Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JeannedArc

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Forbes ismét nyilvánosságra hozta a legjobban kereső hírességekről szóló listáit, melyek kötül az egyiket egy kolumbiai származású tévészínésznő, Sofia Vergara vezet. A nálunk is látható Modern család (ősszel az RTL II is bemutatja a jelenleg az HBO Comedy-n vetített…..
JeannedArc 2012.07.20 16:44:53
@koimbra: "Azt hiszem nekem is össze kellene haverkodni néhány celebbel és reality show-t csinálni. Há' hálgássátok má meg, így kő ezt csinálni. "

Ez már csak a kényelmes része, hogy valakit ez érdekeljen, az kellene, hogy apád védje OJ Simpsont és forgass egy home videot Ray J-vel majd tedd fel netre.
Nem lett igaza a Survivort féltőknek, vagy lekutyázóknak, a CBS veterán reality-je (a 24. évad kezdődött el múlt héten) sokkal jobb epizóddal nyitotta a One World alcímű etapot, mint amilyennek az előző indult - ráadásul még Redemption Island sem lesz az évadban,…..
JeannedArc 2012.02.20 15:30:00
@hunter84: Persze, hogy van rá igény. Még mindig ez a legjobb műsor az országos tv-ken, és amilyen szar pilotokat mutatnak be évek óta, ez még sokáig így is lesz. :)

A részről pedig: jó volt, végre nincs RI, a hangulatot pedig megalapozták a jó öreg "lopjuk el a másik csapat cuccait" trükkel. A tribal pedig ahhoz képest, hogy az első volt, kifejezetten eseménydúsra sikerült.
comment:com Hírek kávé mellé 2012.01.31 09:30:00
Az American Idol producerei azt szeretnék, ha Obama elnök a műsorban duettet énekelne Al Greennel. Nem fog. A The Real Housewives of Beverly Hills készítői Jennifer Flavint azaz Mrs. Stallonét akarják a műsorba. Jonah Hill ismét elmegy a Saturday Night Live-ba műsorvezetőnek. Március…..
JeannedArc 2012.01.31 14:49:03
@doggfather: Miért lenne jó, ha vége lenne?
Vannak monomániás ismerőseim, akik egy témáról az istennek nem képesek leszakadni, ilyen lehet JJ Abrams is, aki a Lost után ismét egy szigetre helyezte új sorozata történetét és persze emberek is tűnnek el benne titokzatos körülmények között, jóhogy. Az Alcatraz ettől…..
A Sons of Anarchy az a sorozat, amit már az első évadban is imádtam, és minden hibája ellenére imádok a mai napig, de Kurt Sutter készítő arroganciája és néha érthetetlenül lekezelő stílusa miatt nem tudok maradéktalanul és feltétel nélkül rajongani érte. Pedig Sutternek…..
JeannedArc 2011.12.19 21:52:12
@Megdobbent:

""Opie miért nem nyírja ki Clay-t?"
Ketszer mellkason lotte, aztan a karlovese miatt leallt, a korhazban meg a tobbi soa tag allando vigyazott a ven gecire, tehat egyelore ez eselytelen."

Nyilván előfordul, hogy túléli valaki ha mellbe lövik, nincs is ezzel semmi gond. A gond ott van, hogy miért viszik olyan irányba a karaktert egy (több) évadon át, aminek az egyetlen logikus következménye, ha meghal, ha nem akarják kiírni? Ez kb olyan, mint amikor az egyik rész végén Juice felköti magát, majd túléli. Ha nem akarják kiírni, ne kösse fel magát, ha már felköti magát és túléli, akkor legyen valami értelme a későbbiekben, ne csak az, hogy "azért, mert a rész végén kurva jól mutatott".
Elvesztettem a hitem Kurt Sutterben. Aki követi a heti sorozatfelhozatalt összegző power rankingset, minden bizonnyal meglepődik a kijelentésen, hiszen az utóbbi másfél hónap során a Sons of Anarchy egy alkalomtól eltekintve folyamatosan a legjobbnak bizonyult. Sutter az utolsó…..
JeannedArc 2011.12.10 10:52:25
@Ingorion: "a legrosszabb pedig, hogy a finálé sokaknál felülírta az egész évadot. "

