Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GrínTím

592 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hazai internet attól a hírtől hangos, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium azt javasolja a kormánynak, adóztassa meg a telefonálást és az internetezést. A tervek szerint a telefon- és internetadó a „sárgacsekk-adóhoz” hasonlóan működne: a szolgáltatók számláznák ki és…..
  Az eredeti méretű kép itt található...
Ma délelőtt 10 óra 30 perckor automatikusan leállt a szlovéniai Krsko-ban található atomerőmű. A hivatalos tájékoztatás szerint a leállást az okozta, hogy váratlanul megszakadt az erőművet Zágrábbal összekötő 380 kV-os vezeték. Az üzemzavar nem okozott semmilyen környezeti…..
 A teljes méretű kép itt található...
A japán Nukleáris Információs Központ (CNIC) felszólította a japán kormányt, hogy a lehető leggyorsabban evakuálják a lakosságot a Fukushima Daiichi nukleáris erőművek 20-30 km-es körzetéből. AZ itt élők eddig azt a tájékoztatást kapták, hogy maradjanak házaikban,…..
GrínTím A nap képe: strandidő 2011.03.19 18:46:19
  A teljes méretű kép itt található...
Közegészségügyi félelmek merültek fel, miután nyomokban radioaktív jódot találtak a tokiói csapvízben. Kormányzati forrásokra hivatkozva a Kyodo News azt közölte, hogy a radioaktív jód elérte az ország fővárosának vízellátását, így 36 millió ember kerülhet…..
Szombaton, helyi idő szerint 18:56-kor hatos erősségű földrengést észleltek Japánban,  Machitsuki-tól északra. A rengés epicentruma 10 kilométer mélységben volt, sérülésekről, károkról nem érkezett jelentés.   View Larger Map..
Indonézia piros figyelmeztető jelzést adott ki mert kitört a Mount Karangetang vulkán a Sulawesi szigeten.  A kiömlő láva és a perzselő gázfelhők miatt elrendelték a környező falvak az evakuálást. A 1784 méter magas vulkán a sziget ritkán lakott rétén található, de a…..
Huszonegy  hosszúszárnyú gömbölyűfejű-delfin már meghalt, de 11-et sikerült megmenteni Bruny sziget partjainál, Tasmánia déli részén.A partra sodródott állatokat a természetvédők folyamatosan vízzel locsolták, de így is csak tizenegyet sikerült szőnyegek és csónakok…..
GrínTím A nap képe: terminator 2011.03.15 19:20:18
Az eredeti méretű kép itt található...
 Az eredeti méretű kép itt található...
Az eredeti kép itt található...
Az eredeti kép itt található...
GrínTím A nap képe: bújócska 2011.03.09 08:07:50
Az eredeti méretű kép itt található...
Az eredeti méretű kép itt található. ..
GrínTím A mélység titka 2011.03.06 14:15:00
Már csak néhány méteres jégrétegen kell áthatolni, hogy több millió éve érintetlen világot ismerjünk meg. Az Antarktisz 4 kilométeres jégtakarója alatt rejtőző hatalmas Vosztok-tavat 15 éve fedezték fel műszerekkel, de évekig tartott, amíg fúrópajzzsal a közelébe…..
GrínTím A nap képe: zsebibaba 2011.03.03 20:52:26
 A eredeti méretű kép itt található...
Miután a színésznő feljelentést tett Franciaország egyik legnagyobb vágóhídja ellen, alapítványa a földművelésügyi és a belügyminisztérium ellen fordult. A Le Parisien című lap szerint a Brigitte Bardot Alapítvány azt veti a szemükre, hogy olyan gyakorlatot tűrnek meg a…..
 ..
 Az eredeti méretű kép itt található...
GrínTím Papírünnep 2011.03.01 11:26:00
A papírhasználat növekedése egyre nagyobb terhelést okoz a környezetnek, hiszen egy kilogramm papír előállításához 5 kilogramm fára van szükség, ugyanakkor egy tonna papírhulladék feldolgozása 12 öreg fát ment meg a kivágástól. Március 1-jén, az újrapapír…..
 A  teljes méretű kép itt található...
 A teljes méretű kép itt található. ..
GrínTím A nap képe: árvák 2011.02.25 14:54:37
 A teljes méretű kép itt található. ..