Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ebetomos

22 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2011 őszén alakult Gypo Circus pont azt a zenét játssza, amivel nem nagyon lehet tévedni. A balkáni ethnót, keverik a cigányzenével és a punkkal, erre pedig mindenhol vevők az emberek. A színpadon is rendkívül aktív csapat most elkészítette új klipjét a Feledd és táncolj…..
Karácsonyi ajándékként új Subscribe dalokba hallgathattok bele. Sajnos a két műsorvezető ezen a héten nem volt képben, de Kerry King szíves örömest vállalta, hogy körbevezet benneteket a zenekar próbatermében. Jövő hétre pedig hatalmas meglepetéssel készülünk - a Kettőnégy…..
ebetomos 2010.12.25 17:52:05
ebetomos 2010.12.25 17:52:05
Karácsony apropójából a Middle Finger Club két csapata, a Wrong Side Of The Wall és a Plastic Bitch elkészített egy-egy akusztikus dalt. Bár a számok valószínűleg nem ismeretlenek az MFC közönségének, mindkét zenekar új megközelítésbe helyezte a számokat. A Plastic Bitch a…..
Subba WTF: Az a baj 2010.09.29 16:53:38
Hogy 2:10-ig is kemény a felállás, de ami utána jön az juj!   ..
ebetomos 2010.10.04 23:53:29
Teppei Okada élőben és a játékkal szinkronban húzza a Mario nótátplussssz a hangeffekteketlehet hogy a játék felvételről megyde ez nem von le semmit az érdemeibőlegy egész sorozatot csinált ilyen játékzenékből, ne hagyjátok ki őket[via Neatorama]..
ebetomos 2010.06.21 12:49:19
Az élő dzsessz egyik legnagyobb alakja úgy döntött, egy teljes albumot és egy turnét a robotoknak szentel. A január 26-án megjelenő Orchestrion című albumán rajta kívül csak robotok - összesen negyvenen - játszanak minden akusztikus hangszeres szólamot, és februártól májusig a…..
ebetomos 2010.01.09 12:55:15
A küzdelem látványa mindig beindítja az embereket. Valamennyi sportág arra a csillapíthatatlan érdeklődésre épül, hogy aki a földön fekszik, vajon fel tud-e még állni. Erről szóltak például Rocky történetei, és a közönség akárhányszor megnézte volna, hogy a tönkrevert…..
comment:com Elhunyt Selmeczi Roland 2008.01.31 13:05:00
Tegnap éjjel szenvedett halálos autóbalesetet az egyik legtöbet foglalkoztatott szinkronszínész, aki olyan karaktereknek kölcsönözte a hangját, mint Mike Delfino a Született feleségekben, Jack Bauer a 24-ben, Dr. Wilson a House-ban, Lincoln Burrows a szökésben. A tévészinkronok…..
Ha minket kérdeztek, nem tudnánk így helyből válaszolni arra a kérdésre, hogy hogyan használnánk ki egy 72 (!) processzormagos "csendben suttogó, hihetetlenül energiatakarékos" klaszter számítási teljesítményét maximálisan... de azért ha lehetőségünk lenne rá,…..
Vulture COOLture Az első 2007.09.14 14:54:01
Hamarosan megnyílik a Vulture COOLture, egy kritikus, pimasz Blog, mely 3 fő célterületen szeretné a TI érdeklődéseteket felkelteni és véleményeteket kérni. A rock n roll-ban, a kultúra bármely területén és a társadalomkritikai részben.Bővebb információk és az első…..
Subba Táncos kisfilm 2007.11.08 14:54:00
Ezek a kedves kisfiúk szerepeltek már egy másik számukkal a Subba oldalán, de ne nagyon röhögjetek. Nálunk az Ötutcaiak hasonló átéléssel nyomják a kábítást, és ugye a tanyás videóra sem kell emlékeztetnünk benneteket? A bolygó minden részén találni…..
A szépmúltú Psion Teklogix idén ünnepli 40. szülinapját. Természetesen egy újabb termékkel, mely nem más, mint az iKon telefonos PDA. A 3G-s (GSM/GPRS/UMTS) divájsz rögtön 3 különböző operációs rendszer futtatására képes, és ezen a ponton felcsillana a pingvinfarmerek szeme:…..
