Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nana!

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Borunkat az Etyeken található, szinte agyonhallgatott, bor blogokon és a sajtóban ritkán feltűnő Haraszty Vallejo pincészet készítette. Márciusban jártam náluk, végigkóstoltam az egész portfóliót és azt tudom mondani, hogy példaértékű munka folyik ott és már most több a pince puszta ígéretnél. A…..
 A Magyar Ízek Sétánya egyenletesen alacsony színvonalú, egy súlyos mélyponttal: ez sajnos az Ország Tortája. Magát a tortát a budai rakparton mellettem ülő anyuka szavaival tudnám a legjobban jellemezni, aki három pfujjogó gyermekébe próbálta belediktálni a…..
Mandiner blog Az ingatlanos 2011.04.01 12:01:00
  Különös szakma. Akinek már van néhány lakásfelkutatásra fordított kilométer a lábában, be tudja tájolni a szakma követelményeit és sarokpontjait.   Saját tapasztalatom szerint az tekinthető ingatlanosnak, aki hivatásszerűen fikázza az eladásra váró lakásodat,…..
nana! 2011.04.02 09:13:47
@BrianBrian:
Hi Brian,
Heyne az amerikai ingatlanügynökökről beszél, nem a magyar kóklerekről. Több ingatlant adtam vettem, hasonló tapasztalataim vannak. Irreális díjakért dolgoznak, a kedvencem az volt, amelyik azért is pénzt akart kérni, ha én előbb adom el a saját ingatlanomat, mint ő.
zoli voltam Lakást vegyenek! 2011.03.03 09:20:00
Árulom. Jelenleg 12 ingatlanközvetítővel szerződtem le - söréttel lövök, aki csak felhívott, mindnek aláírtam, pörgessék, hátha elmegy.De gyerekek, ezek között van néha extrán hülye is. Tegnap is csörög a telefonom, felveszem, hallózok, és már hadarja is  számon…..
Ma a Parlamentben belengetett reformcsomagban megpendítették (vagyis inkább kilátásba helyezték) a fegyveres testületeknél dolgozók korkedvezményes nyugdíjbavonulási lehetőségének megszüntetését. Abszolút logikus, hogy a Lemilbloghoz hasonló fórum ne menjen el szó nélkül a…..
nana! 2011.03.02 16:35:02
@Hooah0:
Kedves Hooah0,
Egy-két megjegyzés:
"a sok év alatt befizetett magas összegű járulékot" elárulnád mennyivel több adót és járulékot fizettél be 25 év alatt? Semmivel ugye?

"Nyilván a gáton való munkát sem irigyeli senki" Valóban az utóbbi években többször is bevetették a Honvédséget, megkaptad a pihenőidődet, fizetésed érte? Aki civilként rakta a homokzsákot az is beszámíthatja a nyugdíjidőbe?

"a rendőr kommandóst sem irigylik"
Hány rendör kommandós van, akinek gond lenne 40 évesen ÜTI szolgálatot adnia az örsön?

Semmilyen jogalapotok nincs arra, hogy a társadalmon élősködjetek!
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
Van egy budapesti közlekedési projekt, aminek a terve majdnem két évvel ezelőtt fogant, de jelenleg úgy tűnik, sosem fog megszületni belőle maga a "gyermek". Vagyis a "Budai fonódó villamosok", ami pedig a M(ég)4(év) után kifejezetten örömmel tölti el az ember…..
A következő kérdésre a Zugügyvéd is szívesen várná egy Bv. jogban otthon lévő  kolléga magyarázatát.Szia Zugügyvéd!Mi alapján döntik el,  hogy egyes  vádlottakról leszedek a bilincset a tárgyalóteremben, míg másokkal úgy bánnak, mint Hannibal…..
nana! 2010.11.29 18:21:35
@belekotty: Te idióta, barom (bocs csak idéztem tőled)! Kit érdekel a drágalátos "történetesen orvosnő" feleséged elcseszett szülése!
nana! 2010.11.29 19:48:09
@belekotty: Látom fejlett a vitakultúrád!
nana! 2010.11.29 20:04:03
velvet.hu/celeb/2010/11/29/damu_roland_szabadlabon_vedekezhet/

Na itt pl mért nem állt meg a tanúk befolyásolása, megnehezíti a bizonyítást stb maszlag?
"Most a tüntetésen a szerencsésen születők voltak ott. Az a 92%, az összes otthon születettből, mert nálunk sincs rosszabb arány, mint bárhol másutt. Rengetegen voltak, azt néztem, te jóisten, ennyi gyerek született már otthon, szinte egy egész falu. Jelenlétükkel…..
Mandiner blog Gerillaszülés 2010.10.06 11:31:00
  Geréb Ágnes nevét már az is ismeri ebben az országban, akinek köze nem volt még szüléshez, születéshez. A szülész-nőgyógyász emlegetése - számos botránya, legutóbbi felfüggesztése okán is - sokakat kihoz a béketűrésből. Kamikazékat megszégyenítő elszántsággal…..
nana! 2010.10.06 21:22:00
@Grift: tarisznyás pina, seggfejek; nők, mint a kocák
Hogy beszélsz te impotens fasz!
 A nyugdíjbiztosító statisztikái alapján elsőként a Pénzcentrum.hu tette közzé az öregségi nyugdíjasaink ellátási összegeiről szóló összeállítását még péntek reggel. A téma kényességét bizonyítja, hogy este már az országos csatornák híradóiban is részletesen…..
Kaptunk egy üzenetet Cseke Gábortól, aki arra hívta fel a figyelmünket, hogy Jancis Robinson február 9-én nagy adag magyar bor kóstolási jegyzetét adta közre Hungary for change című írásában. Bár én napi rendszerességgel kattintok a Purple Pages nevű honlapra, valahogy ez mégis…..