Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Népi ellenőrzési iroda (törölt)

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na jó, túloztam, csak a 21%-áig. És akkor még nem tudjuk, hogy az eredeti hirdetésben tényleg a valós számok szerepeltek-e... Elsőként íme Ákos levele. Találtam egy hirdetést feltünően kedvező árú Audi S3-ra, amiről gyorsan kiderült, hogy visszatekert km óráról van szó.…..
Népi ellenőrzési iroda (törölt) 2010.12.05 07:20:01
@D4D: Hahaha. Fekete Merci, 5 éves 167e km tipp-topp állapot. Tulaj boldogan mondja, hogy "haverjai" hozták Németországból, vezetett német szervízkönyvvel! Egy telefon után kiderült, hogy 2 éve volt az utólsó műszaki a DC-nél, akkor volt benne 300plusz ezer km. Ja, és taxi hátsó felfüggesztés. Magyarországon szinte az összes fekete E Merci taxi volt, majd a kinti török kereskedők "kondicionálták" és eladták.
Népi ellenőrzési iroda (törölt) 2010.12.05 07:21:47
@anyahajókabinajtóhajtogató: Szállítási sérült. Próbálkozz árengedménnyel.
Miközben az okostelefonok piacán óriási robbanás volt 2010 második felében, az iPhone-eladások egyáltalán nem követték ezt a trendet a Morgan Keegan elemzése szerint. Miközben a teljes piac 200 százalékos növekedést ér el évről évre - az előző negyedévben ez 8-10 millió…..
Népi ellenőrzési iroda (törölt) 2010.12.04 09:09:23
@dH2K: A derék isten- és IRSfélő amerikaiak úgy vannak idomítva, hogy az okosan tálalt marketingért kifizessék azt a pénzt, amit mellesleg a lopós kinaiaktól vettek kölcsön.
A fülhegyesítésen túl a cimpát is kisebbre szabta a művész, így a gyógyult eredmény még jobban hasonlít a tündék fülére! Ezzel az eljárással még érdekesebb eredményt lehet elérni, és a fület a kívánt formájúra lehet vele alakítani. Efix Roy munkája!   ..
Népi ellenőrzési iroda (törölt) 2010.12.04 09:00:12
@kezq1988: Előrehaladott agysorvadásodban már most cenzurázni akarod a zemberek véleményhez való jogát?
Geológusokat, oceanográfusokat, biológusokat és ökológusokat hívott össze a NASA csütörtökön tartandó sajtótájékoztatójára. Az űrügynökség fontos asztrobiológiai bejelentésre készül, ami meghatározó lesz a földönkívüli élet nyomait kereső kutatások…..
A mindenki kedvenc generálisáról, Foch marsallról elnevezett sugárúton található a legdrágább eladó ház a világon. Nem a legértékesebb, hiszen az Mukesh Ambani indiai burzsuj 1 milliárd dolláros toronyháza, csakhogy Ambaninak eszébe sincsen megválni irdatlan…..
Népi ellenőrzési iroda (törölt) 2010.11.23 14:37:24
@شرف: Sőt, nagyokat finganék, visszhangzik-e. Sznob lúzerek.
Ha az ember viszonylag gyakran olvasgat tech híreket a nagy világból, egy bizonyos ponton túl akkora mennyiségben szabadulnak rá a szexibbnél szexibbnek tartott új mobilos technológiák, innovációk, start-upok, hogy abban még egy magamfajta fekete öves rss-harcos is meginog. A minap is…..
  Tudtátok, hogy a metróban télen sincs fűtés? Hogy csúcsidőben napi 626 ezer ember használja a hármas vonalat? Hogy létezik egy negyedik metróvonal is? Ferihegy és a Gresham másfél millió forintos szobája után újabb budapesti titkok nyomába eredünk Korodos Szabolcs…..
A NASA Chandra Röntgenobszervatórium rábukkant valamire, ami egyre inkább a valaha felfedezett legfiatalabb fekete lyuknak tűnik. Ám előfordulhat, hogy valójában egy ugyanilyen fiatal neutroncsillagról van szó. Legyen bárhogyan is, a tegnap bejelentett felfedezés mindenképpen…..
