Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kainsage

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Hozé úr romantikus rovata 2011.03.29 00:16:00
Adri <3(2 képpel)Jó volt amúgy ez a hétvége is, Adrival megetettük a disznókat a kertben, aztán levágtuk a tyúkokat is, a tojást szétvertük egymás fején, majd maggal hintettük meg a galambos ketrecünket, ahonnét huhogván jelezték a bentlévők, hogy köszönik mindezt. Én…..
Hoze Hoax 2011.03.04 15:57:00
Hősök tere nem csak egy van?Update: Beszarás, ez tényleg létezik!!! Említett pár rész ezért kihúzva. KLIKK Ide. Újabb gigantikus hoax terjeng az interneten. Ezúttal némiképp kreatívabb szellemben, mint a "holnap 5,8-as erősségű földrengés lesz" féle…..
Hoze Aktuális 2011.03.02 07:17:00
Forrong a közel-kelet  - na de vajon ki forralja...?Érdekes egy dolognak találom azt ami a közel-keleten zajlik jelenleg. Valamiért egészen "véletlen" PONNT most jutott nekik eszükbe, ráadásul egyszerre mind, így több ezer év fentállás után, hogy nekik most hirtelen…..
Hoze Publicisztika 2011.02.17 12:52:00
Jársz valakivel?Utóbbi idők témái igencsak a párkapcsolati dolgokról való elmélkedésről szólnak - akik ismernek tudják miért is... Ennek a történetnek több bit-et nem igazán szentelnék a múlt másfélévemből, inkább stílszerűbb egy majdani jókora pofánvágás majd az…..
kainsage 2011.02.18 12:26:38
Egy kicsit személyes jellegűbb dolgot szeretnék most írni, erre a cikkedre Hoze, ezt neked címzem most, aki itt van, nem is kell átfutnia okvetlen - mert nem igazán értek veled egyet.
2 éve, hogy járok párommal Henivel, akit én igenis barátnőmnek hívok, szólítok, ha bemutatom, is így teszem.

Tudod mi a te bajod? Hogy ISZONYATOSAN PARASZTÚL BÁNSZ AZ ÖSSZES BARÁTNŐIDDEL. Neked nem hogy társ nem kéne, egyáltalán lány sem. Amiket itt leírsz, én míg nem ismertelek meg, azt hittem, csupán kitalálod, de te tényleg ilyen vagy: lefingod a csajaidat, utána a vaskos eresfaszos vicceiddel szórakoztatod őket, egyiknek teletömted a táskáját falevelekkel tél közepén, utána a Kyrás ügyet se emlegesd, 2007-ben a világ nem hordott akkora piást a földön mint te voltál. Rendben, megcsalt egy cigány származásúval, de még te vagy kibukva? Meg hogy univerzálisan kijelented, hogy nincs olyan hogy párkapcsolat?

Az a baj, te magadból indulsz ki, így tényleg nincs párkapcsolat, meg amiken a Punkportalon menőzől, hogy úgy írsz rá szerencsétlen lányokra, hogy "gyere basszunk egyet ma, höhö".
Az a baj, hiába vagy te mindjárt 30 éves, felnőttként is gyermek vagy még ehez.

Te voltál a star, oké, mindenki téged akart, és biztos vagyok benne, most is vagy 10 nővel kavarsz egyszerre, de értsd meg, nem erről szól az igazi kapcsolat.

És nem sértegetni akartalak, csak azokat akik tényleg boldog párkapcsolatban vannak, kérlek ne bántsd. Az emberiség 99 %-a pedig ilyen szokott lenni. Te túl egyedi vagy, hogy ezt megértsd, művész vagy, elismerem, iszonyatosan jól írsz, a semmiből egy országos karriert csináltál csak mert ügyes voltál.

De ne bántsd azokat, akik boldogak, mert ezzel az írásoddal én nem értettem egyet. A kedvesem nincs fent regisztrálva nálad, ő is szokott olvasni, és tök intelligens arcnak tart.
De néha olyan dolgokban írkálsz, ami csak és kizárólag a szubjektív véleményed, és tényként adod elő ezeket. Ez pedig szűklátókörűség.
Fogadd el ezt a tanácsot.

