Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benket

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bear Grylls nagyon népszerű a túlélős-keménycsávós műsorok rajongói körében, valahol érthetően, hiszen kis túlzással állítom, egy marék iguánaszarból is ki tudná nyerni a tápanyagot, és ha mohát kell ennie, akkor azt eszik. Az már más kérdés, hogy minek, mert annyira…..
A hír: Rendőrök a CM-en: szolgálunk és megfélemlítünk. (A teljes nagykörutat megszállták a rendőrök, és már egy csengő vagy prizma hiánya miatt is dobálták a 20 ezres csekkeket a bringásoknak.) Egy mondatban: Már vártam, hogy mikor jön el pillanat, amikor a…..
Benket 2010.09.23 14:08:31
@mement:

Szerintem akkor nekünk meg nem kell a duda, mert attól megugrik a kerékpáros...
Gyurcsányt jelenleg azért lehet nyugodtan leírni, mert pont az ellenkezőjét teszi annak, amit egy bukott politikusnak a visszatéréshez tennie kellene. Nem pozicionálja újra magát és tábora sincs. (Fotó: Index) Gyurcsány Ferenc a „100 nap – Becsapott Magyarország”…..
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
Az MTV őszi műsorstruktúráját nézegetve derült ki, hogy a nyár elejéig csütörtökönként este futott Kassza helyett egy Jelfogó nevű, új közéleti riportmagazin kerül képernyőre szeptember 16-ától az m1-en, Halász Zsuzsa, a KDNP volt szóvivőjének szerkesztésében és…..