Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1/3

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten írtam arról, hogy a Kiskörút széttúrásának konkrét oka van: nemcsak azért bontották fel az aszfaltot, mert volt néhány felesleges munkagép-kapacitás, vagy mert feladatot kellett adni a válság idején tétlenségre ítélt építőipari dolgozóknak, nem: egy…..
  Volt ugye a nagy sikert aratott meztelen nőkkel felturbózott lakáshirdetés, amelyben bájos hölgyek pózoltak a fürdőben - igaz csak utólag voltak odafabrikálva, nem is tökéletesen. Na de itt van ez a remek, kibérelhető testvérhegyi házrész, amelynek kádjában egy hús-vér…..
1/3 2010.10.21 14:24:38
"A Robin Hood-adó [enegiaipari különadó] bevezetése csak tovább növelné családok költségeit" László Tamás, a Fidesz szakpolitikus, 2008 Orbán szerdán új, egyes szektorokat érintő különadókat jelentett be. Sok érvet fel lehetne hozni ez a különadó ellen, ami…..
„Ha ez bejön Orbánnak, érdemes lesz megkérdezni Gyurcsányt és Bajnait, hogy ez nekik miért nem jutott eszükbe…” – mondta pár hete egy beszélgetés végén a bankadó kapcsán egy vezető szocialista politikus. A kormányfő ma rátett egy lapáttal: bejelentette,…..
Magyaridióta Kinek a pénze? 2010.10.14 01:05:00
Jól van geci, bazmeg, elveszed azt a nyolc százalékot, amit magamnak gyűjtöttem, pontosabban a megjelölt örökösömnek, mert hogy nem fogom megérni a nyugdíj-korhatárt, az több mint valószínű.De hát ez már régóta egy elfogadott deal közöttünk kisköcsög, hogy én befizetem…..
Skandallum, az Orbán család beköltözött a Parlamentbe, fideszesítették, akarom mondani állampárti felügyelet alá vonták az ország legexkluzívabb ingatlanát. Ki-be járnak mind a 27 kapun, ott kopog a cipőjük mind a 17,7 ezer négyzetméteren, sőt, éjszakánként még a Szent…..
w A gömböc vége 2010.10.08 06:30:00
Magyarország most újra egységes, mondja a fékezhetetlen agyvelejű Semjén Zsolt, mellesleg az aradi vértanúk ürügyén; de a kottát nem ő írja, hanem a főnöke. Vele még messzebb ügetett a hintaló, Orbán egyenesen odáig jutott, hogy Budapest most lett a nemzet fővárosa. Eddig nem…..
1/3 2010.10.08 14:55:50
?
Ez a párt a magyar politikát nyilvánvalóan nagyon érti, és valamit nagyon jól is csinál. Közben az MSZP felszámolta magát, az LMP és a Jobbik meg egyszerűen csak kipukkadt. (Fotó: Barakonyi Szabolcs/Index) A Fidesznek sikerült, ami a rendszerváltozás utáni Magyarországon még…..
  Vasárnap este a Mesterházy-Horváth-Szanyi álomtrió sajtótájékoztatója után, amelyen egy kivetített diagrammal bizonyították, hogy a választást igazából a szocialisták nyerték, Lelky Lolával azon melegében elkaptuk Szanyi Tibor kampányfőnököt. Mennyi az annyi, meg úgy…..
Magyarország ma visszaszerezte a fővárosát - mondta Orbán Viktor, és ez volt az a pillanat, amikor az addig visszafogottan nézett miniszterelnöki beszédre már csak oda kellett figyelni. Mert normális ország normális miniszterelnöke ilyet nem mond. Budapest eddig nem fideszes volt,…..
1/3 2010.10.04 10:13:12
@Gyáli úr:

Soha ne legyen nagyobb örömöd!
És nem tűnünk el a fenébe.
Tudja, aki kint volt, hogy ma a teljes nagykörutat megszállták a rendőrök, és már egy csengő vagy prizma hiánya miatt is dobálták az 5-20 ezres sárga csekkeket a bringásoknak. Volt, akinek a fejlámpája nem volt még bekapcsolva félhomályban és voltak jópáran, akiket sárga…..
Biciklis-aktivisták másztak be a budapesti városháza parkolójába a kerítésen keresztül, tiltakozva az ellen, hogy Budapest szívében nem park, hanem városházi park(oló) van, na meg hogy a tegnapi Critical Mass előtt jól felhívják magukra a figyelmet. Jól van, megszokhattuk már a…..
1/3 2010.09.23 12:47:11
@aszterixagall:
Te tényleg gyanús vagy, nem vagy te véletlenül UFO ?
  Nemsokára új főpolgármestere lesz Budapestnek, és hamarosan eljön az ideje, hogy új Hagyó Miklósokat emeljenek ki a sorból. Hiszen lopás nélkül nincs politika, sajnos ez már törvényszerű. Félreértés ne essék, egyik sem jobb, mint a másik, mert ezek tökéletesen…..
Varánusz Isten nevében 2010.09.20 17:58:55
"Pater nosteraz apád suszter,az anyád varga,te meg egy marha..."Pajor András atya megállapodást kötött, szentségeset. Na, nem magával Istennel vagy Jézussal, hanem földi helytartójukkal, Orbán Viktorral. Az országgyűlési választás első fordulója után íródott…..
Csak lehetőséget kell teremteni a gyermeket amúgy is akaróknak, hogy a gyermekvállalást összeegyeztethessék a modern piaci Magyarország kihívásaival. Erre durván öt évünk van. Vendégszerzőnk, Tory írása A népességcsökkenés és az elöregedés nem teljesen új jelenség. A…..
  A fészbukolikában az a jó, hogy a trollokat és a funkcionális analfabétákat ki tudja szűrni az ember, tehát – amint ezt az első rész végén jeleztem – miután néhány hétig rágódtam magamban, kilőttem a Facebookra a kérdést: mit tett hozzá Erdélyhez az,…..
a Tisztelt Ház Sitt! 2010.09.19 19:11:00
Holy sitt! Mesterházynak még gyakorolnia kell a képes beszédetAz őszi ülésszak Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődött el, amelyben a tradíciók szerint értékelte az elmúlt időszakot és az elkövetkezendő idők programjáról is szót ejtett. Abba…..
1/3 2010.09.20 09:28:47
Elkeresztelték a fővárosi kerékpárkölcsönző-rendszert, a BuBi név 9632 voksot kapott az összes beérkezett 38403 szavazatból. A kerékagyon augusztus 2-án írtunk először arról, hogy a közbringahálózat megvalósításával megbízott Parking Kft. névpályázaton vár javaslatokat…..
1/3 2010.09.17 14:39:33
@hajtipajti:
Hát úgy, hogy most hirtelen jelentősen több lesz. Ráadásul vélhetően rutintalanabbak is lesznek, mint az eddigiek.
Sztem, te is hallottál már olyan véleményt, hogy a gyalogosok egy részét zavarja a járdán zajló kerékpár forgalom. A kerékpárost meg a kerékpár úton zajló gyalogos forgalom. Az autóst a keresztbe átfutó gyalogos..... stb nem írom le az összes variációt.
Aki gyalogosként anyázza a bicajost az 5 perc múlva a BUBI-ra pattanva anyázni fogja a gyalogost.Mindig a saját érdekének és helyzetének megfelelően.
Pusztán csak annyi a gondom, hogy közlekedési kultúrát nem lehet kölcsönözni. :)
De lehet tanítani! Ezt is valahogy bele kellene foglalni a projektbe csak erre valahogy senki sem gondol.
1/3 2010.09.17 15:06:30
@Parking Kft:
köszi! Elolvastam, ( nem sokan fogják utánam csinálni )olyan szintű mint egy közepes diplomamunka. A kommunikációs költségtervet átnézve jót derültem.
Viel Glück!
1/3 2010.09.17 15:29:26
@Parking Kft:
"
Az iskolában mondták mindig, ami görbül, az már jó, vagyis a közepes az dicséret... :)))"

Tévedsz!
Rossz iskolába jártál!
Pont ezt a hozzáállást utálom és kritizálom!

Ráadásul egy cég nevében kommunikálsz ilyet?
Kettős Mérce Heraldika 2010.09.17 09:11:00
Update: Félreolvastam egy mondatot ez van, szar vagyok :D (kereszténygyülölő ellenben nem) A fülkék forradalma kiterjedt a címerek forradalmára. Sajnos nem találtam utalást mikor változtatták meg a KEH honlapján a logó-ban ( a logo a képfájl neve), a hivatalos alkotmányban…..
1/3 2010.09.17 12:12:18
1/3 2010.09.17 14:18:41
@Almaspite: Megfontolandó ötlet.
Majd egy évvel ezelőtt budapesti fiatalok bemutatták, hogyan lehet átkelni egy forgalmas kereszteződésen lépcsőzés nélkül. A Blahán, papírlámpákkal rendezett akció olyan mély nyomot hagyott a forgalomszervezőkben, hogy már át is alakították a Kálvin teret gyalogosbaráttá. A…..
1/3 2010.09.17 13:20:57
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:
Tény, hogy Demszkyt szidni divat volt, ma is az.
Tény, hogy sok tekintetben jogos is ez a bírálat.
Tény, hogy ezt bárki megtehette szabadon és büntetlenül.
Na ez fog most megváltozni.Erre akartam utalni a kommentben.
Amit a narancsgyülekezet tagjaival kapcsolatban írtál abban egyetértünk.
1/3 2010.09.17 13:28:35
@Jokkura:
Lehet, hogy ebből a Vitézi gyerekből, BKV elnök, meg majd főpolgi jelölt is lesz ?
1/3 2010.09.17 14:11:57
@kispista:

Mindig csodáltam azokat az embereket akik mindenre tudják a választ, a megoldást és nincs bennük egy csöppnyi kétely sem.
Kérlek légy az én prófétám!

kispista for főpolgi