A mostani barátnőddel, ha tetszik, ha nem, én így hívom, állati szerencséd van pedig. Látod ő szereti a hülye vicceidet, és azokat az állhatatlanságaid, amik előbb vagy utóbb a vesztedet okozzák majd. Te sem lehetsz mindig a nagy Hozé, te is tudod jól... Egy életet nem így kell irányítani. Becsüljétek meg egymást, a roma származású exedről meg soha többé ne is írj, az egy olyan rohadt unalmas lány volt, hogy arról senki semmit nem akar hallani, pedig egyszer beszélgettem a Gyárban vele, egy értelmes mondatot nem tudott mondani - józanon.

Tudod, ne a külsők miatt gyere össze szép lányokkal, mert látod, akkor így jársz, és ilyen elméleteket kezdesz gyártani majd, amik neharagúdj, de nagyon nem igazak. Igenis vannak boldog párok!
Kívánom neked, te is az légy, a magad módján is majd egy szép leánnyal! :)

Üdvözlettel:
Kainsage - Bombahír portál.
Hoze Aktuális 2011.01.31 16:46:00
Na akkor polgárháborúzzunk!Érdekes irányba halad a világ, széttekintve a jelenlegi helyzetben a nagyvilágban, hatalmi harcokat illetően. Most úgylátszik, már nem az van, nem az a sikk, hogy két egymástól független (=más) ország dúl háborút egymással, mint annak…..
kainsage 2011.01.31 20:14:30
@Páternoszter: A fejlett hatalmak pénzügyi háborút vívnak, a fejletlenek fegyverest. Irakot pl nehéz lett volna gazdaságilag megszorongatni, bár aki a dolgok mögé tekint annak nyilvánvaló, hogy az olajra ment ki az egész. Álháború az olajért. Értik ezek a dolgukat, ha pénzről van szó. A közel keleti helyzet meg egy indulat háború, azt tényleg nem fékezi semmi sem meg.
@Skinny Spider: Akkor inkább valami kis kék sziget az óceánon már:)
Hoze Na hát akkor 2011.01.16 10:36:00
Nyilvános elnézéskérés a Dr.Melancholia zenekartólNo igen, a cikk címét olvasva most bizonyára egyesek felröcögnek, mi a túró van velem, megőrültem e, vagy hasonlók. Pedig komoly az indíttatása. Az a helyzet, röviden szólva, baszottúl elegem lett az utóbbi időkben az…..
Hoze Vélemény 2011.01.04 16:19:00
Lojálisnak lenniA mai világban előszeretettel sütögetik az emberek a pártatlan jelzőt, mint a tökéletesség netovábbja, az ésszerűség és a legkorrektebbség főjelzője. Elvégre ha valaki pártatlan, akkor többnyire nem érheti baj, nem kell felvállalnia véleményét mások előtt,…..
Hoze Infó 2011.01.01 22:22:00
Az van, hogy...Indítom az újévet egy amolyan 'ijesztegetéssel', már ki veszi annak, attól függ. Az van, hogy idén jóval kevesebbet fogok ezzel a bloggal itt foglalkozni, mint ennek előtte. Nem, nem szűnik meg, végképp nem úgy, hogy az itt lévő anyag törlődik. Arról van szó…..
Hoze Szavazásos firkantmány 2010.12.28 12:45:00
Dr. Szilv Eszter ismét támadAz a helyzet, kétségtelen végefelé tart az év. És mi jön ekkor, no mi? Igen a szilveszter, újabb kötelező mulatósdi sokak számára. Nem kedvelem túlzottan e ünnepet, mert erőltetett, ésatöbbi. Jellemző módon így pár nappal előtte már most a…..
Hoze Blog 2010.12.23 17:26:00
FinishEzaz! Kész! Vége! Bevásároltam végre mindenkinek karácsonyra. Jó utolsó pillanatra hagytam, ilyen tán még nem is volt, hogy mostantól 4 napja még senkinek SEMMI sem volt meg. De ezzel vége az őrületnek. Őszintén mondom, két nap alatt is be lehet vásárolni, csak…..
Hoze Reklám 2010.11.23 10:35:00
Go, Elvis Predator, go! Na, így kell beindulni valahogy. 1 hónapja mutatták be a promo video klippjük, azóta zenetévék is szemlélik ezt, na meg a HammerWorldön is láthatók voltak, most pedig már egy országos lapban pomádéznak. Ha ilyen tempóval haladnak,…..
Hoze Tech rovat 2010.11.19 13:11:00
Miért szar a TelenorSosem értettem azt aki 0620-as mobilhálózatú, a köznyelvbe vett "pánnonos". Volt nekem pedig eddig életemben úgy nem hazudok: kb 25 db telefonszámom: szerettem elhagyni, összetörni, tóba ugrani telóstúl részegen, falhoz vágni mérgemben, stb,…..
Hoze A hét hülyéje - rovat 2010.11.05 22:10:00
Szombat révén ideje kinevezni a hét hülyéjét ezen a héten is, mint múlthéten. Akkor Geréb Ágnes, a méhlepény gereblyéző kapta meg, eheti nyertesünk pedig:Matolcsy György, és a csudás minimálbér emeléseSzóval. Matolcsy György nemzetgazdálkodási miniszter szuper javaslattal…..
kainsage 2010.11.06 13:09:59
@dorian gray: Az a baj tudod, az itthoni rendszer, meg ez az egész, egyetlen egy dologra tanít meg téged: HOGY HOGYAN CSALJ! Így nagybetűkkel.
El van szarva az egész, és akkor csodálkoznak, hogy mindenki korrupt, meg bilincsbe verve viszik el a Hagyó Miklósokat, Zuschlag Jánosokat, meg Bkv vezérigazgatókat.

