Regisztráció Blogot indítok
Adatok
st.laurent

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hozamkorlát És a gyôztes.... 2011.11.24 08:00:00
Nemrégiben nyilvánosságra hozta a Magyar Borakadémia, hogy idén ki az öt szerencsés jelölt, aki közül idei az Év Bortermelôjét szavazzák meg. Elôször kicsit dörzsölgettem a szemem, néztem, hogy talán a tavalyi sajtóanyagot küldték ki? De nem, idén ugyanazok kerültek az öt…..
Gasztroszex Ízbolygó 2011.08.02 08:00:00
Mi van, ha a kisgömböc nem durran szét, és nem áll le a zabálással? Megeszi a holdat is.A Tasty Planet nem olyan gyors játék, egy kellemes félórát elüthetünk vele a napból. Egy nagyon is jó ötletekkel dolgozó tudós keresi a tökéletes takarítószer titkos receptjét. Ezért…..
st.laurent 2011.08.17 09:44:51
@Lorri: Hi Lorri, iPhone-ról nem tudok, a többi szint választásához teljesíteni kell sorban az összeset:)
hajrá:)
st.laurent 2011.08.17 13:05:50
@Lorri: hajrá:)
Gasztroszex Az új egri csillagok 2011.08.08 08:00:00
Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk, és jó, hogy van egy új borbrand Egerben. Még ha nem is volt kérdés, mi lesz a név, annyira egyértelmű volt, hogy az Egri Csillag a befutó. Meg a Cecey Éva.Az egri borügydöntők meg bormarketingesek röhöghettek a markukba, amikor a…..
Kicsit nyálkás, kicsit furcsa, kicsit nem tudod, mit csinálj, de azért alapvetően kellemes. Nekem akkor volt, amikor négyen srácok kikönyörögtük volt kolléganőnk autóját egy hétvégére, hogy csak ide megyünk a Balatonra, de végül úgy alakult, hogy nem hajtottunk le az M7-esről…..
st.laurent 2011.08.04 13:48:37
@Attilajukkaja: Ne viccelj, örülünk neki, ha "beírkálsz".

Ha amúgy könnyebben be lehetne szerezni, két naponta azt ennék!

Étteremben jártál már vele rosszul?
Gasztroszex Kincs pedig van 2011.07.25 08:00:00
A Hajós-Bajai Borvidék nemhogy nem tartozik a populáris borvidékeink közé. Sőt azt is kevesen tudják, hogy egyáltalán létezik. És a borügyben tájékozottabb is két ujján meg tudja számolni, hogy hány borászt ismer erről a területről.Az egyikük Koch Csaba, akinek neve talán…..
st.laurent 2011.07.25 13:08:27
@kezesbárány: szerintem van egyszer, hogy a borvidékeknek van saját eredetvédelmi szabályozásuk, és ha abban lévő szabályokat egyszer elfogadták, a bor pedig a kritériumoknak megfelel, akkor miért ne lehetne prémium?

más. nem szaladtál még bele villányi kikericses, prémiumos borba, amit egyáltalán kár volt letölteni, pedig nagy volt a terméskorlát?
Jó fröccsöt csak jó borból és jó szódából lehet készíteni. Ezen feltételekkel viszont bárhol, bármikor és bármiből. Aki mást mond, nevessük ki nyugodtan, de néhány kérdést azért nem árt tisztázni. (Alul van letölthető fröccs-lexikon is.)Miután Tony itt hagyott minket,…..
Az olvasmányosabb posztot el kellett halasztanunk, mert fotósMáté végre valami láthatót is küldött az olvasóknak konyhabeli fényképezései eredményeként.A kanál az egyik legrégebbi evőeszköz, mely emberi fajra, törzsre, civilizáltsági fokra való tekintet nélkül valamilyen…..
st.laurent 2011.04.17 22:56:07
@csigafrédi: nézd meg ezt a videót, és sok minden más megvilágításba kerül:)
www.youtube.com/watch?v=9VDvgL58h_Y&feature=relmfu
Gasztroszex Az aranyló 2011.04.04 08:00:00
Március végén a Pécsi Borozó meghívására ellátogattunk Pécsre, ahol többek között a bor-nekeddel, a hozamkorláttal és a sexardixummal eszmecseréltünk borokról, blogokról és borblogokról, meg persze a borok itthoni helyzetéről. Nem is részletezném, csak volt egy felvetés,…..
Gasztroszex Négyből három 2011.02.07 08:00:00
Igazán nem szép dolog ez tőlem, de minden télen megfeledkezem az olaszrizlingről, nem mintha ilyenkor nem esne jól, csak ahogy vallásos mondaná, ha hideg van, „rárepülünk a vörösökre”. Ez ellen tüntetve valami olaszt akarunk kitűzni az est csúcsborának, nyílván…..