Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cupropenisbubo

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szánalmas, hogy ezt a cikket már meg akartam írni, és most már konkrét apropója is lett a baráti körömből. A motorosokkal szemben sok dolog jobb, mint régen, de mindig akad egy-két súlyos homályökör és nagyon bajt tudnak csinálni. Sajnos az utóbbi időben divat lett a "ez…..
Seszták Ágnes örül a fejleményeknek, a káoszban két rendőr is sokkot kapott a razzia során. „Embertelen volt, tényleg, nagyon durva. Tizenhárman mentek be az épületbe, de a falon látható projektleírásoktól ketten azonnal összeestek” - nyilatkozta az ügyről Seszták…..
Cupropenisbubo 2014.09.10 13:44:13
Minekutána a Magyarországon épülő új közmunka alapú, nem liberális természetű államszervezeti renddel kapcsolatos miniszterelnöki eszmefuttatás elhangzott július derekán, egyéb sincs, mint hogy báncsák a Viktort nyakra-főre. Washington Post, The New York Times, Wall Street…..
Ha gyerekkoromban füllenteni próbáltam, anyám mindig azt mondta: a hazug embert hamarabb utolérni, mint a sánta kutyát. Ez jutott most eszembe, amikor a trafik-pályázat dokumentumai körüli hazugságáradat nyilvánosságra került. Hazudtak, amikor azt állították, hogy mindenféle…..
Mivel a közszolgálatban a NER idején nem dolgozhatnak hülyék, egyértelmű, hogy szándékos provokáció történt. Nem is egy, kettő. Ezt régen szabotázsnak hívták.Kedden este a Magyar Televízió kettes csatornája műsorát megváltoztatva, egy filmmel emlékezett az elhunyt Robin…..
Orbán és Semjén egyre nagyobb befolyást adnak az egyházaknak. Állami iskolákat adnak  át és a megmaradó állami iskolákba is kötelezővé teszik a hit- és erkölcstan oktatást (közben drasztikusan beszűkítették az informatika-oktatást és a gondolkodásra nevelő…..
Megadták a kilövési engedélyt a civilekre Tusnádfürdőn Mottóm Orbán Viktor bátorító javaslata: “Félelem, begubózás és visszahúzódás helyett bátorságot, előretekintő gondolkodást, ésszerű, de bátor cselekvést javaslok a Kárpát-medencei magyar közösségnek, sőt a…..
Naná, hogy jelentkeztem tesztelni a BUBI-t. Van saját bicajom, használom is eleget, de a hétköznapokon szervezési problémák miatt nem tudok reggelente azzal elindulni otthonról, viszont napközben be tudnék iktatni egy kis tekerést, így évek óta várom, hogy végre elinduljon.  Azaz vártam. Eddig.  A…..
Ma közölte Lázár János, hogy Az RTL Klub egy korrupt vállalkozás. Én hiszek neki. A korrupcióhoz két elkövető szükséges. Jelen esetben az RTL Klubot nevezte meg korrumpáltként a miniszter úr. Véleménye szerint az RTL Klub eddig nem fizetett adót (!), cserében nem közölt olyan…..
Egy réges-régi családi vita alkalmával szegény édesanyám azt találta mondani kamasz gyermekének: "Vedd tudomásul, hogy megkövetelem a tiszteletet!" Az öntudatgombóc kamasznak sem kellett több, azonnal lecsapta a magas labdát, még pedig úgy, ahogy éppen szüleitől tanulta, és azt…..
Drága barátaim, bérlettulajdonosok, ellenőrök, magyarok, a beléptetőkapukon innen és túl! Lássuk, milyen HÉV-et is hagyunk hátra, és milyen HÉV áll előttünk! Zöld - mondhatja bárki egyszeri szemlélő. De mindez csak első látszatra igaz. Zöld. De tudjuk, drága…..
A magyar egyetemi oktatás minőségbiztosítási szervezete, a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) honlapján egy rövid közlemény jelent meg, mely arról tájékoztat, hogy a testület elvesztette állandó tagságát a brüsszeli székhelyű ENQA (European Association for…..
A Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum vizsgálata kimutatta, hogy a Pozsgay Imre valójában 1990-ben született. "Reméljük sikerült ezzel hitelesen cáfolni azokat a gyanúsítgatásokat, amelyek szerint Pozsgay Imre a rendszerváltás előtt a fennálló…..
Olvasom, és nem hiszek a szememnek: három egész nap telt el, amíg a magyar kormánynak eljutott az agyáig, hogy pénteken, azaz pontosan három nappal ezelőtt elhunyt Jancsó Miklós, minden idők egyik legnagyobb magyar filmrendezője. Arctalan ellenségekkel folytatott nemzeti…..
Már ahhoz is komoly erőfeszítés kell egy tisztességes ember részéről, legyen gyomra végighallgatni a nemzet egyik adócsalójának miniszterként való megszólalását. Az hogy miniszter lehet egyáltalán, megmutatja a jelenlegi rendszer minden gátlástalanságát. Ha ehhez még…..
Cupropenisbubo 2014.01.30 11:02:27
Orosz laptársunk lerántja a leplet. Már eddig is rengeteg találgatás látott napvilágot arról, hogy vajon mi áll Orbán Viktor újsütetű oroszbarátsága mellett. Az igazságot a Vakkomondor orosz mutációja, a Szlipájá Szábáká szállítja. Egy háttérbeszélgetésen a magyar…..
Cupropenisbubo 2014.01.24 10:34:12
Bevallom, már nagyon hiányzott az életemből a legújabb, kihagyhatatlan Bayer-tabletta. A dolgok éppen jelenlegi állásáról.  A cáfolhatatlan, de mégis mindig tisztára mosni kívánt, megerősítést igénylő pártigazságról. A legfrissebb, még forró, meleg, csillogóan fényes…..
Nem tudom a nő mit csinált, de hányinger amit ez a 3 közteres művelt vele: ..
Cupropenisbubo 2013.10.03 10:49:22
  Békében akarunk élni! Olyan világban, amelyben a problémákat nem erőszakkal próbálják megoldani, hanem közös erőfeszítéssel. Ahol a nehézségek láttán megoldást keresnek, nem pedig bűnbakokat.(...) így együtt már hangosabbak vagyunk a gyűlölet minden szavánál…..
Ásó használata köves talajban, optimális gödörméret, váratlan izomgörcs kezelése és más fontos elméleti tárgy is szerepel a tananyagban.  A parlament hétfői döntése nyomán eldőlt, hogy januártól lesz szociális temetés. Az elhunyt hozzátartozója ilyen esetben nem…..
A dohány-, az alkohol-, a szögletzászlóipar, valamint az internet nemzetivé tétele után az autók forgalmazása is állami kézbe kerül, újra. „Az autó egészségtelen! Büdös, hangos, beszakítja a Balaton jegét, és dugót okoz, ezért lépnünk kellett!” – mondta Lázár…..
A Sólyom Légitársaság második gépébe székely faragók már készítik a fapadokat. Hamarosan ez is szolgálatba áll. Az Álmos Vezér névre hallgató első után heteken belül bemutatják a Sólyom Légitársaság második repülőjét is. A koréliai flottától lízingelt…..
Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az…..