Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nandik

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RÁKTÉRÍTŐ #32 Helló Covid 2020.10.30 23:28:02
Azt hiszem ez az a poszt amit nagyon nem akartam megírni. Mondjuk nagyon sokat tettem azért, hogy ne is kelljen. De úgy látszik, hogy teljesen mindegy, hogy én mit akarok, vagy én mit teszek, valahol valaki jobban tudja hogy kell alakulnia a dolgoknak. Valaki valahol úgy tekergeti a kormánykereket…..
              "12 éve várom, hogy visszatérjen hozzám, és megölelhessem őt. 12 éve öl meg mindennap a remény!"  Ezekkel a szavakkal váltunk el. Sírok, potyognak a könnyeim és végtelen hálát érzek Isten, sors, Univerzum felé, mert én haza mehetek, és megölelhetem őt, ő aki a legfontosabb az…..
nandik 2017.04.30 22:27:33
@exterminador: Én teljesen normális ateista vagyok
Adományodat, éves tagdíj befizetésedet (3000 Ft) a következő számlaszámra várjuk: 11707000-20490544Ha teheted, rendelkezz a FISZ részére adód 1%-áról! Adószámunk 18236387-1-42Tudtad, hogy céges adományozóként akár az adomány 40%-ával csökkentheted adózás előtti eredményedet? Vedd fel velünk a…..
Arról, hogy meghalok, önmagában nem kéne írnom, hiszen egyrészt mindenki meghal, másrészt annak sincs hírértéke, hogy a „mindenki”-be én is beletartozom – ezzel kb. óvodás korom óta tisztában vagyok. Keresztény koromban mindennap imádkoztam „a jó halál kegyelméért”; ez komplex fogalom, amelybe…..
nandik 2016.01.26 06:10:33
A skizofrénia okait illetően számtalan elmélet létezik a genetikai okoktól a szülők szerepét hangsúlyozó elméleteken át a vírusfertőzéseket okoló teóriákig.Tekintettel a közelmúltbeli influenzával kapcsolatos felbolydulásra, gondoltam összeszedek egy csokrot olyan…..
  Hivatalosan a kisfiam kapta meg, rá is van írva, miről szól. Érettségi bizonyítvány.Ez mindenkit büszkeséggel tölt el - már ha a saját gyereke saját kezében van ilyen. A többieké feleannyira sem érdekes, ez teljesen normális.Na most az van, hogy azoknak a gyerekeknek a…..
Kedves Barátaink! A Fortepan az utóbbi hetekben több magángyűjteményt és fotóhagyatékot is kapott digitalizálásra, ami nagy öröm. Úgy tűnik azonban, hogy a jelenlegi párfős társaságunk nem győzi a munkát, ezért szeretnénk új önkéntesekre lelni. Vagyis ez egy…..
nandik 2013.06.03 14:34:34
ad6kap6 Dzsungel 2011.05.11 19:03:56
Dzsungel matrica, Tesco-s pontok, Spar pontok és egyéb…   Nem értem… Sajnos nem értem, hogy ha valaki valamit ingyen kap, akkor azért miért kell csereterméket kérni… Jó hogy előtte vásárol X összegért a közértben, - mert hát enni muszáj -, de a…..
Nemrégiben készítettem Silverlightban egy egyszerű kis madlib játékot, amellyel összeesküvés-elméleteket lehet generálni. Mondjuk valami ilyet:   Amit eltitkol a kormány... Ha meg szeretnénk érteni a Bermuda-háromszög mögött álló összeesküvést, először is tudomásul…..