Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krx

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken elhunyt Új-Zéland leghíresebb csirkéje, Forzie. A szerencsétlen háziszárnyasnak azóta négy lába volt, hogy kikelt a tojásból. Ezt talán még kibírt volna, azonban szegénynek két segglyuka is volt, és végül ez végzett vele. Tulajdonosa, Marlene Dickey szerint Forzie…..
Semmi értelme szembesíteni, vádolni, bekérdezni. Egy megtörhetetlennek látszó Orbán Viktor kedvét úgy vehetjük el legkönnyebben az egésztől, ha lágy, de aggodalommal teli hangon megjegyezzük, hogy „Felizgatta magát. Igyon egy kicsit!” A vasárnapi „olyan kínos,…..
Először kommentként érkezett a Zugügyvédhez az alábbi, valószínű kissé kiszínezett, de mindenképp tanulságos történet egy peches szmókerről. Ha van valakinek még hasonló, kínálgatós sztorija, a Zugügyvéd szeretettel várja. Egyik régi gyerekkori jóbarátom…..
krx 2006.08.26 00:12:19
comment:com Lost 3 promó plakát 2006.08.25 16:05:00
Spoilerérzékeny olvasók ne klikkoljanak, a többiek nyugodtan: megjelent egy hivatalosnak tűnő Lost season 3 promó kép a neten (nincs rajta a csatorna logója, ezért tartják gyanúsnak sokan), nagyon jól néz ki, szerintünk érdemes megnézni. Csak második szezonnal már végzett…..