Népi ellenőrzési iroda (törölt) 2010.11.16 16:36:06
Michael Tompert képzőművész és Paul Fairchild fotós virágzó együttműködésének eredménye egy csomó brutálisan kivégzett iPhone, iPad és Macbook, A fotósorozat, az alkotók, vagy az alkotókról író publicisták értelmezésében, főhajtás az Apple termékei felé. Bár az…..
  "A villa fő ékessége a 106 m2-es, ólomüveg ablakokkal díszített 7 m magas nappali, a trójai háborút megjelenítő freskókkal, a Mátyás palotájából származó kövekkel, kovácsolt vasakkal díszítve, egy hatalmas kandallóval és egy gyönyörű épített…..
Kevés ennél menőbb lakcímet tudnék elképzelni: „Róma, Spanyol lépcső tér 1.” Na jó, persze fogalmam sincs, hogy mi az eladó ingatlan pontos címe, de valami ilyesmi, az biztos. A ház ugyanis az Örök Város lüktető központjában, közvetlenül a turisták kedvenc…..
addict Minden horgász impotens! 2010.11.05 08:15:00
Na ki lehetett az, aki ezzel a kedves gondolattal megajándékozta az emberiséget? Hát persze, hogy a lassan már szélsőségesen embergyűlölő szervezetként számon tartott, állatvédő PETA, ami újabb és újabb finoman szólva provokatív, kicsit keményebben fogalmazva kifejezetten…..
Népi ellenőrzési iroda (törölt) 2010.11.05 13:17:32
Népi ellenőrzési iroda (törölt) 2010.11.05 13:41:30
@Legelő Őse: Természetesen a környezet, növények és állatok tiszteletére nevelem őket. De autonóm lények lesznek, akik el tudják majd dönteni mit hogyan éljenek meg. Az ő életük a lényeg, nem a PETA és a többi sötétzöld pcnek kikiáltott fund raising akciója.
Itt a frissítés, már nem szaroznak a .0.1-es verzióval, ez már a .1-es, tehát nemcsak egyszerű tűzoltás. A 186 megabájtos csomag is hatszor akkora, mint a legutóbbi, és minden iPhoto 11 használónak ajánlják, csak a leírás szerint pont a legnagyobb hibákat nem javítja. Mert az…..
Népi ellenőrzési iroda (törölt) 2010.11.05 13:11:59
@klarky: Ami az új office menürendszerét illeti, szekondálnálak. Applehez nem értek, nincs rá pénzem.
Ahogyan nemrég megírtuk, megkezdjük házi sörfőzéssel kapcsolatos cikksorozatunkat. Kezdjük a legalapvetőbb elméleti alapok tisztázásával. Miből van a sör?A sör legfőbb alapanyaga valamilyen gabona: legtöbbször árpa, de készítenek sört búzából és rozsból is. Szükség…..
Népi ellenőrzési iroda (törölt) 2010.11.04 13:24:35
@Rolli: Erről bizony nem lehet vitázni, ez így van. Basta!
 A fantasztikus kobe marhát sikerült már megkóstolnom, ezért úgy gondoltam, hogy már nem akkora probléma, ha esetleg egy kis fugumérgezésben elpusztulok. Út közben útbaejtettem Narát is, ahol akár szabad kézzel is elejthettem volna egy őzikét, bizonyára finom ebéd lett volna…..
Népi ellenőrzési iroda (törölt) 2010.11.04 09:38:08
@világevő:
Régebben a bécsi Figlmüllernek volt respektje és sorba kellett állni az asztalért.
Belsőség Rúgkapál még! 2010.11.04 06:18:00
Az Év Motorja üvölt benne, hétsebességes DSG váltója van, 7,2 alatt van százon és a VW legolcsóbb márkája gyártja. Jó? Nem. Vélemények az azonos című írásunkról...
