Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wührer

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengetegen fordulnak hozzánk: autót vennének, mire figyeljenek. Tessék, összegyűjtöttünk egy maréknyi tanácsot a rizikófaktor minimalizálása érdekében. Vélemények az azonos című írásunkról...
A nagy szén-dioxid, Euro iksz, emissziós őrületben, az egyre növekvő ózonlyuk alatt melegedő üvegházban, savas esőktől áztatva, tűnő esőerdőkből kihaló biodiverzitástól rettegve gyakran elfelejtjük, mi miért történik körülöttünk. Minél kevesebb szén-dioxidot nyomjon ki…..
Átmentem a piroson. Megállított a rendőr, meg akart büntetni, majd kezdődött az alkudozás. Alkudjon ön is, ha van érzéke hozzá! Van értelme! Vélemények az azonos című írásunkról...
Wührer 2011.04.13 15:31:10
@Camappa: -Nem hitték hogy el fog szállni
-Nem hitték hogy lehet válság
-És mert abban a pillanatban az volt a legkézenfekvőbb döntés.

Nem vagy te politikus véletlenül?
Vagy "megdöglött a tehenem dögöljön a másé is" gondolkodású vagy?

Ja még annyit a kedves hölgynek hogyha olyan sok a pénze dobja már meg Bakácsot egy rúd szalámival, ő éhezik.. :D
Wührer 2011.04.13 15:38:33
@Camappa: 120-150 nettó átlag esetleg Pesten van mert a környékemen inkább 100, de 30-40km-el keletebbre inkább 75eFt/hó.

Ez meg megint baromság hogy nincs súlya, hogyha alacsony a büntetés, mivel senki nem szeretne egy oldalról elszenvedett totálkárt az autójába, sőt még egy kis koccanást se.
Természetes hogy a kibúvót keresi akinek van esze, egy ilyen alulfizetett országban.
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
Wührer 2011.01.05 21:42:30
@kolbászoszsömle: "nem az elsőbbségről kell lemondania a gyalogosnak, hanem az életére kell vigyázni.
A sajátjára.
Én is vigyázok a sajátoméra, és lemondok az elsőbbségemről, ha úgy gondolom, hogy az elsőbbségem kikényszerítése veszélyes."

Na itt valaki megfogalmazta helyesen.

Knorr: A kérés az pedig csak a saját élete esetleges veszélyeztetése elkerülése érdekében jött létre. Nem azért mert én átmegyek akkor is a gyalogos előtt.
Wührer 2011.01.05 21:52:27
@GYUSZI BACSl: így igaz, az óvodában is ezt tanítják.

Attól még elsőbbségem van a zebrán szétnézés nélkül nem lépek le és másnak sem kellene. Az oka pedig csak nem akarok a zebrán meghalni. Ha elsőbbségem van ha nem.

ZoZy: kössz a linket.
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..
Belsőség Balzsam a testnek 2010.11.17 06:14:30
Elterjedt tévhit mifelénk, hogy középkategóriás autó csak német vagy japán lehet. Pedig nem kéne megfeledkezni a franciákról sem, mert törnek fel, mint a talajvíz. Itt az ékes példa. Vélemények az azonos című írásunkról...
Wührer 2010.11.17 10:37:05
@The Good Boy: Ez jó komment :D

Gondolom "civic" vagy a korábbi "accord" mert a "jazz" kínai, csak egy párnak kezdődik "J" vel az alvázszáma. Az új accord is J-s.

Na itt a példa hogy minden gyártó tud szart is gyártani, meg jót is.
Belsőség Kedves, integető barmok 2010.11.17 06:50:58
Tényleg jó emberek, akiket nem akarnék megbántani. De muszáj, mert egyre rövidebbek a nappalok. Vélemények az azonos című írásunkról...
Végre Kimi Räikkönen is megszólalt az őt érintő szerződési huzavonával kapcsolatban. A finn, aki jelenleg a Citroën juniorcsapatát erősíti a WRC-ben, egy lapinterjúban kijelentette: rendkívül dühíti, hogy a nevét marketingcélokra használják, és hogy 100 százalékig biztos…..
A mentő-rendőr-tűzoltó-elnöki konvoj sokakat vészfékre és árokjárásra késztet. A túlzott óvatosság ölhet. Vélemények az azonos című írásunkról...
Wührer 2010.10.06 13:05:59
@The Good Boy: A válasz: új automata diesel bmw, MABISZ-os vezetési élményes. Talán Winkler. :) :)
Véget érhet a turbómotor 24 éves száműzetése, ha a Nemzetközi Autós Szövetség (FIA) decemberben elfogadja a Forma–1 legújabb technikai szabályzatát. Vélemények az azonos című írásunkról...
„Az a lány, aki k*rvának van öltözve, ne csodálkozzon, hogy annak is kezelik” – Levélírónk egy korábbi posztunkra reagál, mélyebbre megy a felvetett kérdésben és megpróbálja megfejteni a fiatal, önigazolást kereső lányokat. Mivel neki is sok tapasztalat akad az…..
Wührer 2010.09.02 13:22:11
@dex.ion: lehet hogy egy vastag pénztárca is már bőven elég.
legalábbis amit látok néha :)