Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hobot

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van két videónk Steven Spielberg TNT-re forgatott scifisorozatához, illetve annak második, többek szerint felesleges évadához. nekem bejött az első is az összes marhaságával együtt, ezt is megnézem. Nyáron lesz. ..
hobot 2012.03.16 18:12:43
@Link Elek: Láttad az első évadot???
Az HBO kiadta az első adag képet a Trónok harca április 1-jén érkező második évadénak szereplőiről, vagyis csak a legfontosabbakról, mert ugye van vagy 34 szöveges szerep ebben az etapban is. A képre klikkolva fasza galéria nyílik.   ..
Subba Netlegendák: Az ACER fiú 2012.01.25 09:27:00
kiváncsi vagyok hogy a magyar cserediákos sztory mennyire igaz.....
hobot 2012.01.25 12:54:44
@kirby a parancsnok: Hát gondoltam hogy nem pasziánszozik.
hobot 2012.01.25 13:03:20
@Anthony-Mourinho a király-: Említettem én egy szóval is az Apple-t? Semmi bajom nincs vele, ha volna rá felesleges pénzem én is azt venném.
Kapaszkodjon meg mindenki valamibe, Tiesto ugyanis megmondta a tuti a szakmájáról. A híres holland trance DJ a napokban interjút adott a New York Timesnak, ahol arról lelkendezett, hogy mára tényleges valósággá vált, hogy a lemezlovasok az új rocksztárok. A tavaly a Balaton Soundon is…..
hobot 2012.01.19 16:32:48
@pintis: ezen jót röhögtem, bár azért meg kell hagyni hogy nem csak két lemezt passzolnak össze, ha nagyon akarnak tudnak saját "zenét" is csinálni, bár igaz hogy azt csak egy számítógépen, stúdióban csinálják, a fellépésen meg csak megnyomják a play gombot és tekergetnek valami gombokat.
Aki figyeli a nemzetközi zenei sajtót, már biztosan többször szembesült azzal mostanában, hogy a tavalyi évről tett nagy megállapítások között szinte mindenhol szerepelt, hogy az előző évtized biztató tendenciái után a rockzene ismét haldoklani kezdett. De akik ennyire nem…..
Egy valamirevaló punk évek óta annak reményében pásztázza a karácsonyi tévéműsort, hogy a két balfasz betörő ezúttal elkapja a kis Kevint, és felboncolja egy tapétavágó késsel. Sajnos minden jel arra utal, hogy ez idén is megmarad a vágyálom kategóriában. Mint ahogy az is,…..
A globális felmelegedés ellen vívott harc első áldozatai átfagyott végtagjaink lehetnek. Sapka,kesztyű, jégeralsó! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A G4 nevű kábelcsatorna, ami az NBCUniversal egyre értékesebb portfóliójáénak kifejezetten fiatal férfiakra kihegyezett adója, szerződést kötött az EpicMealTime című YouTube-sorozat készítőivel és a tévében is bemutatja az extrém főzős/kajás/zabálós sorozatot. A…..
hobot 2011.12.20 14:21:15
comment:com Giccsfaktor 2011.12.19 15:00:00
Háromórás profi műsor volt az X-Faktor döntője, unatkozással, sok-sok lassú és érzelmes dallal, részben elfelejtett győztessel. Nő nem nyerhetett, Jason Statham húzta be a döntőt. Bónusz: az RTL sajnos elárulta, mit gondol a hőseiről. Két, korábban már RTL-es műsorokban…..
hobot 2011.12.19 22:04:31
@Hó apó: ""Kiváncsi vagyok, hogy ugyan milyen televíziózás és milyen műsor az, ami megfelelne a kényes ízléseteknek."

Mondjuk egy ismeretterjesztő és tudományos csatorna, amiből nem a bazmeg, pitscha, kötschög, sz@r és egyén IQ javító szavak ömlenek..."

