Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dfu

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
10 elvárásokat felülíró, agyament akadály és azok egy lehetésges megoldásai Bangkokban. - nehogymá élvezd az ottlétet te sápadtarcú! 1.) A tuktukos nem ismeri a térképet. És különben is egy lélegző spam. Ugyan a szemkontaktus (amit úgy ér el hogy eléd vágódik) már igent…..
dfu 2015.04.27 12:20:27
Nem tisztem megvédeni a posztolót, nem is teszem. Hogy ő hogyan látja, az az ő dolga. Nekem is van saját véleményem. Azt viszont rendkívül szomorú tudomásul venni, amilyen képet a kommentelő, kisebbségi komplexusos trollok okádmányai festenek kis hazánkról. Már nem is foglalkozom vele, dhogy helyesen sem tud írni, de amilyen okoskodó utálattal képesek megnyilatkozni egy ismeretlenről, érthetetlen. Az pedig a legrosszabb, hogy nagyrésze nettó butaság.
@Gyorgy Nagy: honnan is tudhatja miért kellett kimennie az adott helyre, miért lenne jobb Üzbegisztán, és hogy jön ide Felcsút? (blog.hu helyett magyarhelyesiras.hu hasznosabb lenne)
@Voldi: pl. hogy nehogy összefusson ilyen emberekkel?
@különvélemény2: annyi sebből vérzik minden kérdés
2, erre annyi válasz jutott akár nekem eszembe a.) ha valakinek csak 50 eurósai vannak, az ha jól számol biztosan 50 euróra kereken költ? b.) tudjuk mennyi időt volt ott, és hányszor váltott, mennyire számolt pontosan? Imádom az ennyire okos embereket.
3, én sajnos úgy tudom vannak cukorbetegek is, de erre is akad jópár más válasz is, de milyen jó volt egy képzett dietetikust olvasni
4, Én magam úgy tapasztalom, az árus csak akkor köszön ha valakit hülyére vett. Bizony ha meg lett szorongatva inkább kerül, nemhogy köszön.
8, Biblia 11. Parancsolat: Kinek nincs luxusszállóra pénze, az ne panaszkodjék
A többi pontra pedig csak annyit, milyen jó, hogy ilyen csodálatos emberek élnek köztünk, akik ráadásul megtalálták szerelmüket is, a tükörképükben.
@Wandál: Pedig a top 1, akit igazából figyelemre sem szabadna méltatni. Ő az igazi kisebbségi komplexusos, aki véleménye a kutyát sem érdekel. Elolvastam mindkét írást. Tetszik-e, vagy nem, az mindegy, de még mindig nem tudom mely sor árulkodik a lány sötétségéről. (Ez esetben az, hogy egyébként sötét-e vagy nem, nem releváns.)
Lehet, hogy Ázsia nem jó hely, de Magyarország sem kecsegtet sokkal többel.
Kedves Olvasóink! Újra jelentkezik a Szkepticista Gyülekezet - az áltudományok, városi legendák, mítoszok, hoaxok és elavult hiedelmek (pl. babonák, vallások) esküdt kihívója és szertefoszlatója. A Gyülekezet célja, hogy számtalan képzett, valódi szakember (matematikusok,…..