Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csókolom,ági van?

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vagyok rasszista, sőt, mai divatos kifejezéssel élve xenofóbnak sem tartom magam.  xenofób (melléknév) -> xenofóbia: idegengyűlölet, beteges félelem az idegenektől. Eredete: görög Csakúgy, mint az Eridanous joghurtnak, melyet a német Lidl a PC (ha úgy jobban tetszik: polkorrektség)…..
Apa kezdő(dik) Mementó 2017.07.31 10:37:25
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy odavagyok a sportközvetítésekért. Férfiasan bevallom, a focit egyenesen utálom. Ennek ellenére a tegnap zárult vizes vb-t nyomon követtem. Igaz, nem minden számot, de többek között a toronyugrók lélegzetelállító ugrásait, valamint az úszók versenyeit előszeretettel…..
Apa kezdő(dik) Nemek harca 2017.07.28 12:33:05
Egy viszonylag kényes témát fogok feszegetni, ugyanis meggyőződésem, hogy a gyermek viselkedésére, szokásaira vagy ha úgy jobban tetszik, attitűdjére már a korai (csecsemő) szakaszban hatással van a szülő. A tudomány jelenlegi állása szerint a babák onnantól, hogy elhagyják a biztonságot jelentő…..
Apa kezdő(dik) Nyár van, nyár 2017.07.18 11:20:48
Gyakorló apaként megdöbbenve látom, hogy egyesek mennyi veszélynek képesek kitenni csemetéjüket nyáron, különösen amikor a hőmérő higanyszála többször 30 fok fölé is kúszik. Nem tudok szó nélkül elmenni azok mellett a szülők mellett, akik képesek délben, a tűző napon sétáltatni vagy akár ölben…..
Kinézte magának Zugló egyik legjobb iskoláját a Magyarországon méltán közismert Konstantinápolyi  Egyetemes Patriarchátus Magyarországi Ortodox Exarchátusa. Az általános iskolák nincsenek könnyű helyzetben, a KLIK kiéheztette őket az elmúlt három évben, és az abszurd törvényi szabályozás okán az…..
Ide parkolta le a motort. Nem hitte volna, hogy a zárt ajtó mögül elviszik   „Imádkozom ezért a gyerekért, de engedje meg, hogy őszinte legyek” – hadonászott a rácsok mögül a szomszéd. „Nyolcvanéves vagyok, az igaz, de szabadszájú – sajnálom ezt a…..