Regisztráció Blogot indítok
Adatok
playoff szakáll

0 bejegyzést írt és 180 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három éve nem volt Gálvölgyi Show az RTL Klubon, azonban a csatorna nemrég úgy döntött, hogy egy speciális adás erejéig visszahozza műsort. Amerikának Colbert Report, John Oliver vagy Jon Stewart jutott, nekünk Gálvölgyi János jelentette a görbe tükröt a hazai közéleti, tévés…..
Hivatalos közleményt adott ki a nemrég súlyos motorbalesetet szenvedő Rékasi Károly családja, írja a Bors. A közleményből kiderül, hogy Rékasi magához tért, nincs lélegeztetőgépen és a fejsérülése javulóban van. A színész a fejsérülése mellett eltörte a bokáját, a…..
playoff szakáll 2015.07.01 17:02:51
@Veszéjes Tomi: A Honvédkórházban is az időpontok adásával kergetik őrületbe az egyszeri állampolgárt. Magát a munkavégzést tapasztaltam én is, és rendben van. Vannak, akiket előbbre vesznek ezért és azért, illetve van a többi ember, aki pedig megszenvedi az egészségügy lépcsőfokait (én is), és belőlük van hatványozottan több.
A Barátok közt egyik legkarizmatikusabb szereplője tegnap szenvedett balesetet - a szemtanúk és más források beszámolója alapján egy figyelmetlen előzés következtében. Rékasi 600 köbcentis robogójával éppen egy előtte haladó autót akart megelőzni a XXII. kerületben (az RTL…..
Ez egy múlt heti poszt, de mivel az itthon hétfő este bemutatott második évadról az olvasói levelek alapján sokan szeretnének olvasni, és valamiért pont ezt a posztot nem lelték meg, kénytelenek vagyunk kiemelni, hátha így mindenkinek jobb lesz. Az a baj a True Detective második…..
Véget ért a harmadik Éden Hotel, ami az ismert események miatt (nyugi, lesz róla szó) igen valószínűleg az utolsó is egyben, legalábbis a TV2-ről nem tudom elképzelni, hogy belátható időn belül belevágna egy negyedik évadba, kurva drága licenszdíj ide vagy oda. Az ideális az…..
playoff szakáll 2015.05.30 11:50:32
@sixx: Oké, hogy nem látok kérdőjelet, de nyilván kérdezel.
1. Éden Éjjel
2. Berki
3. Gábor majdnem-erőszak lereagálása/kommunikációja
Ez a 3, amivel leginkább egyetértek az okokból. A többi szintén essential, csak ezekre bólintottam egyből.
Nem a műsorvezetési vélemény volt kevéssé kivehető, gondolom.
playoff szakáll 2015.05.30 11:56:48
@Hurrá Torpedó: Beszélni egyik se tud, itt máris stop, és mindkettő hess, ahova akar, csak ne beszéljen több embernek.

Berki kihozhatott volna magából többet, ezért nagyobb bűn, hogy olyan maradt, amilyen.
Áll ez a derék Gólem a hotel előtt, és sajnálom, de ha egyszer olyan, mint egy telefosott búvárruha, akkor olyan, basszameg, feszülős kék ing ide, zöld gatya oda, és ezen nem segít a kényszeresen megkettőzött t-betűs felkonf, és az idegesen rángatott kis kártya sem, és…..
Gólem, fa, fű, virág, póló, gatya, cipő, bizalom, Geri, eljátszás, Bence, balhézás, jajmileszmostebbenaműsorban, semmi, az, bazdmeg, mindig átversz a felkonfban, Gólem. Reggel Alvás, horkolás, hallható szájszag, Loki fülében vatta, Botox a sarokban, a porban, a bogarak…..
playoff szakáll 2015.05.15 09:27:12
Az AMC egyik legnagyobb sikerének nálunk elég mostoha sors jutott: a sorozat kapott egy rettenetes magyar címet (Totál szívás), az RTL Klub pedig a tartalom miatt nem vetíthette le normális időben - a késő esti sávban viszont nem tudott olyan nagy közönséget bevonzani, amit…..
Gólem, liget, pálma, milyen már az a póló, kapaszkodj a papírba, mert elesel, tematikázás, ármány, de!, híradókészítés, Gyula nagy napja, úrjézus, nemzeti hírtévénél szarabb nem lehet. Orsival nyitunk, aki az eddigi szűzies viselkedéssel szakítva csöcst villant az…..
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
playoff szakáll 2015.04.28 11:17:23
@Eszet Lenke: Úgy, ám. Egyik díszpéldája ennek Patrik volt, azért is terelte ki őt a közgazdász, nehogy a fődíjig alibizze magát.