Sajnos rossz kimondani, de valahol meg lehet őket is érteni. Irdatlan rosszúl van ez kitalálva. Ők sem jókedvükből sikkasztottak, csaltak, loptak, pedig ők a felső körök.

Én nem mondom, ha tehetném megtenném, de az egészenbiztos, hogy elcsábulnék.
kainsage 2010.11.06 14:01:10
@-Hoze-: Átkerült az Ellenkultura.info oldalra. Jobb helyen van ott, itt csak veszélyeztette azt, hogy tényleg független hírportálnak mondjuk magunkat.
De minden ott van, semmi sem veszett el.
Hoze Lá Publicisztikumá 2010.11.04 21:25:00
A dj szakma meglehetős bukása Szokták volt nekem mondani olykor, miért nem kezdem ott a változásom után, ahol abba hagytam. Azt amihez a legjobban értek: a dj szakma…Az a baj a djzést NEM lehet már itthon újra kezdeni. Ez egy kurvanagy presztizs szakma volt – úgy 10-12…..
kainsage 2010.11.05 10:31:16
@-Hoze-: A technológia fejlődése mindig hoz maga után egy nemkívánatos mobot, tömeget. Például ugyanez a helyzet a számítástechnika világában is. Megjelentek az új generációs gépek, az internet és annak egyrejobban bővülése, és mi lett: 15 éves hackerek törik fel a Pentagon adatbázisát, a feltöltős oldalak, torrentek rendre szétcseszték a zeneipart is, újságot sem vesz csak nagyon kevés ember, mert ott az ezernyi hírportál, minek vegyen, ésegyebek.

Így változik a világ. Szerintem ebbe bele kéne törődni, úgysem lehet semmit sem tenni. Ez az élet rendje. Jó volt a dj korszak is, de ahogy írtad, épp úgy nincs jelentősége már ma, mint a színesfilmnek.
Kár keseregni, ez van.:)
Hoze Minigun 2010.10.31 14:57:00
Ismét lekerült a blogról pár a hetekben megjelent kissé fika cikk - Vivien Valentine felé. Inkább a kommentek miatt ugyan amik ott voltak - bármi is lesz bízom benne, nem okoz fentakadásokat a továbbiakban eltöltött együttlétem véle. Önök szappanopáránk 54535345 fejezetét…..
kainsage 2010.11.01 20:04:35
@cAstor: Na tudod:) Csak azt sajnálom, hogy nem lehet itt kommentet lájkolni. Erre most triplán rákattinták akkor.

