Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vérgyesznó

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Pénteken kettő darab írást is kaptunk a West Balkán tragédiáról, az egyik már megjelent pénteken, a másik peidg most.) Mielőtt gondolataim leírnám, szeretném őszinte részvétemet kifejezni a három elhunyt lány családjának és barátainak. A tragédia, amelyet átélnek,…..
Vérgyesznó 2011.01.24 17:47:54
@csak_csendben: Ha nem lennének neked is szövegértési problémáid, akkor felfedezhetted volna, hogy az a faszság, amit a cikk szerzője írt.

"Esetlegesen új szórakozóhelyek helyszínéül szolgáló, önkormányzatok tulajdonában lévő épületeket ingyen a bérlő számára biztosítani, cserébe a jogszabályban írtakat utolsó betűig betartatni, a biztonságos szórakozóhelyek meglétéhez szükséges munkálatokat (többek között tűzvédelem, szellőzés, menekülési útvonal kialakítása) elvégeztetni a bérlőt terhelve. Így a bérlő csak egy irányban kell tehervállaló legyen. Miután a munkálatokat elvégezte és a hely az engedélyt megkapta, az önkormányzat felé bevételfüggő elszámolást."

Ez teljesen zagyva, ócska duma:

Bérlő - ingyen. Aki valamit ingyen kap, az nem bérlő.
"Az önkormányzat felé bevételfüggő elszámolást" - értelmezd már ezt lécci, mielőtt valakit leoltasz, hogy faszságokat írogat! A bevételtől függ, hogy elszámol-e, vagy hogyan számol el, vagy mifranc? És mit számol el? A munkák árát? És utána? Tovább működik ingyen?

És még: "cserébe a jogszabályban írtakat utolsó betűig betartatni" - ott tartunk, hogy a jogszabályokat betartatni valamiért "cserébe"?

És ha szerinted ez az inkriminált mondat magyarázata vagy indoklása, akkor jobb, ha nem dumálsz faszságokról, csúsztatásokról és szövegértésről...
Ezt a cikket azért írom, mert a történtek fényében szükségét érzem az emberek felvilágosításának. Szakmai szemmel nézve egész más a történet, mint ahogyan azt a kommentelők java (tinik) látják, éppen ezért elsősorban nem is nekik szól ez a cikk (bár tanulságos), sokkal…..
Salgótarján, Beszterce-lakótelep, MSZP-gyűlés. Mesterházy Attila, az MSZP elnöke (!) Bikicsunájt énekel és Michael Jacksont imitál. Mindezt egy gyér színpadon, egy lekonyuló "Csapatmunka" molinó előtt. Hát már csak erre futja az MSZP-nek? Szegény mamikák akik kilátogattak,…..
Vérgyesznó 2010.09.07 08:18:21
@dark future:
Ha már a jog oldaláról közelíted meg a kérdést, nem mindegy, hogy a rendőrség/ügyészség/bíróság idézi be az embert, vagy egy parlamenti albizottság.

Amúgy első komment, üdv mindenkinek :)