A SanDisk június óta húzta (vagy inkább tolta) az eddigi legnagyobb, 8 GB-s átlagfelhasználóknak szánt cserélhető memóriakártyák piacra dobását. Azonban nem csak az SD legkisebb verziója, a microSDHC (Secure Digital High Capacity, SD 2.0) kapható immár…..
Jó volt veletek. Jó volt kezdő bloggerként megtapasztalni az érdeklődést, az elismerést, az anyázást, a pozitív-negatív indulatokat, amelyeket gerjesztettem. Amikor májusban elindítottam a blogot, hosszú távra terveztem, úgy gondoltam évekbe fog telni, amíg felfedezik, hirdetik,…..
Valahogy mostanában az Apple-ről mindig két H-betűs szó jut eszembe. Hype és hackerek. A Mac OS X agyonsztárolt új verziója, a Leopard már a hivatalos megjelenésének napján futtatható volt Intel processzoros PC-ken, hála az OSx86 szcénának.Természetesen a hardver-kompatibilitás…..
Nem hiszed, hogy egy 5.1-es hangrendszert akár a fejeden is hordhatsz? És még kábellel sem kell bénázni... a Panasonic megcsinálta.Persze hiszem, ha hallom. Amit viszont tudunk róla, hogy 40 mm-s hangszórók foglalnak helyet a nem éppen kisméretű szerkezetben, mely súlya valamivel több…..
Pár héttel az amerikai Verizon mobilszolgáltató után a Sprint is bejelentette, hogy kapható lesz náluk a Blackberry új CDMA telefonja, a Pearl 8130. A (véleményem szerint) igen elegáns Pearl beépített GPS vevővel is rendelkezik, amit a szolgáltató ki is használ, hiszen saját…..
Hungadget Asus Eee: végrEee! 2007.10.17 16:04:18
A folyamatos megjelenés halasztások és a kétes specifikációk után végre-valahára hivatalos forrásból is megtudhatjuk, mennyiért és mit ajánl az Asus besorolhatatlan UMPC-laptop-PDA-ja.Október 16 - én személy szerint nagyon vártam, mert már egy hónapja teljesen rá voltam kattanva…..
Mint tudjuk, az Apple iPhone 1.1.1-es frissítése csillivilli téglává változtatta azokat a telefonokat, amelyeket gazdájuk előtte kártyafüggetleníteni merészelt (ahogy erre az Apple célzott is még a patch megjelenése előtt). Nos, ennyi idő kellett a "hekkereknek".Az…..
Azt ismeritek, hogy a kínai antikreatív olcsójancsik (ezesetben olcsóchengek) megcsinálják a gagyibb-olcsóbb kínai verzióját egy kreatív szintén-nem-túl-drága-ám-formabontó JAPÁN videójátéknak?Aztán elnevezik Vii-nek?A szituáció adott. Nem lehet tudni, mennyire robbantanak…..
A kanadai Ubiquiti (aki nemrég megdöntötte a wifi-távolsági világrekordot, 300 km-rel) bejelentette a világ első fogyasztóknak szánt 700 Mhz-en működő vezetéknélküli hálózati adapterét, az XR7-et.A mini PCI Type IIIA szabványt használó kártya skálázható…..
Hungadget Kis kihagyás 2007.10.17 15:21:09
Igen, persze, ráfogjuk a net(telenség)re. A hétvégi-hét eleji kimaradást megpróbáljuk mihamarabb pótolni, ezért ma a szokásos napi adagnál jóval több posztot is olvashattok. Mindjááárt. :-)..
Bigyóblog Új ruhát kaptunk 2007.10.10 14:01:39
Majdnem egy évesek lettünk. Egy ilyen alkalmat dizájnváltással a legjobb megünnepelni. Köszönjük Etelének, Tamásnak és mindenkinek, aki segített. Persze nincs megállás, továbbra is igyekszünk a legújabb és legérdekesebb kütyükről gyorsan beszámolni...