Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deluxe Rebirthedborned

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011. október 16-án indítottam útjára ezt a blogot. Már több, mint 2 éve. Ma értem el a 100. bejegyzésemet. (ez már a 101. :) ) A statisztikát böngészve egy másik szép kerek számot is találtam: 7900 lapletöltés volt a mai napig összesen az indulás óta. A napi rekord 213…..
Nem elég, hogy az idióta sms/telefonos-szavazás miatt az X-Faktor adásai elviselhetetlenül hosszúra és unalmas nyúltak, az egyetlen igazi tehetségétől megfosztott műsor utolsó két kiadásától csak annak nem lesz tele a töke, aki ún. fanatikus rajongó.Szombaton még csak egy…..
Deluxe Rebirthedborned 2010.12.13 09:18:46
ERP - BLOG ERP - BLOG kulcstartó 2010.08.16 11:54:00
Elindul az ERP - BLOG kulcstartó akció. Elkészült kétféle kulcstartó. A lenti képen jól láthatóak, egy piros és egy kék fajta. A grafikai tervekért köszönet feleségemnek Mariannak! Ígéretemhez híven az ERP - BLOG kommentelői ajándék kulcstartót kaphatnak. Hogy hogyan…..
A rosszmájúak akár happy enddel végződőnek is vehetik Dani levelét, ugyanis két nagyon sietős, figyelmetlen autós zúzta le egymást. Érdekes módon kivételesen nem a hátul jövő a hibás a konkrét balesetben, el is húzta a csíkot ennek megfelelően. Helyszín: Árpád fejedelem…..
Deluxe Rebirthedborned 2010.11.09 16:38:45
Nem, nem a szarvasok meg a vaddisznók szöktek ki a rácsokon kívülre Budakeszin, másféle állatról lesz szó. Szerintem ebben a helyzetben Curt azt tette, amit ilyen esetben a legjobb tenni. Ha érvekkel és intelligens párbeszéddel esélytelen dűlőre jutni, hagyni kell az ilyen majmokat…..
Deluxe Rebirthedborned 2010.11.03 14:15:35
Ha egy baleset halállal végződik, az sosem örömteli dolog, sokkal szigorúbban kell a hatóságoknak is eljárniuk ilyen szomorúan végződő ügyekben. Ákos szerencsére nem volt részese a balesetnek amiről írt, viszont több, mint két órán át ült az autójában a lezárt…..
Deluxe Rebirthedborned 2010.11.02 13:30:55
Én is tapasztaltam már, hogy a kétkerekűek ott mennek, ahol épp látnak annyi rést, hogy elférjenek. Ez talán fokozottan igaz azóta, mióta álló kocsisorok között előremehetnek, mert egyesek szeretik a szabadabb szabályokat még szabadabban értelmezni. Zsolt rendszerint a szűk…..
Deluxe Rebirthedborned 2010.11.02 08:47:37
Most fejeztem be a munkát, nem kicsit vagyok hulla, úgyhogy ne várjatok most tőlem nagyon tartalmas bevezetőt. Íme Nabukodonozor levele: A történetem rövid lesz. Ma (okt. 27-én) reggel békésen haladtam első megbeszélésem helyszínére, amikor is elhagyva a Könyves Kálmán körutat…..
Deluxe Rebirthedborned 2010.10.29 11:15:49
@intenzív vaginaillat: te szánalmas nyúlbéla, nálam kb a kipattanásig jutottál volna el és ott belefutsz egy embertelen erejű pofonba...aztán húzhattad volna a lottyadt tested a kocsidig...

175 centi? az akkora, mint a kutya ülve, ehehehehehehe
Deluxe Rebirthedborned 2010.10.29 11:32:10
@CD-R80: nem tartozom ide, leléptem a szánalomországból :)
Deluxe Rebirthedborned 2010.10.29 11:49:46
@intenzív vaginaillat: férfi vagy nőket szereted és lakkozod a körmöd?
Deluxe Rebirthedborned 2010.10.29 10:37:59
A tegnapi kifakadós posztomban szereplő vadbaromhoz hasonlóan veszélyes tud lenni az a fajta autóvezető, akiről Jin_Ke írt. Ez az a típus, aki nem száguldozik, néz maga elé mereven, de kizárja a körülötte folyó eseményeket, nem vesz róluk tudomást, mert akkor nem is léteznek a…..
Csak szimplán egy elmebeteg, közveszélyes barom vagy, esetleg emellett még vak is?! Igen, te, aki ma reggel 8:45 körül úgy téptél végig a XVIII. kerületben a Tinódi utcán, mintha autópályán lennél, leszarva, hogy az végig jobbkezes! Nem csak a rendszámodat nem tudtam megnézni, de…..
Eljött az önkormányzati választás ideje Dunakeszin is. A közelgő eseményről egy méltó infrastrukturális beruházással kívánt megemlékezni a városvezetés, még időben, néhány héttel a kitűzött dátum előtt. A választók számára jól látható infrastruktúra pedig nem…..
Deluxe Rebirthedborned 2010.10.14 16:27:15
@Bioface: dehogy magyarázom, hisz már az apád is olyan hülye volt mint a főd
Deluxe Rebirthedborned 2010.10.14 16:43:51
@Bioface: ismerem apádat, akkora, mint egy kutya ülve és úgy üt mint egy buzi :D

A gonorrea elvitte má'?
Deluxe Rebirthedborned 2010.10.14 17:13:24
@Mon3: weheheheh

Mi a tök az, hogy "kerékpáros szakértő"?
Mit tud az? Hol lehet ilyen szakértővé válni?

