Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szergejsztahanov

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ultramodern munkaügyi központot nyitottak nemrég Albánia fővárosában Tiranában. A korábban ígéret földjének hitt Nyugat-Európából hazatérőket akarják segíteni. Olaszország, Spanyolország és Görögország gazdaságának összeomlása után tömegével próbálnak munkát…..
szergejsztahanov 2014.03.20 08:54:54
@teleorman: 2008 ban igen is összeonlott egy-két héten belül, menj vissza az archívumodban, ismerősem jöttek haza… na jó a lányoknak ma is van munkájuk..
Silver Fox Dolgozó nagyik 2013.02.19 09:10:26
Húsz év alatt 85%-kal emelkedett azoknak a nyugdíjasoknak a száma, akik idős korukban is a munkát választják – derül ki a brit statisztikai hivatal 2012-ben készült felméréséből.  Két évtizede a dolgozó nyugdíjasok száma 753 000 volt Nagy Britanniában, most…..
Azokat a dolgozókat, akik naponta 11 órát, vagy annál is több időt töltenek a munkahelyükön, kétszer akkora valószínűséggel éri el a depresszió, mint azokat, akik a nyolc óra után hazamehetnek – derül ki egy brit kutatásból, amelyben 2 000 közszolgát kérdeztek meg. Az…..
Törvénytelen a munkahelyi szex Németországban, egy bankárt nemrég meg is büntettek emiatt. Semmi durva dologra nem kell gondolni, semmi szadomazo szerepjáték, semmi erőszak. A bankár, mint minden egészséges szexuális fantáziával megáldott főnök bizonyára jól előkészítette azt…..
szergejsztahanov 2012.04.10 14:04:59
  A végtörlesztési hajrá után lecsitulni látszik a devizahitelesekre fordított figyelem a médiában.Pedig a probléma nem oldódott meg. Az adósok többségének nem sikerült kiszállni avészkijáraton, és továbbra is utazni kénytelenek az adósság vonatán. A vonatozás sokaknak…..
Mivel régóta vagyok nyelvvizsgabiztos, szeretnék néhány igen elterjedt tévhitet eloszlatni amelyekkel úton-útfélen találkozom. Az apropót az adta, hogy beol.hu-n ma megjelent,hogy ismét bíróság elé áll egy csaló, aki valaki más személyi igazolványával próbált "segíteni"…..
Rögtön az elején a már korábbi coming out öles ismétlése következik: radnótisok vagyunk. Ezért senkit sem hagy közülünk hidegen, hogy a kormánynak hála az ország egyik legjobb iskolájának veszélybe került a fenntartása. Nem nagy összegről van szó, mindösszesen 22 millió…..
Tisztelt Cím!   Történetem, melyet most szeretnék Önökkel megosztani, egy külföldi pénzintézet magyarországi leányvállalatánál történt 2009-ben. Már akkor gondoltam rá, hogy nyilvánosságra kellene hozni a velem történteket, de a munkahelyem elvesztése és az emiatt…..
Egy érdekes álláshirdetésen akadt meg a minap a szemem. A BKV jegy- és bérletpénztárost keres, havi bruttó 110 ezer forintos fizetésért: __________________________ Nem oly régen, a minimálbéres posztsorozatunk kapcsán rengeteg támadás érte blogunkat, mondván, hogy…..
Szentendre nyakára egy technokrata csődgondnokot ültet a Raiffeisen, mint Olasz- vagy Görögországban a pénzvilág. Szentendre Bajnai Gordonja veszélyezteti a népképviselet elvét. A folkgiccs tobzódásáról, az Angyal kocsmáról, lejárt szavatosságú képzőművészeiről…..
szergejsztahanov 2012.02.23 10:31:36
@B-rocker: mert ha azon vernék el akkor most Lázár elvtársnak is baja lenne Hódmezővásárhelyen! Ő is szép adag hitelt vett fel, meg Kósa elvtárs is Debrecenben.
Lázár szabadságharcot vív az Erstével, kíváncsi leszek tud-e nyerni, aligha!
szergejsztahanov 2012.02.23 10:35:59
@Rézfánfütyülő fűzangyal: itt az alkalom el lehet kergetni, mert azzal, hogy külső alpolgármesterre van szükség lényegében beismerték, hogy nem értenek ahhoz, amit a választási kampány hevében ígértek és mondtak!
A villából - egy napra - kiesett Vera a Blikknek elmondta, anyagi gondjai voltak és párja sem volt, amikor elment egy pornócastingra."Halálosan komolyan gondoltam, hogy ezzel akarok foglalkozni. Korban megfelelő voltam, az adottságaimmal nem volt baj, elhittem, hogy sikerülhet. Jó egy…..
