Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Parallax

0 bejegyzést írt és 178 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Smoking Barrels Anthropoid (2016) 2016.10.24 12:00:00
Az Anthropoid-akció a cseh ellenállás, egészen pontosan a britek által kiképzett és ejtőernyővel ledobott deszantosaik akciója volt, amelynek keretében Reinhard Heydrich tábornok ellen kíséreltek meg merényletet. Heydrich Hitler és Himmler után a harmadik legrangosabb személy volt a német…..
Geekblog Gravitáció 2013.09.27 13:25:59
Erre találták ki az IMAXot. És a 3D-t. Erre találták ki a speciális effektusokat. Alfonso Cuarón katasztrófa-thrillere az év legizgalmasabb filmje, pillanatnyi üresjárat nélküli, az érzékszerveket totális ejakulációba hajszoló adrenalinexpressz, olyan tökéletes műgonddal…..
Parallax 2013.09.30 12:33:36
@Forgács W. András: te aztán jó nagy tirpák vagy.
Geekblog The Purge 2013.08.22 06:00:00
A jövő Amerikájában szinte megszűnt a bűnözés. Aggodalomra semmi ok: nem az emberiség vált akár egy fikarcnyival is intelligensebbé, senki nem döbbent rá, hogy egy ölelés többet ér ezer tökön rúgásnál. A kormány bevezette a Purgálást (vagy Tisztogatást, ahogy tetszik, de…..
Parallax 2013.08.22 11:46:30
@pavor nocturnus: kurvára nem az a lényeg, hogy kit ölt meg és hogyan, hanem, hogy nem kapta meg érte a méltó bűntetését. ezért szálka az emberek szemében és ezért felháborító, hogy a mai napig sikeres. Bárkivel előfordulhat baleset, csak az átlagembernek nincs annyi ismerőse, pénze és bőre a pofáján, hogy megússza mindezt. Ha leült volna 1-2 évet, most mártír lehetne, mint a stohlbuci. ehelyett vigyorog.
Geekblog Kick-Ass 2 2013.08.13 13:45:28
Kick-Ass vs. Motherfucker. Már a puszta tény, hogy van ürügy ennek leírására, egészen gyönyörű, még a kontextus ismerete nélkül is. A kontextus (és a meccs maga) pedig a brit fenegyerek, Mark Millar agyszüleménye, aki jelenleg az amerikai képregényipar legkelendőbb hollywoodi…..
Parallax 2013.08.21 12:41:37
@Rusznyák Csaba: Oké, nem vitatkozom. :)
Nem mondom, az én arcom is eltorzulna, ha a csajom seggét fogdosná egy részeg holland, de a Blikk nagyon vicces sajtóhibája Hajdú Pétert egyenesen tíz évvel öregített meg egy bekezdésen belül. Vagy fiatalította meg az elején, franc se tudja hány éves Mr Frizbi. És igen, tudom, mi…..
Parallax 2013.07.17 10:39:34
Újabb két Dumaszínházas távozik a műsorból azok után, hogy nemrégiben kilépett az egyik legismertebb stand-upos, Bödőcs Tibor. Most Lorán Barnabás „Trabarna" és Rekop György távozik a színházból, kimondatlanul mind a kettőjüknek valószínűleg a társulatvezető Litkay…..
A közvélemény összességében azt hiszem elégedett volt az Evil Dead újrájával, persze akadnak elégedetlenkedők és lehet igazuk is van, de az vitathatatlan, hogy önmagában egy egész jó kis horrort sikerült összedobnia Fede Alvareznek. Mi egyértelműen abba a táborba tartozunk,…..
Geekblog 12 majom 2013.07.10 06:00:00
Az időutazásos történetek alapvetően – ha közmegegyezés alapján nagyon redukáljuk a kérdéskör összetettségét – két csoportba oszthatók. Az egyik sarokban azok a fantazmagóriák sorakoznak föl, amikben az idő sodrása, szövete, hálója, medre, tudomisénmije dinamikus, ergo…..
A Blikk szerint még el sem kezdődött az X-Faktor új szériája, de Alföldi Róberttől máris mindenki retteg a meghallgatáson. A Nemzeti Színház volt igazgatója ugyanis kemény bírának bizonyul, és nem riad vissza attól hogy megmondja a véleményét egy-egy produkcióról.…..
Végre műsort kap Erdélyi Mónika, ujjong a Bors. A tavaly a Tv2-höz igazolt, de azonnal mellőzött műsorvezető egy év után végre kamera elé ülhet Joshi Bharát oldalán. Részletek itt. Szepesi Niki nem ugrik fejest a pornóiparba, konstatálja szomorúan a Blikk. "Egy pillanatra…..
Parallax 2013.07.09 12:53:27
@É2I: Prosztókám, szeretem ezt a blogot, mert érdekes média-híreket lehet olvasni, de ha a bulvár érdekelne, nyitnék egy új fület a blikknek, borsnak. 1-2 ilyen hír miatt nem is fikáznék, de lassan már állandó rovat lesz a VV kisfaszom és társai.
