Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ironmaiden

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy húsz éve dolgozó, munkáját 4 hónapja elveszítő 40 éves szakmunkás kevesebbet kap majd az államtól, mint az a cigányember, aki nem is akar dolgozni, viszont több gyereke van. Csodálkozunk, ha a szakmunkás is beáll majd szebbjövőzni? (Fotó: Huszti István/Index) Nem gondoltuk…..
Azt hiszem elmondható, hogy az ál(l)amfő vagy nyelvújító, vagy csak szimplán nem tud helyesen írni. Bár az utóbbi sanszosabb. Azonban akkor nem a nyelv védelméért kellene küzdenie Pálnak, hanem azért, hogy megtanuljon helyesen írni. Ha pedig diszgráfiás és diszlexiás, akkor el…..
ironmaiden 2011.03.31 16:22:06
@okostojáska: Ennyi.Néhány sorral feljebb magam is ezt próbáltam feszegetni.
ironmaiden 2011.03.31 17:15:57
@felvilágosító: Már bocs, de ez az értelmezés marhaság.Akkor ezek szerint pl. egy mozgássérült államtitkár nem foglalkozhat a fiatalok sporttal kapcsolatos kérdéseivel? Nem támogathatná, mondván nehogy már egy kerekesszékes magyarázzon már a sportról? Mégegyszer mondom, kilóg a lóláb!
Pont a liberális értelmiségnek kellene SP-t megvédenie, Élen Bolgár Úrral és tsaival.
Miután többször belerúgtak a rendőrökbe (cafeteria-csökkentés, megbízhatósági vizsgálat, korkedvezményes nyugdíj elvételének belengetése, semmisségi törvény), a kormány valószínűleg érezte, hogy ez már kicsit sok, és akár még veszélyes lehet.Így aztán Pintér…..
Kamaszkorom meghatározó zenekarai között ott van az Accept, nekik is köszönhető, hogy metalzenét kezdtem hallgatni. A mai napig előveszem a lemezeiket, de élőben még nem láttam őket, a legutóbbi fellépésüket is elszalasztottam, ráadásul az egész az én hibám volt és ma is…..
Pamacs és penge Floïd blue 2010.08.24 12:00:00
 Jelenthetem: szerváltam és kipróbáltam a kék Floïdot is. Az eredmény: szintén siker, de másképp. Nos, ez a Blue bizony nem bombáz olyan gumicukros retróillattal, mint a sárga. Retrónak még jó, de itten, kérem, már nincs Marcello, meg nincs Trevi-kút Anita Ekberggel.…..