Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kis István üzleti tanácsadó www.cegvezetoknek.hu

48 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A munkába járás költségtérítése információk itt olvashatók: https://cegvezetoknek.hu/kisistvan.html..
10-20-30 millió van cége házipénztárában?Valójában csak papíron van meg az összeg? Így csökkentheti a magas házipénztárt osztalékfizetés nélkül: https://cegvezetoknek.hu/hazip.html..
KIVA OSZTALÉK KALKULÁTOR 24 Kiva osztalék kalkulátor 2024 Kiveendő osztalék kivás cégből: Ft Kisvállalati adó 2024: Ft Osztalék adó: Ft Megfizetett szocho (minimum 1): Ft Fizetendő osztalék szocho: Ft Osztalék: Ft…..
OSZTALÉK KALKULÁTOR 2024 Kiveendő osztalék: Ft Társasági adó (a cége már megfizette, vagy meg fogja): Ft Osztalék adó: Ft Megfizetett (pl. bér után) szocho (minimum 1) Ft Fizetendő osztalék szocho: Ft Osztalék: Ft…..
OSZTALÉK ADÓZÁSA 2024 Kiveendő osztalék: Ft Társasági adó (a cége már megfizette, vagy meg fogja): Ft Osztalék adó: Ft Megfizetett (pl. bér után) szocho (minimum 1) Ft Fizetendő osztalék szocho: Ft Osztalék: Ft…..
OSZTALÉK KALKULÁTOR 2024 Osztalék kalkulátor 2024 Kiveendő osztalék: Ft Társasági adó (a cége már megfizette, vagy meg fogja): Ft Osztalék adó: Ft Megfizetett (pl. bér után) szocho (minimum 1) Ft Fizetendő osztalék…..
Nyugdíjast foglalkoztat a cégében?Tudja, hogy az szja egy részét a nyugdíjas visszakaphatja? Részletek: https://cegvezetoknek.hu/nyugf.html..
Ha egy kisvállalati adóalany vállalkozás osztalékot hagy jóvá, akkor a jóváhagyást követő negyedév első hónapjának 20. napján esedékes kiva előlegbevallásában meg kell fizetni az osztalék után a kisvállalati adót. A kiva mértéke a jóváhagyott osztalék 10%-a. Tovább:…..
2024-ben az 1959-ben születettek számára nyílik meg ez a kérdés 65. születésnapjuktól kezdődően. Fontos a kérdés eldöntése azok számára is, akik folytatni akarják a munkát a nyugdíj mellett, és azok számára is, akik valóban visszavonulni, pihenni szeretnének, és a keresőtevékenység megszüntetését…..
Cégalapítási kérdések:- Áfa? Áfa mentes? - Társasági adó? Kiva? - Bt.? Kft.?- Minél kevesebb adót fizetni? - Honnan jön a bevétel? - Milyen költségei lesznek? - Forgási sebesség? - Állandó, változó költségek? - Marketing? - Milyen befektetés kell? - Kft alapítás három millió forint nélkül? Stb.A…..
Alapesetben a csekély értékű ajándék juttatása után adót kell fizetni munkáltatónak.Ugyanakkor van olyan lehetőség, hogy ezt a cég adómentesen adhatja.Részletek: https://cegvezetoknek.hu/csekaj.html..
Csok plusz információk: https://cegvezetoknek.hu/csokp.html..
Hasznos, ingyenes információk ügyvezetőknek a cégalapítástól az osztalék adózásáig: https://cegvezetoknek.hu/kisistvan.html..
Hasznos, ingyenes információk ügyvezetőknek a cégalapítástól az osztalék adózásáig: https://cegvezetoknek.hu/kisistvan.html..
Hasznos, ingyenes információk ügyvezetőknek a cégalapítástól az osztalék adózásáig: https://cegvezetoknek.hu/kisistvan.html..
Garantált bérminimum 2024: https://cegvezetoknek.hu/garber.html..
Minimálbér 2024. évi összege: https://cegvezetoknek.hu/minimalber.html..
KIVA OSZTALÉK KALKULÁTOR 2024: https://cegvezetoknek.hu/kivaok.html..
A 2024 kiva kalkulátort itt találja: https://cegvezetoknek.hu/kivakalk.html..
A 2024 kiva kalkulátort itt találja: https://cegvezetoknek.hu/kivakalk.html..
Kiva osztalék számítása 2024 itt érhető el: https://cegvezetoknek.hu/kivaosztsz.html..
Kiva osztalék kalkulátor 2023: https://cegvezetoknek.hu/kivaok.html..
GARANTÁLT BÉRMINIMUM 2024 fizetése: https://cegvezetoknek.hu/garbere.html..
Osztalék szocho számítása: https://cegvezetoknek.hu/szocho.html..
Sokszor előfordul, hogy keverjük a cégvezető és az ügyvezető fogalmát, azonban a kettő közel sem egy és ugyanaz. Míg egy gazdasági társaság ügyvezetője a vezetői feladatokat látja el mint vezető tisztségviselő, addig egy cégvezető azokért a mindennapi operatív vezetői feladatokért felelős, amit az…..