Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Simisimiya

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magánszálláshelyeket minősítő képviselőknek tartanak 60 órás intenzív, gyakorlati oktatással egybekötött tanfolyamot Egerben.A magánszálláshelyeket minősítő képviselőknek tartanak 60 órás intenzív, gyakorlati oktatással egybekötött tanfolyamot Egerben. A jelentkezők…..
Hogy a jelek összeérjenek, Tokajon is keresztülhalad a Mariazell és Csiksomlyó közötti Mária Út. A Mariazell és Csiksomlyó közötti Mária Út egyik 108 km-es részének a kijelöléséről és felfestéséről tárgyaltak az érintett települések vezetői Miskolcon, november 5-én a…..
Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Magyar Turizmus Zrt. 2010. decemberében, 10.100 példányban egészségturizmus kiadványt jelentet meg a lengyel nyelvű piacokon, ,, WĘGRY kraj SPA &Wellness ,, („Magyarország a SPA&Wellness országa”) címmel.Az első ilyen…..
Az oktatás nem tudta követni a gyorsan változó piaci trendeket, hiány mutatkozik főleg az egészségturisztikai szakemberek képzésében, de szükség lenne más szakmák – például az építészek - oktatásába bevonni a fürdők tervezését és üzemeltetését. Vissza kell…..
A kivitelező Strabag Zrt. úgy tervezi, hogy még az idén tető alá helyezi a Kereskedelmi és Idegenforgalmi Középiskola tőszomszédságában épülő tanszállodát Tokajban. A munkálatok jó ütemben haladnak, annak ellenére, hogy a kivitelező számos akadállyal nézett szembe. Így…..
Olyan kottaként jellemzik a szakemberek a készülő Tisza-tavi Kódexet, amely a következő 8-10 évre meghatározza, hogyan és miből kell majd „énekelni" azoknak a szervezeteknek, önkormányzatoknak, hatóságoknak, amelyek érdekeltek a Tisza-tó hasznosításában és…..
 A nyáron befejeződött turisztikai fejlesztéseknek köszönhetően idén is jó évet zár az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület. Az őszi iskolai szünet miatt továbbra is nagy az érdeklődés, ezért a park meghosszabbított nyitva tartással, november 14-ig…..
 Négy Nógrád megyei helyszínen, Balassagyarmaton, Hollókőn, Diósjenőn és Szendehelyen közel félmilliárd forintos beruházással valósít meg ökoturisztikai fejlesztéseket az Ipoly Erdő Zrt. - tájékoztatta a társaság az MTI-t pénteken.A zrt. az Észak-Magyarországi…..
Téli nyitvatartás az egri strandon!Október 1-től (péntek), a megszokott TÉLI nyitva tartással üzemel az egri Termál-és Strandfürdő!TÉLI NYITVA TARTÁS(érvényes: 2010.október 1-től 2011.április 30-ig)Hétfő-szerda: 9.00-18.30 óráigCsütörtök-szombat: 9.00-21.00…..
 A síparadicsom Ausztria mintájára legyünk mi lovasparadicsom - indítványozta Lezsák Sándor, a Nemzeti Fórum elnöke, Nemzeti Lovas Program mentora. A Nemzeti Fórum hétfői parlamenti sajtótájékoztatón Lezsák elmondta: bár több lovas program készült már az elmúlt…..