Muahhhhahahahaa
Albert szereti a virágot, tehát elvileg jó ember, sokan mégis utálják, mert ötvennel megy ott, ahol ötvennel szabad menni, de az út és környezete alapján simán lehetne biztonságosan gyorsabban is haladni. Azt persze csak az idegeskedő autóvezetők egy része veszi észre, hogy ezzel…..
Deluxe Rebirthedborned 2010.10.14 11:52:11
@záporjózsi: aki hülye, azt csak úgy lehet ráébreszteni, ha szembesíted a hülyeségével :)
Deluxe Rebirthedborned 2010.10.14 11:59:26
@záporjózsi: próbálkozz csak jocikám, majd ha tapasztaltabb leszel, rájössz a dolgokra :)
Igazából nem tudok mit hozzátenni Egy autós leveléhez, pont az ilyen agyatlanok miatt halnak meg még mindig sokan az utakon. Egy tegnapi (10.06) történetet szeretnék megosztani, ami több szempontból is arra utal, hogy Magyarországon milyen vadállatok (potenciális gyilkosok) élnek -…..
Deluxe Rebirthedborned 2010.10.06 16:46:09
@xcomman: mehehe, te fasz, meglátom a bmw fényszórókat és azonnal szivatni kezdem....lassítok, nem húzódok le stb :D
Deluxe Rebirthedborned 2010.10.06 16:52:16
@Zombika: rossz lehet ennyire hülyének lenni :)

Ne válaszolj, tudom hogy igazam van :)
Checkpoint Charlie Csernobil van! 2010.10.06 11:35:00
A hypo 12-es PH-értékkel rendelkezik, a zaggyal elöntött falvak mintái szerint a trutymónak 13-as PH-ja van. A 13-as PH nem éget, nem mar, hanem folyósít. Belerakod az ujjadat és az lecsöpög a kezedről. A kifolyt anyag emellett radioaktív is. Az EU-s határértékeket ugyan nem lépi…..
  Amikor néhány napja azon dohogtam, hogy milyen mostohán bánnak az önkormányzatok a sajtóval/blogokkal, nem véletlenül emeltem ki ellenpéldaként többek közt a fővárost. Azt viszont elfelejtettem hozzátenni, hogy nem csak a sajtósaik nagyon fürgék, de ott van Bojár Iván…..
Nem igazán tudom, hogy István tényleg elismerően ír a történetben szereplő multi-taskingos hölgyről vagy ironizál, azért én kíváncsi lennék a baleseti statisztikájára annak, aki vezetés közben sminkeli magát. Pont a napokban láttam én is egy ilyet, szerencsére előttem ment,…..
Lehet, hogy Rii nem örül a véleményemnek, de a káromkodós részt leszámítva én is kitöltettem volna a kék-sárgát ilyen esetben, mert lehetnek kívülről nem látható sérülések is az autón, aminek a javítását különben az életben be nem hajtom a károkozón. Meg a…..
Deluxe Rebirthedborned 2010.09.28 12:29:21
Deluxe Rebirthedborned 2010.09.28 12:48:51
@hawkeye: te is hülye voltál

Most megtanulhatod a következőt: bármilyen kicsi is a sérülés, azonnal ott helyben több(!) jó minőségű fotót csinálni.
T. Blog! Ismét tanultam hogy nem kell komolyan venni semmi komoly céget. Egy 21 éve az országban lévő majd 15ezer embert dolgoztató cég tett tanúbizonyságot arról hogy csakis a "legjobb" embereket alkalmazza. Én hülye fejemmel úgy gondoltam hogy sok éves külföldi…..
Szerintetek Gábor fölöslegesen parázik, vagy tényleg gyanús, ha valaki megvesz egy autót, aztán másnap vissza akarja vinni és visszakérni az árát? Lehetőségük volt mindent lemásolni, kulcsokat, azonosítókat, iratokat. Akár klón autót is csinálhatnak ez alapján, vagy…..
Két napja annak ellenére védtem meg egy orbitális baromsággal szemben a kerékpárosokat, hogy nekem nincsen biciklim és legtöbbször autóval közlekedem. Normális esetben mindezek mellett semmi bajom a más járművel, szabályosan közlekedőkkel. Még magával a Critical Mass…..
Amint arról néhány napja beszámoltam, sikerült összehozni egy intenzív elsősegély képzést a blog olvasóinak, de a hatékony foglalkozás miatt azt kérték az előadók, hogy a létszámot húzzuk meg 20 főnél. Ennél jóval többen jeleztétek, hogy érdekelne titeket a dolog, ezért…..
Úrvezető Olyan magyaros 2010.05.30 08:00:00
Nézzük az alábbi klippet! Jobb oldalon egy fehér Peugeot nem épp szimpatikus módon az utolsó lehetséges pillanatban tolja át az orrát a balra forduló külső sávba. Mindegy! Ha van aki beengedi, lelke rajta ... Majd eltelik pár másodperc, zöldet kapunk ... és a fehér furgonból…..
Nagyfokú pofátlanság egy rendőrautó mögé záróvonalon át megérkezni úgy, hogy közben RCH a robogójával akkorát kénytelen fékezni, hogy az akár veszélyes is lehetne. De mivel nem sikerült elsőre felborítani, a taxis azért rápróbálkozott mégegyszer. Tegnap történt velem…..