Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mismichael42

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi idők közvélemény-kutatásai alapján egyre több a bizonytalan vagy a szavazni nem akaró polgár. A Fidesz az új választási törvény keretében ezt a problémát is megoldaná. Automatikusan ahhoz számítanának ugyanis a bizonytalan vagy nem szavazó polgárok, aki egy adott…..
Orbán Viktor miniszterelnök ma újfent bizonyságát adta annak, hogy szemrebbenés nélkül képes hazudni. Miközben az RTL Klub hétfő déli Híradójában igyekezett tisztázni (a videó 2:40-től válik érdekessé!), hogy a Kína ellenes tüntetések kapcsán szó sem volt…..
Tikkasztó napom volt tegnap. Még azt sem hevertem ki, hogy Réthelyi miniszter átértelmezi a Himnuszt -kíváncsi lennék az átdolgozó megbízására és az összegre -, amikor megálltam a kocsival egy autóbusz mellett. Az oldalára helyezett reklám a Széchenyi-tervnek tudta be a…..
mismichael42 2011.06.09 17:41:43
Jelentőségteljes nap volt a tegnapi, jegyezzük fel: Gyurcsány Ferenc visszatért.Igen, itt volt már egy ideje újra, felszólalt itt-ott, szervezett tüntit, mondott gyújtó hangú beszédet a majálison, beszólogatott Orbánnak, nyomult faszbúkon és blogon, orrszőr tépkedéssel…..
 Ide kánya, vargánya!Merre is tart Kőbánya? Boldog új évet minden kedves kőbányainak! Most jelentkezem újra, és ígérem, ameddig lehetőségem lesz jelentkezni, azt újra és újra megteszem a régi elszántsággal és szókimondással, mindenkiről és mindenről ha…..
mismichael42 2011.01.28 11:34:36
@Kőbányász: Tisztelt Kőbányász! Elöljáróban elnézést kérek a késői reagálásomért, válaszának megköszönéséért! Sok minden történt a közéletben az elmúlt hónapok alatt, őszeségében pozitív előjellel. Kívánok további jó munkát - részemről biztosíthatom a realitásokon alapuló támogatásomat - még ha ez csak a verbálís (bocsi? csak az írásbeli) formában is valósulhat meg! Üdvözlettel: mismichael 42!
A kerületi MSZP első emberének, polgármester-jelöltjének kellemetlen emlék marad hétfői ATV-s szereplése. A szerkesztő elsőként helytörténeti kérdéseket tett fel, amire a baloldali politikus csak kevés sikerrel tudott válaszolni. Így lett többek között a Kőbánya Mozi volt…..