Ha mégis létezne valamiféle isten (istenek, mert ki tudja, hátha ott is divat időnként a bázisdemokrácia), akkor arról egy dolog teljes bizonyossággal kijelenthető: nagyon nem olyan, amilyen a legtöbb eddigi mese szerint lennie kéne. Nem állítom, hogy ne lehetne benne a perifériás…..
szergejsztahanov 2012.02.21 16:09:18
@Dr sulcus: Ne a perselyt tömd, hanem a kolléganődet, még a munka is jobban megy utána:)
themostwanted.blog.hu/2012/02/21/irodai_szex_dugas_utan_jobban_megy_a_munka
A Hallgatói Hálózat „Vissza a jövőnket” mottóval hirdette meg azt a demonstrációt, melyen az új felsőoktatási törvény és a felvételi keretszámok ellen tüntettek Budapesten. A megmozduláson mintegy ezer egyetemista és középiskolás vett részt. A tiltakozó akción Hoffann…..
Olvasd a Sárdobálót is!Van két pénzügyi legenda Magyarországon, amiknek első ránézésre semmi közük egymáshoz. Pedig de. Egyrészt a bankok folyton visszaélnek erőfölényükkel és igazságtalanul magas kamatot követelnek. Ezért aztán a derék államnak be kell…..
Tegyük le az ásót és drukkoljunk az eurózónának Sorozatban jöttek ki az utóbbi másfél hétben a nemzetközi pénzügyi szervezetek, az IMF, az EBRD és a Világbank legfrissebb jelentései; egy globális és egy európai előrejelzés, illetve egy hazánkról szóló országjelentés…..
Nos eltelt a hónap, amelyben azt vállaltam, hogy megpróbálom minimálbérből kihúzni. Nincs mit kertelni, be kell látnom, hogy nem sikerült. Az utolsó héten nagyon elszaladt velünk a ló. Igaz ugyan, hogy nem csak a heti megélhetést finanszíroztuk belőle, hanem azért jórészt…..
Az egész azzal kezdődött, hogy az Egyenlítő blog megírta, hogy a Tv2 annyit tudott mondani az Educatio 2012 kiállításról, hogy a habos palacsinta fogyott a legjobban a rendezvényen. Pedig történt ott más is. Egyrészt jól fogyott a nutellás palacsinta, másrészt a Hallgatói…..
A Glamour magazin most közzétett éves ‘1000 férfi felmérésének’ főcíme az volt, hogy „A megkérdezett férfiak 31%-a maszturbál a munkahelyén”. A többi válasz is segít betekintést nyerni a 2012-es férfi agy működésébe.A 7 legfontosabb dolog, ami a…..
Tíz hónapig szenvedtem egy főnök munkahelyi terrorjától. Egy újpesti gyermekotthonról van szó, ahol nevelőként dolgoztam egy egyetemi és egy főiskolai diplomával, így az egész intézményben a legképzettebben, beleértve az igazgatót is, aki 2010 szeptember elsejével lett…..
Az utóbbi időben egyre népszerűbb gyökeres fenyőfákat díszíteni karácsony ünnepén. A természet szeretete, az élet tisztelete és nem utolsósorban gazdaságossági szempont motiválja az embereket.Gyökeres fenyők típusaiFajtától függetlenül földlabdás és konténeres fenyők…..
Az 1950-es és az 1960-as évek autóbuszaival teszi színesebbé az ünnepi hangulatot az MTA: egy kisebb történelmi flottát állítottak szolgálatba az M42-es vonalon a  karácsony előtti napokra. December 11 és 23. között, minden hétköznap délelőtt tíz órától délután…..
humanrobot COworking 2011.02.21 15:33:00
CO-worker vagy COworker? Az angol co-worker szó munkatársat jelent. Amint elhagyjuk a kötőjelet, a szó kiejtése még mindig ugyanaz marad. Jelentése azonban megváltozik. Egy olyan figurára utal, aki egy bérelt íróasztalnál dolgozik. Függetlenül, de nem egyedül. Ő az atipikus…..
szergejsztahanov 2011.12.15 09:58:09
@coworking: szia! ha érdekelnek ezek a témák, várunk a blogunkon! Most például ezzel a cikkel:
themostwanted.blog.hu/2011/12/14/soha_ne_add_ingyen_magad
Kedves Olvasók!   Az előző munkahelyemről szeretnék több érdekes történetet megosztani veletek.A munkahely egy kisvállalkozás volt, de ez ne tévesszen meg senkit, csinos kis összeg volt a bevétel, a főnököm aranyórát hordott és a háza drága perzsaszőnyegekkel volt…..
2020-ra 21 millió új munkahelyre lesz szükség csak az Egyesült Államokban és az is bizonyos, hogy ezek a munkahelyek teljesen más típusúak lesznek, mint a korábbi években. Az egészségügy, üzleti szolgáltatások, szabadidő-, vendéglátó-, építő-, gyártóipar, valamint a…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..