A legrosszabb, hogy a finálé a sorozatban írta felül az egész évadot. Juice hiába szenvedett az egész évad alatt, semmi értelme nem volt, Clay hiába ölette meg/próbálta megöletni 4 évad alatt egy kisebb falu lakosságát, semmi következménye nincs, az évad nagy részét kitevő kartelles/RICO-s részt pedig annyival lezárni, hogy "ja, nem is úgy gondoltuk, mert itt a CIA" szemtelenség, és megint, semmi következménye nincs. Ha nem akarják kiírni Clayt a sorozatból, mi lenne, ha nem hoznák olyan helyzetbe, ahonnan már csak saját magam szembeköpésével van visszaút?
comment:com Hírek kávé mellé 2011.12.05 09:30:00
Úgy néz ki, megvannak a The Voice ausztrál kiadásának mentor/zsűritagjai:  Keith Urban, Delta Goodrem, Seal és Joel Madden szerepel majd benne. A brit verzióban Will.i.am és Jessie J már tutira szerepel. Magyar változatról még nem hallottunk, de amennyi énekes ebben az…..
JeannedArc 2011.12.05 12:34:51
@doggfather: Ha valami ilyesmi történne, akkor elkezdem nézni megint, hátha mégis maradt valami kreativitás a készítőkben.
Vasárnap este egy időre elköszön a The Walking Dead, az AMC egyik húzósorozata, aminek a rajongók mellett a Hell on Wheels készítői sem örülnek túlságosan, mert kiváló nézettségű felvezetést vesztenek el. A zombis sorozat második évada 2012 elején tér majd vissza újabb hat…..
JeannedArc 2011.11.22 15:17:11
@saks: Alig nézi valaki?
JeannedArc 2011.11.22 18:52:08
@Llew: Félreértettem, mert nem abban hasonlították egymáshoz a 2 sorozatot, hogy nem nézettek, hanem abban, hogy szünetre vonulnak. :)