@fairytale: Igaz, egy részét nem feliratozták, mert kb. még 2x kellett volna meghallgatni fülessel az utómunkán, ami túlórába lógott valszeg, de hogy műhüppögés volt, az biztos. Ez egy szomorú sírás akart lenni, de annak a formája nem az, hogy a 'világnak' szavakkal elmondom, mi a bajom.
playoff szakáll 2015.04.28 11:28:37
Hétköznaponként az ATV-n szinte egyedül készít műsort, hétvégén pedig beköltözik egy celebbel a Tv2 stúdiójába. Új műsora, az Összezárva Friderikusszal olyan, mintha a Való Világot kereszteznénk az Én mozimmal. Friderikusz Sándorral arról is beszélgettünk, hogy miért nem…..
playoff szakáll 2015.04.26 17:00:55
@EzWokEn: Fábry az első show gegcsapatának vezető embere volt, onnan hiheted, hogy hasonlóak, Hajdú a bulvárérdeklődéssel itatja át a műsorait, és nem igazán megy mélyinterjúba.

Tévedsz.
Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak. Adri és Ivar bugyis, de…..
playoff szakáll 2015.04.25 11:22:52
@vastyúk is ..: Gyula bá kitartott hatászüneteiről se feledkezz meg.
playoff szakáll 2015.04.26 15:33:53
@Mók_Ica: Hű. De.
Én tárgyalok Berkivel, ezt vállalom. Olyan gyorsan tud elköszönni, hogy már az kihívás.
A tegnapi Loki-mayhemnek ma lesz következménye, mondja Gólem egy naplementében a seggét rázó bulát ábrázoló pólóban, és megint a pálmaligetben van, ahol egyszer már eltévedt. Ráadásul Sármőr elbaszott küldetése is terítékre kerül, az előzetesben bemutatott, látványos…..
A Kavarás Másnapjnak Reggelén vagyunk, Gólem szerint Loki nagyon belezúgott Botoxba, és emiatt megint sakkozni kell a bulák között. És ez nagyon nem jó, legalábbis Pjotr szerint, aki már tuti ki van bukva attól, hogy állandóan tíz-tizenegy ember helyett kell gondolkodnia, majd…..
Ugyanis kénytelenek vagyunk beszélni a múlt évezred elképesztő záróakkordjáról, David Fincher magnum opusáról, a filmről, amely meghatározta generációját. A Harcosok Klubja ugyanis 15 év és néhány hónap után visszatér a magyar mozikba, hogy megmutassa, hogy nem is olyan rég még volt vér a stúdiók…..
Beton a tőle megszokott vehemenciával és a jól ismert nazálisaival üdvözöl minket a partról egy szál fehér pólóban és egy hosszában csíkos kisgatyában, mint egy aranytestű isten. Azt mondja ma borul a matek, újratervezés indul. Ma Gyula fogja a hátán cipelni a show-t, szóval…..
  Gólem a Számkivetett 2-t játssza a tengerparton, ahol láthatóan jobban érzi magát, mint a fák között, de ez közel sem azt jelenti, hogy beszélni vagy hangsúlyozni megtanult volna. Ma lecsap a Fekete Angyal, egy bula hazamegy. Ez meg egy rövid hogyvolt lesz, majd egyszer elmondom,…..
playoff szakáll 2015.03.25 09:52:42
@Frucsasz: Ez mondjuk jó levezetés.
Én azt gondoltam elsőre, hogy azt rakta ki, aki szerinte jobban néz ki, mint ő.
A TV2 új programigazgatója, Shadia Nugud két hetet várt az Éden Hotel számai láttán, és mivel a közönségarány a célcsoportnak számító 18-49-ben nem igazán ment fel a várt szintre, húzott egy merészet, és egy órával későbbre (21:15-re) pakolta a taktikai-párkapcsolati…..
A szerénynek tűnő, és a villában igazából nem túl sok vizet zavaró srác a fináléban is meglehetősen visszafogottan viselkedett, még saját maga mellett sem tudott rendesen érvelni, de ezek szerint ez kellett a nézőknek. A hármas döntőből először playmate Dóri gigantikus…..
Szombat este a szokásosnál, vagy várnál nagyobb különbséggel (54-46 százalék arányban) nyert VV Dennis az eddig háromszor is győztes párbajról visszatérő VV Laci ellen, aki elflegmáskodta eddigi legfontosabb párbaját. Végül is, hogy a két nagyszájú gyökérből melyik került…..
A párbaj pont olyan volt, amilyennek vártuk, Fanni sikoltozott és ostobaságokat beszélt, saját bevallása szerint három felest tolt, attól lett a szokásosnál is extrovertáltabb. A hárpinátornak is becézett csajt Laci komoly poénokkal oltotta, a stúdió közönsége néhol sírt a…..
A Való Világból az Éjjel-nappal Budapest egyik főszereplőjévé avanzsált Nádai Anikó nem azért hagyja ott a sorozatot, mert jobb melót talált magának, hanem azért, mert anyai örömök elé néz. Minden egyéb a Blikkben, itt. ..