Egyébként más aspektusból nézve a dolgot, én sem értek valamit. Mi a fenéért mindig egy barátnő az ember mellé??? Nem szar ám az egyedüllét!
Én már rég megbuggyantam volna, ha ezt csinálom mint ő, aki csajról csajra ugrál, maximum ha 2 napos pihenőkkel... Egek. Mi a francnak ez? Dísznek magunkmellé venni valakit mindig, kb státuszból?
Hoze Blog 2010.10.25 11:55:00
Hoze úr parfümöt csinál - rovatMert rászántam magam ekkora állatságra. Vivien Valentinennak akartam kedveskedni vele, ki péntektől vasárnapig nállam lesz majd, és gondoltam meglepem. Egy egyedi parfümöt akartam kifejleszteni, be is szereztem a hozzávaló nitrogén-cloroxidot, a por…..
Hoze Publicisztika 2010.10.23 13:23:00
Október 23 margójáraEme "ünnep 2006 október 23-adika óta, az 1956-os események 50-edik évfordulója alkalma után teljesen új értelmet nyert a köztudatban. Gergényi úrék módszeresen lőtték szarrá a Rebiszes Tinesz Mihállyal, Vágó László, és Tóth Ferenc…..
kainsage 2010.10.23 18:20:38
@YsengrinNNS: Akkor ne bocsáss meg. Tomcattel évekkel ezelőtt megírtuk ugyanezt. Hoze csak kiegészítette. Tisztelegj csak te is egy gyászünnep felett.
Hoze A hét hülyéje - rovat 2010.10.14 01:34:00
Miért őrültség otthon szülni?Tessék, minden hétre jut mindig egy olyan sztori, hogy az ember a fejét fogja, falat kaparja. (Update: Ezennel be is indult a Hét hülyéje rovat itt.) Az eheti díj nyertese kétségkívűl Geréb Ágnes, kuruzsló 'szülésznőt' illeti meg, az un otthon…..
Egy új korszak kezdetére! Hát ez is eljött. Egy mondatban összefoglalható lényege: Ezennel felhagytam mindennemű dárk-goth formámmal, mind külseileg, életmódilag, mint "tévé-dárk", vagy épp bármi ami ehez köthető. Ebben a világban semmiféle keresnivalóm,…..
kainsage 2010.10.04 23:08:08
@-l- ditti -l-: Ne csodálkozzatok egy olyan országban, ahol ennek sosem volt semmiféle gyökere meg háttere tudtommal. Mindig hasonlítgatjátok Németo-t Magyaro-al, ami kurvára fatális hiba, mert lehetetlen a kettőt.
Én ezért nem kedvelem ezt az irányzatot, mert semmiféle létjogosultsága nincsen idehaza, egész egyszerűen idegen.
kainsage 2010.10.04 23:09:52
@SiIvio Berlusconi: Te meg kussoljál már be! Kurva vicces kommentek tényleg, te vagy Berlusconi az olasz miniszterelnök, oké, röhögtünk már párszor rajta. Az én blogom is szét bombáztad ezzel az oltári poénnal, meg számos más emberét a neten. Élvezed, vagy unatkozol? Kretén.
Hoze Körkép 2010.09.26 22:13:00
Mindig kell egy közellenségKéremszépen, van a hazai rock iparnak egy sajátossága. Ezt a nem éppen fenomén dolgot tulajdonképp a kezdetektől űzik, és mindeki, aki csak él és mozog, és benne van, ilyen olyan fokozatokban, kezdve a felső köröktől a legalsóbbakig.…..
Hoze Pix 2010.09.21 17:31:00
Master photosNa kérem, mit hozott ma a postás? Beröttyentette Csukás Tibor fotóművész által készített képeink. A teljesség igénye nélkül csak a best ofok válogattan ki (váll-lógattam ugye bár), akit a teljes 1400 dbos sorozat érdekel írjon számomra a djhozeinfo@yahoo.com…..
Hoze Vélemény 2010.09.07 00:17:00
Ezek a mai idősek...Kettős érzelmekkel íródik e bejegyzés. A téma alapja a 60 év feletti emberek, idősek. Hozzáállásuk, hozzáállásunk. Verbális búvárfelszereléssemmel merülök a téma alá hát most. A kettős érzés egyik pólusán a következő van: Nyilván az…..