Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rivendell

0 bejegyzést írt és 10288 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus az olasz bajnokság legutóbbi két kiírását egyaránt a tabella negyedik helyén zárta, így a nyáron komoly átalakítások vették kezdetét a keretben, s a klub ambiciózusabb tervekkel vág neki a 2022-2023-as szezonnak. A bajnokság nyitó fordulójában a zebramezesek a Torinóba látogató Sassuolo…..
Rivendell 2022.08.15 21:11:47
A Corriere dello Sport a Juventus meglepetéshúzásáról ír, mivel a lap szerint az Öreg Hölgy előrehaladott tárgyalást folytat a Livepoollal Firmino ügyében, miután az olasz klub 22,6 millió eurót kínált az elmúlt években BL- és PL-győzelmet elérő klubnak. Sőt, egyes lapok szerint a játékossal már meg…..
Az olasz válogatott számára csúfos kudarcot hozó válogatott szünet után a Juventus egy rangadóval tér vissza a bajnoki küzdelembe, mivel a címét megvédeni igyekvő Inter látogat az Allianz Stadiumba. A zebramezesek célja idén a Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyek egyikének megszerzése maradt,…..
A Juventus kolumbiai szélsője, Juan Cuadrado szerződése meghosszabbítása előtt áll, s a játékos higgadtan várja az egyeztetéseket az ügyben. "Nyugodt vagyok, a klub és az ügynökeim egyeztetnek, s nekem mindegy, hogy erre most vagy később kerül sor. Boldog vagyok Torinóban és a Juventusnál, ahogyan…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Rivendell 2022.03.06 20:43:51
@venember83: Mu mar kb fixen bukta is a bl-t
Romeo Agresti által is megerősített olasz pletykák szerint a Juventus vezetősége csütörtökön egyeztet Paulo Dybala ügynökével, és a Tuttosport cikke szerint a Juventusnak nagyobb esélye van Paul Pogba megszerzésére, ha La Joya nem hosszabbítja meg a szerződését. Úgy Paulo Dybala, mint Paul Pogba…..
A januári átigazolási időszakban komoly erősítéseket végrehajtó Juventus a Hellas Verona elleni győzelemmel, majd az Atalanta elleni döntetlennel folytatta szereplését a bajnokságban, s péntek este a torinói városi rangadóval hangolódik jövő heti fellépésére a Bajnokok Ligája…..
Rivendell 2022.02.18 22:30:08
A januári érkezők,  Denis Zakaria és Dušan Vlahović lendületet és újult lelkesedést adtak a Juventusnak, s a zebramezes csapat azóta fontos győzelmet aratott a Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzésen. valamint a Sassuolo ellen az Olasz Kupa negyeddöntőjében. A tabella jelenlegi állása szerint a…..
A Juventus százszázalékos teljesítménnyel, kapott gól nélkül, csoportja első helyén állva várja a Bajnokok Ligája csoportkörének folytatását, amely során a zebramezesek a Zenit Szentpétervár otthonába látogatnak. Massimiliano Allegri keretéből továbbra is hiányzik a hétvégi bajnoki mérkőzésre már…..
Nyílt titok, hogy a Juventus egyik nyári célpontja a Fiorentina legékesebb csillaga, Dusan Vlahović lehet, s a torinói klubnál már most megkezdték a tervezgetést arról, miként szerezhetnék meg az ifjú szerb támadót. A Calciomercato kiemeli, hogy a firenzei klub kétségbeesetten szeretné…..
Rivendell 2021.10.05 12:52:12
A Juventus a bajnokságban ugyan még adós a jó játékkal, a Spezia, majd a Sampdoria ellen már egyaránt megszerezte a három pontot, a hétközi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen pedig nagyszerű teljesítményt és tartást mutatva győzte le a címvédő Chelsea csapatát. A zebramezesek sorsolása nem könnyű,…..
Rivendell 2021.10.02 19:55:44
Az Udinese elleni 2:2-es döntetlent követően a Juventus az Empoli elleni mérkőzéssel folytatja, amelyen már nem lesz ott Cristiano Ronaldo, a portugál támadó akár órákon belül a Manchester City játékosa lehet. "Tegnap Cristiano elmondta nekem, hogy már nem szándékozik a Juventusban játszani. Emiatt…..
Rivendell 2021.08.27 19:47:31
@Rikoo: szegény Werner - Hazatd páros is csak leepult az elmúlt szezon során... Werner legalább fiatal
A tegnap éjszaka egybehangzóan számolt be minden valamire való olasz sportújságíró arról, hogy Cristiano Ronaldo a távozását kérte a klubtól, s többet nem kívánja magára ölteni a Juventus mezét. Fabrizio Romano szerint a játékos és a City között megegyezés született, most Jorge Mendes a két klub…..