Btw szerintem az évad első pár részét megnézve lehet tudni, hogy mire számíthatunk a továbbiakban, a nézettséget elnézve pedig látható, hogy jó irányba mentek a készítők. Az más kérdés, hogy nekem nem tetszik ez az irány, úgyhogy el is kaszáltam, nagyjából millió sorozat van, ami jobb nála.
Annyira, de annyira akartam szeretni ezt a sorozatot, hogy az valami hihetetlen, komolyan, Két olyan színész is van benne, akit kedvelek (Jason O'Mara és Stephen Lang), a történet az időutazással és a dínókkal engem nagyon érdekelt, az ilyen ember vs. természet cuccok meg mindig is a…..
Ha valaki a korábban belengetett hír hallatán komoly összegben fogadott arra, hogy a főleg fiatal nőknek szóló műsorokat sugárzó The CW be fogja rendelni a Szex és New York előzménysorozatát, az most elégedett lehet: a csatornának kell Josh Schwartz sorozata, amit természetesen…..
Igazán nem panaszkodhatnak a kosztümös történelmi sorozatok kedvelői, szinte évente van legalább két olyan sorozat, ami nekik szól, Róma, Tudorok, Borgiák, Katedrális, és így tovább, most pedig jön a Pharaoh, azaz Fáraó, amit az a John Milius ír, akinek részben a Rómát is…..
Magyar idő szerint fél 3-kor jelentették be Los Angelesben az idei Emmy-díj jelöltjeinek névsorát. A nevezettek névsorát Melissa McCarthy, a Mike & Molly egyik főszereplője és Joshua Jackson, a Fringe (A rejtély) Peter Bishop nevű karakterének megformálója olvasta fel. A…..
JeannedArc 2011.07.14 18:01:06
@ooktáviánusz: Nálam az egyik 10/10-es sorozat, szóval igen, van akinek tetszik.
JeannedArc 2011.07.14 20:36:20
@EasyFriend: A Breaking Bad-ből nem volt új rész az Emmy-időszakban, a Fringe-nek meg nincs itt a helye. :)
A TNT idei nyarának egyik legérdekesebb újoncának tűnt a partizános-inváziós Falling Skies, a történet az ebben a műfajban megszokott menetrendtől eltérően nem ott veszi fel a fonalat, hogy megjönnek az idegenek, és elkezdik lezúzni a bolygót, hanem ott, hogy ezen már túl…..
JeannedArc 2011.07.06 10:52:28
@Llew: Én pl el sem jutottam addig, mert az első fél óra után (ami 4 órán át tartott nálam, annyira semmilyen volt) eszméltem rá, hogy dupla résszel kezdtek. Mivel saját magam ellensége nem vagyok, így gyorsan le is lőttem.
Véget ért az AMC új üdvöskéjének első évada, leköszönt a The Killing, amit a kritikusok egészen a 13. epizód utolsó öt percéig még az évad eddigi legjobbjának tartottak, és aminek Emmy-díjakat követeltek már hetek óta. Amint azonban véget ért az ominózus finálé, és…..
Az elmúlt hetekben valószínűleg minden sorozatkedvelőnek megcsappant a heti betevője, nem véletlen, hiszen a kábelsorozatoknak köszönhetően minőségben ugyan nem, de a mennyiséget tekintve uborkaszezonnak tekinthetjük a nyarat. Ezért is döntöttünk Gaines kollégával úgy, hogy a…..
Idén 27. alkalommal osztják ki az észak-amerikai tévékritikusok szervezetének (TCA) díjait. A szervezetnek 200 amerikai és kanadai tagja van, a díjat nagyjából azokban a kategóriákban osztják ki, mint az Emmy-t szokták, és idén végre a reality-műsorok is kapnak szobrot. A gálára…..
JeannedArc 2011.06.15 15:49:58
@Leadfoot: Mivel nálam az 5-ből csak a The Killing van vele egy szinten, így én mosolyognék is rajta.
JeannedArc 2011.06.15 17:03:53
@deltaTheEnd: Úgy, hogy amik itt vannak, azok mind jobbak nála. És igen, néztem a tbbt-t is.
Kirúgták az amerikai X-Factorból Cheryl Cole-t, a világ legjobb nőjének választott egykori popsztárt (a Girls Aloudban nyomta), a brit X-Factor egyik legkedveltebb zsűritagját. A jelentések egymásnak ellentmondók, illetve két verziót favorizálnak: az egyik szerint azért kellett…..
Tegnap este véget ért az év egyik legkellemesebb meglepetésének bizonyuló Éden hotel, a Viasat3 történetének egyik legköltségesebb produkciója. Furcsa valóságshow volt ez, legalábbis a műfaj Való világon és a Big Brother hazai változatán szocializálódott rajongóinak…..
JeannedArc 2011.05.27 23:45:24
@AnnaKarenina: Én csak a játékról beszélek, és szerintem nem kell felmentést adni magadnak azért, mert kihasználod a szabályok adta lehetőségeket. Szerintem ez egy játék. Olyan, mint a póker, csak itt nem zsetont tolsz be, hanem emberi kapcsolatokat. Ott sem tartom gerinctelennek azt, aki blöfföl, itt sem.
JeannedArc 2011.05.27 23:59:18
@ca2: Persze, viszont a végén a kérdés már nem az volt, hogy most azt csinálom, amit eddig mondtam, vagy segget csinálok a számból, hanem az, hogy biztosra megyek vagy kockáztatok és megbízok a másikban?
Kristóf a biztosra ment, és elvitte a lóvét. Nyilván szebb lett volna, ha végigmegy az óra és egyesülnek egy nagy rózsaszín felhőben, de hogy nem vagyok hajlandó azért elítélni, mert nem így történt, az tuti.
JeannedArc 2011.05.28 13:15:53
@fairytale: Ez sem páros játék, hanem egyéni, ahol párban lehet előre jutni, de végső soron mindenki saját magáért játszik. Lehet nyerni párban, ami nehezebb, vagy egyedül, ami biztos. Ahogy kedvenc homoszexuális hősünk mondaná egy shotgunnal a kezében: "It's all in the game"
Régóta esedékes sorozatokat pótolnak a kertévék idén: bemutatkozik végre a Sons of Anarchy, a Southland és a V is, lehet hullámozni. A Viasat június 2 -től vetíti a Southland című krimit Terepen címmel (lesz hogyvolt róla), este fél 11-es kezdéssel. Ez az a sorozat, amit a Kemény…..
JeannedArc 2011.05.26 16:51:47
@freddyD: Bár a V-ből csak 4 részt láttam, a többi már nem érdekelt, viszont azt javasolni valakinek, hogy mivel nincs lezárva, ne nézd, elég érdekes dolog. Egyből eszembe jut, hogy ezt a gondolatmenetet követve kimaradtam volna olyan jókból, mint mondjuk a Carnivale, a Deadwood, a Rubicon vagy éppen a Pushing Daisies. A lista persze közel sem ilyen rövid, ráadásul folyamatosan bővül.
Ambivalens érzéseim vannak a finálét illetően, mert a várakozásoknak megfelelően ütött ugyan, de izgalomban a felvezető két rész többet hozott, a történet pedig nekem elég nagy csalódást okozott. Még szerencse, hogy John Noble színészi játéka megmentette a The Day We Died…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.05.06 09:30:00
Melyik sorozatot NE mentsék meg a rajongók? Itt lehet szavazni.Az A&E nem szarral gurigázik, ha programmingról van szó. Kismillió sorozatterv itt.A TvGuide összeszedte, mi okozza a szappanoperák halálát. Ha jól láttam, az, hogy "mert szarok" nem szerepel a listában,…..