Regisztráció Blogot indítok
Adatok
denes1es

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki játszott a Wooden Path első részével, az bizonyára örömmel veszi, hogy megjelent a második rész, pályaszerkesztővel együtt. A feladat továbbra is ugyanaz: fahidakat kell építeni, amihez nem csak a híd részeit kell sorba rakni, hanem mindenféle trükkös módokon kell…..
denes1es 2011.03.16 15:23:48
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
ILYEN NINCS! Helló Freddy, Tomek vagyok!   A repülés taktikát alkalmazva próbáltam a háztetőkön keresztül eljutni a pálya végére és olyan "sormintát" láttam ami nagyon ismerős volt :D ..
denes1es 2010.12.18 00:42:22
Barney blogja A Tesó Kódex 2010.05.27 15:47:00
"Mindenki életét egy belső etikai kódex vezeti. Egyesek ezt erkölcsnek nevezik, mások vallásnak. De a tesók csak úgy ismerik ezt a Szent Grált, hogy a Tesó…..
Mint tudjátok, épp költözöm (vagy inkább már beköltöztem), de még hadiállapotok vannak. Illetve még internet sincs, úgyhogy pár percre tudok csak kunyerálni máshonnan. Ráadásul a számítógépemet is lecseréltem, most már laptopon fogom nyomni, remélem Fraps nem fog kiakadni…..
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
denes1es 2010.09.03 16:47:37