Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Perix1

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apám mesélte, hogy náluk gyerekkorában - egy szegény angyalföldi munkáscsaládról van szó a háború utáni évtizedekben - téglát kellett a vécétetőre tenni, hogy ne jöjjön föl a patkány. Mielőtt az ember felhajtotta volna, illedelmesen bekopogott, hogy most ő jön, a…..
Gróf Balázs rajza - indafoto.hu/zpfoto Small is Beautiful. Az ember olyan önzetlenül tud lelkesedni valamiért az elején, amíg még kicsi, legyen az politikai mozgalom, start up cég vagy zenekar. Én is így voltam a Zöld Pardonnal, amikor még csak le lehetett heveredni a fűbe a színpad,…..
Ötven millióba került, és eltüntette a budapesti belváros bringás halálsávját. Kedden hivatalosan is átadták az Andrássy úti kerékpársávot, amelyet védősáv választ el a parkoló autóktól, hogy a biciklisek biztonságos távolságban kerülhessék ki a nyíló kocsiajtókat,…..
Perix1 2012.05.30 15:31:02
@Martian:
Igen igazad!
Tényleg csak a baj van a közlekedőkkel! Mindegyikkel!
Viszont azt azért tudomásul kéne venni, hogy a XXI. században (meg már az előtte lévőkben is) a közlekedés veszélyesüzem!
Igen egy sor közlekedőnek ehhez szüksége van jogsira, másik részének meg nem.
SAJNOS!
Mivel egy gyalogosnak, egy képzetlen bringásnak (akár azért mert kisgyerek) FOGALMA SINCS hogy a többiek (igen az autósok is) milyen szabályok alapján mozognak!
Na ezért lenne szükséges a jogsi, de legalább egy alapos KRESZ oktatás, legalább az alapok szintjén!
Talán érdemes ezen is elgondolkodni kicsit.