Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eszter_Nagy

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legutóbb, mikor összejöttünk a barátnőimmel, jól megleptem őket. Egy ideje már használom a mell lámpát és kíváncsi voltam, hogy mit szólnának hozzá, ha ők is kipróbálnák. Mindezt azért tartottam fontosnak, mert engem lenyűgözött a készülék.Nos, a lényeg a lényeg.…..
Érdekes cikkre leltem nemrég melyben arról írnak, hogy az ösztrogénnel összefüggő mellrák kockázatát növeli az elhízás, és emeli egy halálosabb mellrák típus valószínűségét is.Egy Amanda Phipps nevezetű rákkutató orvos, a philadelphiai Fred Hutchinson rákkutató…..
Talán nem én vagyok az egyetlen, aki hosszú évekig nem végezte el melleinek önvizsgálatát. Azt megtanították, hogy évente illik elmenni fogorvoshoz vagy érdemes csináltatni egy vérképet, de azt, hogy 20 éves koromtól tanácsos lenne melleimet otthon ellenőrizni nem hangzott el.…..
Mit adhatunk egy olyan nőnek ajándékba, aki fontos számunkra? Minek örülne a leginkább az édesanyánk, a barátnőnk, a nővérünk, a feleségünk? Ha tehetnénk, mindnyájuknak egészséget, szépséget, hosszú életet ajándékoznánk. Ezt sajnos nem tehetjük, de adhatunk olyat, amivel…..
A Breastlight megvásárolható legtöbb patikában, a Media Marktban, és számos webshopban. Webshopok listája a teljesség igénye nélkül (Aki még árul ilyen lámpát, jelezze és felveszem a listára! Eszter): Egészségblot.hu -…..
Hogyan ápolhatod a melled otthoni eszközökkel? Először is egy dolgot tisztázni kell. A mellszövetek ernyedése egy természetes folyamat, minden nőt érint, genetikától függően különböző mértékben. Mégis, sokat tehetünk mellünk szépségéért és egészségéért a…..
Magyarországon minden 10. nőt érint a mellrák. Pedig ha időben felismerik és kezelik a betegséget, sikeresen gyógyítható. A sikeresség egyik fontos feltétele a rendszeres önvizsgálat. Nem szabad félni tőle, sem attól hogy mit tapasztalhatunk. Bármilyen elvátozás esetén azonnal…..
Az egészség minden ember számára a legnagyobb kincs, amivel rendelkezhet. Ennek az értéknek a megóvására azonban még mindig kevés figyelmet fordítunk. Nehezen változtatható az a szemlélet, mely szerint mindig utólag, az orvosoktól várjuk a csodát egy-egy súlyos betegség…..
A mellek havonkénti önvizsgálata 20 éves kortól ajánlott minden nő számára. A vizsgálatra leginkább a menstruáció utáni napok alkalmassak  Ha nincs menstruáció, akkor is érdemes havi rendszerességet betartani, akár konkrét dátumhoz kötni az önvizsgálatot, hogy az ne…..
 A mell szűrővizsgálata Magyarországon a 45-65 év közötti nők kétévenkénti mammográfiás vizsgálatából és a mell tapintásos vizsgálatából áll. A szűrőállomások az ország egész területén megtalálhatók, de szűrőbuszok is járják a kisebb településeket, hogy ott…..
Csomót tapintott a mellében? Ez sokakkal előfordult már, viszonylag gyakori jelenség a nőknél. Nem kell megijedni tőle, de mindenképpen oda kell rá figyelni. Előfordul, hogy kialakul egy csomó a mellben, amely azonban a menstruációs ciklus végére el is tűnik. Ha az észlelt csomó…..