Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Witor

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mostani bejegyzésben néhány gondolatot szeretnék megosztani arról, hogy miben különböznek a szabad bejárású játékkönyvek a hagyományosaktól - először az író, azután az olvasó szemszögéből. Játékkönyv írására sokféle módszer van, és nyilván minden szerző a magáéra esküszik. A hagyományos, lineáris…..
A Witcher 3 mindig is jó hatással volt a kreatívabb rajongókra és cosplayerekre, ám ha jelmezekről van szó, eddig inkább csak fotósorozatok formájában ámulhattunk a jobbnál jobb szetteken. Most viszont készült egy rajongói kisfilm, amely amellett, hogy a jelmezek szempontjából is egészen kiváló,…..
Haladó szellemiségű liberális svéd csoportok egy gay pride menet betiltásáért kampányolnak. Emésszük ezt egy kicsit mielőtt továbblépünk. Miért csinálják? Mert muzulmánok lakta területeken haladna keresztül a felvonulás, és mivel mindenki tudja, hogy a muzulmánok utálják a…..
Witor 2016.03.04 12:30:54
@zriff: Pontosan.
Sziasztoooook! :)Bocsi, hogy ilyen sokáig húztam az időt :S Nem tudom, mennyire emlékeztek az előző részből, sőt, azt sem tudom, egyáltalán nézi-e még valaki az oldalt xD Na de én most hoztam a zárófejezetet :) A következő történetek mások lesznek, de a jégbe zárva 3.…..
MInden, ami érdekes Nos... 2010.09.22 21:52:00
 Ez itten egy próba. ha összejön, jó. Ha nem... úgy is jó...
Sziasztok! Sajnálattal kell közölnöm hogy sajnos ezen a hétvégén nincs új rész, mert még csak félig tudtam megírni... :/ Jövőhéten viszont már tényleg muszáj lesz hoznom az újat. Remélem nem utáltok meg annyira xD De azért a Ti blogotokat elolvastam ám! :D Sajnos nem voltam…..
Witor 2010.09.05 11:24:10