Népi ellenőrzési iroda (törölt) 2010.11.04 09:32:08
Megkezdték a siófoki nagystrand felújítását, a művelet négy vendéglátó egység elbontásával kezdődött - az indoklás szerint ezek nem illettek a strand új profiljába, emellett gyakori zajproblémákat okoztak, írja a Turizmus Online. A Coke Club épülete megmaradt, de jövőbeni…..
Pista szólt, hogy írjak már valamit a 4Runneremről, mi történt vele, mióta utoljára számoltam be a hogylétéről. Hát… a legnagyobb kalandja azt hiszem egy olajcsere volt, két hete, 193 ezer kilométeres óraállással. Ezért érdemes naplót írni, hogy utólag visszakereshetők…..
Kettős Mérce Hiszterojobb 2010.10.26 19:24:00
 A Fidesznek nem tetszik az Alkotmánybíróság ítélete. Volt már ilyen, jogállamban ez azért megszokott történni. Járt már így gyakorlatilag minden kormány az elmúlt 20 évben. De még egyetlen párt se gondolta azt, hogy ezért jogköröket kéne elvonni az…..
Népi ellenőrzési iroda (törölt) 2010.10.27 10:56:12
@belekotty: Einstein után szabadon: Azt nem tudom, meddig marad Orbán Viktor a hatalmon, de a történelemkönyvekben egyszer megírják róla az igazságot. És az a leszármazottainak fájni fog.
Van egy kis esély arra, hogy az Apple olyat tesz, hogy beleremeg a játékipar: amerikai tőzsdei pletykák szerint az sem lehetetlen, hogy a cég hamarosan megvesz valaki nagyot. Mondjuk az EA-t vagy a Sonyt.A közelmúlt jól sikerült akciói nyomán a cég kasszájában felgyűlt némi pénz,…..
Népi ellenőrzési iroda (törölt) 2010.10.26 09:29:22
@Rob67:
Nana, ne az vacak mp3 lejátszókból, túlárazott Bravia lapostévékből meg kopogós dobozú 100+1es házimozi ótvarokból indulj ki. Tessen egyszer ellátogatni a berlini Sony Centerbe, a lényeg a VAIO notebookokon van, amik szerintem - választékban minden esetre - ütik a Macbookot, csak kevesebb a hype. Ezt biztosan nem vennék meg, amúgy valszeg a japcsik sem nem adnál el a koronaékszert egy pszichopata szuggernek.
Amikor a Facebookról, meg a Twitterről kérdeztem Szalai Annamáriát, akkor persze azt vártam, hogy azt fogja mondani, hogy a webkettő, meg a közösségi hálózatépítés nem neki való, hallott már ilyesmiről, de legfeljebb szabályozni akarja, nem használni. Toll hegye a…..
Két Windows Phone 7-es mobilt is kipróbáltam az elmúlt napokban, az LG Optimus 7 és a Samsung Omnia 7 mobilokat. Ezek közül az első volt a kezemben hosszabb ideig, a másikat csak kipróbáltam. Mivel egy teljesen új operációs rendszerrel jönnek ezek a mobilok, így a szoftverről talán…..
Népi ellenőrzési iroda (törölt) 2010.10.21 18:19:05
Nehéz reggelente a billentyűt püfölni, pláne ipari mennyiségű belga sör elfogyasztása után, ezért inkább képben mondom el, mekkora buli volt a vajdahunyadvári belga sörkóstolón, és milyen jól éreztük magunkat. A képen a Dubuisson főzde kereskedelmi igazgatója (azt hiszem),…..
A Cougar alakul. Avatatlan szemlélő azt mondhatná, hogy állandóan szerelőnél van, de ez csak az ő optikai csalódása. Néha szerelőnél van, és abból írok egy posztot, de azokról a napokról, amikor egész nap a Cougarral jöttem-mentem, nem írok. Amerikában sincsenek minden…..
Tier kérdésére elég egyszerű a válasz, tulajdonképpen ő maga is tudja. Főleg lakott területen kívül veszélyes a motorosok számára a közlekedés, kisebbek, sérülékenyebbek, ha buknak, akkor lehet, hogy többé fel sem kelnek a földről. Az tény, hogy távolságival még nappal is…..