A spanyol Diario AS értesülései szerint Cristiano Ronaldo megegyezésre jutott a Manchester City-vel, azonban a Juventus elutasította, hogy Raheem Sterling játékjoga cserealapot jelentsen az egyeztetések során.  A Juventus igazgatói ma találkoztak a portugál klasszis ügynökével, Jorge Mendes-szel,…..
Miután az Al-Thani család egyik tagja PSG-mezbe montázsolt Cristiano Ronaldót és Lionel Messit tartalmazó képet tett ki a közösségi médiába, a L’Équipe arról számolt be, hogy a portugál klasszis a Cityhez próbálja beajánlani magát Bernardo Silvát is érintő csereügylet keretében. Az Udinese ellen…..
A Serie A nyitó fordulójában a Juventus a két év kihagyás után Torinóba visszatérő Massimiliano Allegrivel a kispadon, az Udinese otthonába látogatva kezdi meg az új szezont.  A torinói zebramezesek keretébe bekerült a kölcsönből visszatérő Daniele Rugani, Mattia De Sciglio és Luca Pellegrini, a…..
Miközben a tárgyalások a Sassuolo és a Juventus között már több mint egy hónapja tartanak, kevés előrehaladással, a bianconero vezetőség állítólag egyéb opciókban is gondolkodik, ha meghiúsulna az EB-győztes középpályás szerződtetése. Manuel Locatelli továbbra is a Juve első számú célpontja, és…..
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
Rivendell 2021.06.28 14:55:32
@m.martin91: az igen, nem kicsit lenne végre 1 pofás mercato... Álom kategória jelenleg
Rivendell 2021.08.04 22:10:35
@m.martin91:remélem megy danilo:-) nála azért jobb játékosok kellenek, csak hát pénz nincs a kasszában
A legújabb sajtóértesülések szerint meg is oldódott a Juventus által is követett brazil tehetség, Kaio Jorge ügye, mert a torinói klub megegyezésre jutott az ifjú támadóval, akit az AC Milan és a Benfica is szeretett volna szerződtetni. A Juventus hivatalos levél formájában hozta a Santos…..
Rivendell 2021.07.27 23:05:16
Hatalmas lehetőség kapujában áll az olasz válogatott, hiszen az Európa-bajnokság ma esti döntőjében az 1968-as győzelem óta először hódíthatja el a kontinens legjobbjának járó trófeát. Olaszország másodszor vagy Anglia először, ez a döntő nagy kérdése. Olaszország a győzelem mellett két alkalommal…..
Rivendell 2021.07.11 23:59:29
Rivendell 2021.07.12 00:08:30
A Sassuolo vezetője, Giovanni Carnevali a minap a Sky Sport csatorna L'Originale műsorában beszélt klubja helyzetéről, és természetesen kiemelt figyelmet szentelt Manuel Locatellinek, aki a nyár egyik távozója lehet. „A múltban nehéz lett volna elképzelni, hogy a Sassuolo három játékosa is szerepel…..
Rivendell 2021.07.01 13:10:46
A Juventust egy római lap hírbe hozta Sergej Milinković-Savić esetleges leigazolásával, ám Claudio Lotito továbbra is magas árat, 80 millió eurót kér a 26 éves középpályásért. A szerb játékos az elmúlt években szinte folyamatosan bizonyított az olasz bajnokságban, mióta 2015-ben leigazolta őt a…..
A Juventus neve is felmerült a Lazio egyik kulcsembere, Luis Alberto kapcsán. A spanyol futballista az elmúlt években igencsak kivette a részét a római sasok sikereiből, a Juventusnak pedig szüksége lenne a támadásokat hatékonyan segíteni képes középpályásra. A Lazio számára természetesen nem…..
Rivendell 2021.06.26 22:42:20
A mindeddig nagyszerű teljesítményt nyújtó olasz válogatott csoportját százszázalékos mérleggel zárva, kapott gól nélkül, az Európa-bajnokság mezőnyéből elsőként léptett tovább az egyenes kieséses szakaszba, ahol szombat este Ausztria lesz az ellenfele.  Az osztrák válogatott a C-jelű négyesből, a…..
Rivendell 2021.06.26 22:23:16
A Manchester Unitednél töltött öt év után tavasszal úgy tűnt, egyértelmű a játékos számára a váltás, főleg miután Mino Raiola több ízben elhatárolódott a szerződéshosszabbítástól. A francia játékos korántsem tűnt boldognak a klubnál, amit egyszer már elhagyott, a szurkolók egy része pedig…..
Rivendell 2021.06.23 09:31:31