Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Happy99

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Schmitt Pál javaslatára mássalhangzót ezután csak magánhangzó követhet, ami alól az államfő neve sem kivétel, de abban a második „t”-t ezentúl magáhangzónak kell tekinteni. Szintén alkotmányi szintre emelkedhet néhány értelmetlen nyelvtani szabály is. Az új…..
A TvSquad volt oly bűbáj, hogy összeszedje az amerikai tévévetélkedők legnagyobb égéseit, mi meg annyira megszerettük az összeállítást, hogy le is hozzuk legott, röhögjünk mások kínjain közösen! 1. Az első kérdés a legnehezebb Csóró játékos annyira magabiztosan vágja rá…..
Happy99 2011.01.28 20:32:04
@Fém_Fatál:
Egészen pontosan így volt:
A megfejtés egy mondás:
"Tudja, hol sz r t c p "
:))
Gondoljunk bele, mi lett volna, ha Gyurcsány ezekhez a pénzekhez is hozzá tud férni! Nyugdíjmegtakarításaink eddig védve voltak a politika felelőtlenségétől,  Matolcsy szerint azonban nagyobb biztonságban lesznek az államnál. Tegnapelőtt a kormányfő egyebek mellett…..
Happy99 2010.10.15 10:40:31
@Lord_Valdez:
ott a pont!
Mint a a Pécsi Városi Tanács gyámügyi előadója és osztályvezetője nagyon elégedett az rendszerrel, be is lép 1983-ban az MSZMP-be. Tesz-vesz, "dolgozik", nem lázad. Mint a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság jogtanácsosa majd hatósági osztályvezetője 1985 és…..
Happy99 2010.10.06 09:18:08
@eszkep: Gratulálok. Ezt így kell, sőt, csak így érdemes. Ha nem értesz vele egyet, nyilván "hülyegyerek". Az igazság meg hol lehetne máshol, mint nálad?!

A cikk szerzője nyilván hiányzott az általános iskola anyanyelvi óráiról. Legalább olvasná el mégegyszer, amit leír.

@Ironfist: egyetértek! További szép napot!