Geekblog Evil Dead (2013) 2013.07.02 06:00:00
„Ó, nézd, a vaksötét, dögszagú pincébe vezető csapóajtó csupa vér! Hé, menjünk, nézzük meg, mi lehet odalent.” Istenemre, ha az átlagember csak feleolyan ostoba lenne, mint az átlag horrorkarakter, az emberiség rég kihalt volna. Már Sam Raimi 32 évvel ezelőtti eredetijének…..
Geekblog Resolution 2013.06.19 06:00:00
Manapság alig van műfaji film, amiben ne lenne valami belsős poénkodás, posztmodern fricska, vagy metafikciós trükk – ellenben egyre kevesebb azoknak a száma, amik ezekkel tényleg kreatívan tudnak zsonglőrködni, nem csak megszokásból ülnek meg egy döglött lovat. Az utolsó, ami…..
Parallax 2013.06.26 13:03:30
Parallax 2013.07.05 09:20:29
@Parallax: Hát ez hatalmas volt!

::SPOILER::
Kb a felétől nyomasztó érzés tört rám, olyasmi, mint amikor valami szörnyűségre számítasz, de csak a szemed sarkából észleled. Onnantól folyamatosan erősödött bennem egy rossz előérzet és egyre inkább azt a benyomást keltette, hogy a szereplők TŐLEM félnek, RÁM várnak. Zseniális.
Geekblog Superman: Last Son 2013.07.05 06:00:00
Annyi remek pillanat van ebben a képregényben, azt sem tudom, melyikkel kezdjem. Supermannel, ahogy a metropolisi csatában (igen, pont olyan eposzi, amilyennek hangzik) két Lex Luthor gyártotta kryptoni-ellenes szuperpuskával megy neki Zod tábornoknak és csatlósainak? Az Acélembberrel és…..
Az angol sztárszakácsnőt, aki tévéműsorokban kamatoztatja tehetségét és nem mellesleg ad inspirációt kismillió háziasszonynak és Stahl Juditnak, úgy két hete fojtogatta nyilvános helyen férje, Charles Saatchi milliomos. Az esetet a nő szerencséjére és az idióta vadbarom férje…..
Enyhén leszbikus comung outtal indult A Magyat Férfiakat Legjobban Érdeklő Esemény felkonfja a Mokkában: Demcsák Zsuzsa olyan lendületes pornós ívvel vezette fel a fürdőruhás Gaál Noémi feltűnését a Tv2 műsorában, mint amilyen utoljára a My Sister's a Juicy Lesbian harmadik…..
Kérem szépen, újabb sokkoló fordulat állt be Kocsis Korinna vs. Szépségkirálynő ügyben. Most éppen a Blikk hozta le, hogy Hajdúné Sarka Kata, aki egyébként a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője kijelentette: nekik (mármint a cégnek, nem a Hajdú-klánnak, még mielőtt per lenne…..
Parallax 2013.06.27 12:32:07
Stephen King-regényeket filmre vagy sorozatra vinni nem túl egyszerű és cseppet sem hálás feladat. Minden Ragyogásra vagy Carrie-re jut egy Cujo vagy Maximum Overdrive. King túl jól ír ahhoz, hogy vízióit csak úgy meg lehessen jeleníteni, ezért nem lesz semmi a Setét toronyból és…..
Parallax 2013.06.27 12:28:19
Parallax 2013.06.27 12:29:16
@Parallax: HAHAHA saját magamat szopattam be, és nem gyengén. megkövetem a szerzőt. :D
Subba RIP Pasha P183 2013.06.25 16:32:53
Meghalt az oroszbanksy. L Sok jópofát csinált és fingja sincs senkinek miben halt meg. RIP. ..
Dopemannek csak pár napot kellett várnia Mr Busta válaszára, és már itt is van. Hááát, ha már klipet nem forgatott is forgatott a számhoz, akkor legalább  keményebben leolthatta volna Pityingeréket. Ennél azért többet vártam, csalódtam kicsit ..
Parallax 2013.06.26 13:49:54
@tucano: a beef a balhé, a diss az oltás.
ez meg geciszar visszaoltás. :D
Egy képregényrajongónak lehetetlen a kedvére tenni. Ha nem készül film a kedvenc karakteréről, az baj – milyen dolog már, hogy tele van minden Batmannel meg X-Mennel, és sehol egy Wonder Woman/Flash/Dr. Strange-mozi? Ha pedig mégis készül? Na, akkor aztán Isten meg az Ördög óvja…..
Jáksó Lászlót elküldték a fenébe! - harsogja örömmámorban úszva a Blikk. Az ország legtöbb példányban elfogyó bulvárlapja szerint "a műsorvezetőt egy agresszív hangvételű levélben szólították fel arra, hogy tűnjön el a képernyőről. A levél írója szerint a Heti hetes…..
Baukó "Boglyasfejű VV" Éva, a Való világ történetének egyik legproblémásabb szereplője megint a bulvárlapokban szerepel. Ezúttal nem azzal hogy valaki éppen análisan akarja kényeztetni, vagy azzal hogy egy szerencsétlen énekes  videóklipjében szerepel, akitől hatszámjegyű…..