Regisztráció Blogot indítok
Adatok
battila.hu

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy. Jó nagy. Kifejezetten nagy. persze, amíg nem használtam ilyen méretű telefont legalább egy hétig napi szinten, nem tudom megítélni, milyen élmény, de a 159,26x82,98x10,26 mm-es méreteivel nagyon nem apró, pár mm-rel még a hatalmas házzal rendelkező új iPhone 6 Pluson is…..
Kb. egy fél éve rákényszerített az élet, hogy átvándoroljak a megszokott K&H-tól az OTP-hez és ott nyissak folyószámlát. A K&H-t sem szerettem, mert minden megmozdulásomért lehúzott x forinttal, de a szolgáltatásai legalább rendben voltak és üzembiztosan működtek. Az…..
Az alábbi kis teaser a Pantech Vega koreai bemutatójához próbálja felizgatni a kedélyeket - arról ugyan nem tudunk, hogy ez a modell a félszigeten kívül is forgalomba kerül-e majd, de bízhatunk benne, hogy a reklámban bemutatott funkció, ha sikeresnek bizonyul, valószínűleg…..
battila.hu 2011.11.03 13:42:37
Az auditálás egy olyan valami, amikor egy konkrét ügyben nem érdekelt független harmadik fél mond az iparági, szakmai legjobb gyakorlatok, törvényi előírások (és remélhetőleg a tisztesség és józan ész) alapján véleményt az ügyről. Az ügy lehet a cég éves jelentése,…..
Épp pénteken írtunk az immár elérhetővé vált Anti nevű hacker-appról, most pedig egy újabb ingyenes csapásmérő eszköz került a kezünkbe, amivel bárki tönkre teheti mások netezési élményét. A WiFiKill, ahogy a neve is mutatja, egyszerűen bárkit letilthat egy adott…..
Futóblog Powersongot keresek 2011.08.17 09:02:09
Ezerszer kitárgyaltuk már ezt a témát, azt, hogy ki hallgat futás közben zenét, ki nem. És ha igen mit, és mikor. Most ismét felvetem, egy kis segítséget kérnék a következő élethelyzet zene segítségével történő "átvészeléséhez". A két órával…..
battila.hu 2011.08.18 21:14:16
Ismerjétek meg Annát, aki már gondolt rá, hogy jelentkezik a sorozatba, de azért megvárta amíg megkeresem a kéréssel. :) Anna tősgyökeres budapesti de néhány éve Sopronba költözött a barátjához és azóta is ott él illetve dolgozik egy könyvkiadónál, mint értékesítési…..
Futóblog 90 alá... de hogy? 2011.05.27 11:16:51
Doncii az alábbi kérdéskörben kért tanácsot: "...halas lennek, ha adnatok par tippet, hogy mondjuk 1:40-rol hogy lesz valakinek 1:30-as felmarcsija. Mert pont ez az idei nagy celom es a szeptemberi total lapos szelvedett Staten Island Half van kituzve a napnak, amikor ez meglesz. Eppcsak…..
Becsüljük azokat az elvetemült motorosokat, akik kontinenseket szelnek át, hogy két keréken fedezzék fel a világot. Ma egy japán srácról szereztünk tudomást, aki Suzuki Djebellel indult el. Átvágott Szibérián, Ukrajnán, míg boldogan megérkezett Magyarországra. Lelkesedése nem…..