Regisztráció Blogot indítok
Adatok
önző dohányosok

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég jól el lehet úgy éldegélni e kies honban, hogy még csak nem is találkozik az ember fia/lánya ilyesmivel. Sőt, a nők úgynevezett hátrányos helyzetét sem kell feltétlen észrevenni. Eddigi egyik munkahelyemen sem kerestem kevesebbet, mint férfikollégáim (bár a rádióban épp a…..
A húsvéti szar időt kihasználva a blog szerkesztősége úgy döntött, hogy levágja magát a Balatonhoz, mert ott legalább a kertben lehet szenvedni a felhők miatt, nem pedig egy lakásban, mint amúgy tennénk. Meg amúgy is, néha kell egy kis szünet, nem lehet állandóan a neten itt…..
önző dohányosok 2012.04.13 22:51:43
@Pontos: Ha a bagósok nem bűzölnének a nemdohányzók orra alá, akkor SEMMILYEN törvény nem korlátozná őket. Nem fingok a másik orra alá az utcán; a családtagjaim, a kollégáim, a rokonaink, a barátaink orra alá sem. Pedig milyen egyszerű és kényelmes lenne úgy cselekedni, mint egy bagós: ő gondolkodás nélkül odabűzöl, ahol éppen eszébe jut. És nem veszem el a pénzt a családomtól, hogy ilyen ostoba szokásnak élhessek. Nem puszilom meg a gyerekemet a halálbűzös bagószámmal, nem megyek be a lakásba bagófüsttől bűzlő ruhában. Ha én toleráns vagyok az ilyenekkel, akkor a családjával szemben vagyok kegyetlen... Te mennyire tolerálnád, ha egy kollégád rendszeresen odaszarna melléd, mondván, hogy neki ez a szenvedélye? Pedig az még nem is mérgező és közel sem olyan büdös. Szarszagot 2-3 perc alatt megszokja az orr, a bagószagot egy nem dohányzó órákon át érzi ha egy szobában gyújtottak rá.
Januárban több mint 1 millió dohányos kapott tüdőgyulladást, vagy más betegséget a szigorú dohányzásellenes törvény miatt.Éjszakánként a kocsmák környékén sokan tömbösítik a cigarettázást, és vagy előre vagy visszamenőleg szívják el a hidegben az alkoholhoz…..
önző dohányosok 2012.01.25 22:17:43
@Rántott máj: Miért? Szerinted aki kitúrja az orrából a fikát, majd jóízűen megeszi, az szerinted normális? Nalátod. Semmi különbség nincs. Gondolj csak a reggelenként felharákolt dolgokra, de akár a napközbeni túrházásokra is. Vagy ami egy jóízű röhelykor felszakad... De egye fene. Legyél te a normális, én meg ne. Ha ettől boldog vagy...:)