Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ajni

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A novemberi klub az őszi szünet miatt november második csütörtökén, azaz november 10-én, 10 órától lesz! Kérjük az októberben kikölcsönzött hordozókat 10.15-ig visszahozni, és ne felejtkezzetek el (pótoljátok, aki elfelejtette :))a hordozóról készített fényképes…..
Vége a III. Babahordozó Napoknak. Köszönöm mindenkinek aki eljött a felvonulásra vasárnap, és a hétfő-keddi programjainkra, a rossz idővel dacolva.Remélem jól éreztétek magatokat!! Kérjük a szeptemberben kikölcsönzött hordozókat 10.15-ig visszahozni, és ne felejtkezzetek…..
Hurcibaba Klub Júliusi foglalások 2011.06.02 15:06:00
 Kérünk minden kedves új tagot, hogy a Klub szabályairól tájékozódjék itt a blogon, vagy kérdezzen bátran!Továbbá, aki úgy érzi, hogy nála maradt egy májusra kölcsönzött Pitypang Bambi, kérem, hogy azonnal jelentkezzen!! Kérjük a júniusban kikölcsönzött hordozókat…..
  Sziasztok!Mostantól ide lehet írni az októberi foglalásokat!Az októberi klub OKTÓBER 7-én a szokott időben és helyen kerül megrendezésre.Hangsúlyozandó  szeptemberre:2010. szeptember 20-21-én megrendezzük a Pécsi Babahordozó Napokat, ahol MINDEN klubos…..