok hülye boltos meg szolgáltató után jöjjenek igazán hülye utasok, G. azon háborog, hogy hiába lehet pontosan tudni, hogy a fapados gépekre fejenként egy darab kézipoggyász vihető föl, az ő londoni gépén rengetegen próbálkoztak be többel, amiből mi más lett volna, mint…..