Discovery(Channel, World, Science, Travel and living), /Animal Planet/Nat Geo/Spektrum. És a lista nem teljes. Senki nem kényszerít hogy kereskedelmi tv-t nézz. Nekem is állandóan a dokucsatornák/sport tv-k vannak bekapcsolva, épp az x-faktort néztem csak az rtl-en mert Tarány szimpatikus volt. Ha meg valakinek a Való Világ vagy a Jóban-Rosszban tetszik, hát nézze azt, engem nem zavar.
hobot 2011.12.19 22:07:20
@Emanuelle: Hát igen, énis untam már amikor századszor hangzott el a "szavazzanak!!!" A szavazatok tényleges számára én is kiváncsi volnék.
hobot 2011.12.20 07:29:33
@Hó apó: Azt ne mondd hogy valahol nem lehet megfogni a muholdas adast, en peldaul a felvideken nezem magyarul a discoveryt. Ami meg az árat illeti, szivesen megfizetem, nem milliokat kernek erte. Fizeted az internetet, a telefont, es meg ki tudja mit, akkor minosegi TV- re is futja. Ha meg semmikeppen se akarsz fizetni ott a magyar lelemenyesseg. Nem egy embert ismerek aki ingyen nezi a kabel TV-t.
Az ír kocsmapunk az egész világon népszerű, gyakorlatilag hibázni sem lehet vele, persze csak akkor, ha valaki jól játssza. A Frikin például simán megfogja azokat, akik erre hajlamosak, és mivel ők már viszonylag híresek, így nagyobb figyelem irányulhat a mostani feldolgozásukra…..
Jeremy Clarkson, a Top Gear egyik műsorvezetője nem először került bajba szókimondósága (mások szerint gyökérsége) miatt. Az egyébként rendkívül vicces Clarkson a kamionsofőröket kurvagyilkos elmebetegeknek hívta, egyik műsorvezető társa a mexikóiakat lusta tacózabálóknak…..
Na, hát ha valamit, ezt a hírt imádni fogják a kedves olvasók: az elmúlt években folyamatos útkereséssel vívódó Korn zenekar rájött, hogy ők már akkor is dubstepet játszottak, amikor ez a stílus még nem is létezett! Mint ismeretes, a zenekar mostanában azzal sokkolja a…..
A Zombieland című horrorkomédia vagy hogy is szokták ezt mondani, nagy siker volt a mozikban, 23 milliós gyártási költségére 80 milliót keresett, ami nem rossz, ráadásul még iszonyú vicces is volt hozzá. Az AMC-nek a zombiüzlet meg annyira bejött a The Walking Dead-del, hogy a Sony…..
Subba Büdös hipszter 2011.10.06 11:44:00
"Golden Tree" by Martin Brooks from Ninian Doff on Vimeo...
hobot 2011.10.06 18:08:30
addict Hullámvasút-szimfónia 2011.03.01 09:00:00
Lélegzetelállító reklámfilmmel népszerűsíti magát a Zürichi Kamarazenekar, amely – mint sok más hasonló szervezet mostanában – a fiatalokat próbálja becsalogatni az előadásokra. A látványos videóban Ferdinand Ries második szimfóniáját hallgathatjuk meg nem…..
hobot 2011.03.01 09:59:59
Nagyon úgy tűnik, hogy Magyarország nincs benne abban a 120 országban, ahol nemsokára elkezdenek csoszogni az élőhalottak a képernyőn - és az utcákon is, bezony. Az AMC vasárnap rajtoló zombis sorozatához a gyártó az egész világra kiterjesztett, első blikkre állati jó kampányt…..
Nem szokásunk ilyen hírekkel foglalkozni, hiszen ez a c:c, nem a Bors, de most az egyszer kivételt teszünk, hiszen a The Big Bang Theory.ról van szó, pontosabban a főszeplő Sheldont alakító Jim Parsonsról. Szóval az van, hogy a friss Emmy-díjas Parsons a szobrot átvéve rohant…..
hobot 2010.09.10 21:46:06
@Pikk Dáma ♠: bocs ha rosszul fogalmaztam. Csak szerintem nem meglepő, hogy a meleg férfiak között több a (jó) színész mint a heterók között. Mintha minden buzi színész vagy énekes akarna lenni.
A Top Gear című brit autós magazinműsorban vagy mi a fenében állandó szereplő egy Stig nevű csávó, akiről eddig nem lehetett tudni, hogy kicsoda, mert a bukósisakot nem volt hajlandó levenni magáról. A 15. évadát nemrég befejezett, és nálunk is látható (iszonyatos minőségű…..