Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DuggenHuzzer

9 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevezetés A jelenlegi kényszer szülte digitális oktatást sokan, sokféleképpen elemezték már, tudomásunk szerint az eszközökre és azok kedveltségére koncentráló elemzés azonban nem született még. Főbb megállapításaink szerint az eszközöket a szülők többsége kedveli, sőt vannak kifejezett rajongók…..
Az előző posztban található összefoglaló után bemutatjuk a részletes eredményeket, az összefoglalást megismételve. Eredmények összefoglalása A digitális oktatásra átállt iskolákban a szülők többsége kedveli a használt eszközöket – különösen a számonkérésre használt platformokat. Ez a kedveltség…..
Hú, ez egy kicsit bonyolultabb lett mint terveztem, eléggé sok szabadidőmet elvitte az utóbbi két-három hétben, de ELKÉSZÜLT. A főbb eredményeket ebben a bejegyzésben, a részletes elemzést pedig ebben a posztban találhatjátok. Olvassátok, osszátok meg, vitatkozzatok!  ..
Először is köszönet minden kitöltőnek, 1100 kitöltésnél tartunk a digitális oktatásról szóló szülői felmérésben. Ha még nem tetted volna meg, itt kitöltheted.  A legfontosabb megállapítások alapja, hogy a kitöltők egyre lassan reprezentatív mintát alkotnak az iskola székhelye szerint, az…..
Egyik barátommal készítettünk egy kérdőívet arról, mennyire elégedettek a szülők a kényszer szülte digitális oktatás során használt eszközökkel. Miért fontos ez? Azért mert ebben a kényszer szülte digitális oktatásban a szülők szerepe sokkal jobban felértékelődik, hiszen jelenleg a szülők…..
Egyik barátommal közösen készítettünk egy online kérdőívet, a mostani státuszra ránézve (és hogy eleget tegyünk az e-mail-jüket megadó kitöltőknek tett ígéretünknek), megosztom ez első elégedettségi adatokat. Még egy kicsit korai eredményeket levonni a szülői felmérésből (ha még nem töltötted ki,…..
Csak a bejegyzés vége felé jutott eszembe Dunkerque, de beleszerettem a hasonlatba, emiatt egy kicsit átírom.  Szóval számolgattam egy kicsit, látva milyen elképesztő terhet ró a pedagógusokra ez az új helyzet. Magyarországon a KSH szerint kb. 120.000 pedagógus dolgozik a közoktatásban (1-12.…..
Eltelt a második hét is, új élmények, új kihívások, tapasztalatok. +: Elindultak az online órák mindhárom iskolában, egyre ügyesebben használja mindenki az eszközöket, lassan tényleg a tanulásról szólnak ezek a videomeetingek. Eszközök terén széles a skála, Teams, Zoom, Skype, GoToMeet.me. +: Ha…..
Három iskolás gyerek (8-13-16 év) otthoni digitális oktatásának közvetlen tanújaként (valamint korábbi egyetemi oktatóként, informatikai oktatócég és szoftverfejlesztőség társtulajdonosaként) szerzett 1 hétnyi benyomásaimat foglalom össze, ebbe a szösszenetbe.  Nem szeretnék terminológiai…..
Gasztrofesztivált tartani menő dolog volt valaha, sőt szégyenkeznünk sem kell, hiszen olyan színvonalas eseményeket is találni itthon, mint például a Miskolci Kocsonyafesztivál, a Bajai Halfőző fesztivál és az újvonalas Gourmet Fesztivál. Ezeket jellemzően egy adott város(rész) csinálja, ami sok…..
Sose voltam igazi Sting-rajongó, de hát nem lehet minden koncertre csápoló fanatikusokat küldeni. A Police-t annak idején többé-kevésbé szerettem – különös tekintettel a Ghost In The Machine lemezre; felteszem, nem sokan tartják épp ezt jobbnak a többinél –, azt a…..
Kész, eddig vártam, és a következő napokban döntésre fogok jutni. Az iPhone 3GS és a Nexus One merült fel, mint lehetséges kiszemelt prédák. Az elmúlt időszakban egy sok pro és kontrát olvastam, hallottam mindkét telefonról. Ám továbbra sem tudtam nyugodt szívvel eldönteni,…..
A Gemius ma emailben keresett meg azzal, hogy töröljem az adatokat a postomból, mert azok "sértik" az ő "üzleti érdekeiket". Az emailjük egy már-már fenyegetésnek is beillő mondattal zárul: "felajánljuk, hogy előzetes egyeztetés esetén nem fogunk akadályt…..
urbánus menekülés Rothschild 2008.12.15 14:27:00
„Adjátok nekem egy ország pénzügyeit, s nem érdekel, kik hozzák a törvényeket!”Az információ semmiben sem különbözik a többi kereskedelmi cikktől, amelyeket a piacon adnak és vesznek. Ha valaki olcsón jut hozzá és drágán adja tovább, akkor jól kereshet vele. Ha…..
Van ez a Magyar Bormarketing Konzorcium - nem tévesztendő össze sem a Bormarketing Kht-val, sem az Agrármarketing Centrummal -, amely még tavasszal megígérte, tart egy nagyszabású kóstolót. Elsősorban azzal a céllal, hogy végre neves szaktekintélyek mondják meg sokat tapasztalt…..