Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szeretném_érteni

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan érzik úgy, hogy elítélik a médiatörvényt és a Fidesz más intézkedéseit, de a bukott baloldali elitet is. Minél többen lesznek azok, akik így gondolkodnak,  annál előbb jelenik majd meg egy olyan politikai erő, mely őket kívánja megszólítani. (Fotó: Huszti…..
szeretném_érteni 2011.01.18 14:14:28
@BISMARCK:
Tényleg látszik, mennyire kormányképes a a jelenlegi kormányzó párt. Persze 8 év kemény, kitartó munkája után ez el is várható, bár, valamiért enyhe hiányérzet gyötör, kevés még a kolbászból készült kerítés. Igaz, Matolcsyt hallgatva már ez is küszöbön áll, némi képzavarral.
El tudnám képzelni, hogy valami más mentén is kommunikál, és cselekszik Bányász Győzike alias OV, mint a "minden hatalmat a szovjeteknek". Ennyire bárki, bármelyik párt képes. Ha már alternatívákról beszélünk.
"Vidám lelkem senki se érti, Se gyerek, se nő, és se férfi! Senki-senki itt a világon! Mi is az én titkos nagy álmom, Jááááááááááááááááájj! " Nem értik. Nem és nem. Vagy el sem olvasták. Vagy elolvasták, de a fordítás miatt nem értik. De, ha…..
szeretném_érteni 2011.01.18 13:12:16
@MiKEY:

"Eddig akkor mi alapján írtak diktatúráról???"

Mert még a gondolata sem vetődhetett fel ugye ? Aki a választási törvénysértést is elintézi egy "oszt jónapot"-al (Bányász Győzike) attól teljesen logikusan elvárható a törvény tisztelete és betartása. Azért ne köss nagyösszegű fogadásokat erre!
Égető szükség van egy elrettentő példára, de az biztos, hogy egy miniszterelnök esetében mindenféle gyanúnak tízszer olyan biztosnak kell lennie. A legfőbb ügyész helyettese a Parlamentben Budai Gyula kérdésére nem cáfolta, hogy Gyurcsány Ferenc is gyanúsított lehet a…..
szeretném_érteni 2010.11.05 13:33:36
@Az ős kaján:
Anélkül, hogy bárkit védeni akarnék, mert nem is szolgált rá.
O.V nem is olyan, hogy egy országot tönkre tegyen. Egy ember, aki soha nem hazudott, nyilvánvalóan nem is lop. A kisugárzása miatt a környezetében sem történik semmi törvényellenes. Nem is volt székházügy, Kaya Ibrahim, Ezüst Hajó, stb.
Egyébként, teljesen konkrétan, összegekkel sorold már fel a nagy lenyúlásokat. Rájöhetsz, hogy még az első három leggazdagabb magyar vagyonához viszonyítva sem jelentős összeg. Természetesen ez nem ment fel senkit semmi alól. Ha azt gondolod, valamelyik fél jobb mint a másik, az nagy tévedés. De legalábbis a papagájkommandó hatásos ténykedését mutatja.
Felborul a pálya: egyetlen politikai centrumból irányított kétharmados többség a parlamentben, a kormányfő akaratából hivatalba kerülő lojális vezetők az intézmények élén, októbertől minden bizonnyal szinte egypártivá váló helyi hatalom. Mi következik ebből, a…..
szeretném_érteni 2010.09.10 13:33:34
@nemsiker_s: Ha mindenki arra szavaz is, hogy a Föld gömbölyű, attól még nem lesz az. Vagy kissé érdesebben fogalmazva, kollektív hülyeség is létezik. Nem túl vidám perspektíva.
Egyébként, tényleg szeretném érteni, minek is a parlament, ha egyszer 1 ember eldönti a vitás kérdéseket. A gombnyomogatás nem tűnik túl kvalifikált tevékenységnek, viszont ahhoz képest egész jól fizetik. Ha már takarékosságról van szó, ezzel is lehetne pár milliárdot spórolni.
A rendszer váltás előtt minden posztot hithű pártkatonák töltöttek be. Most hogy is van ez ?
Egyébként, ha tudnál egyetlen szabadságharcot említeni a történelemből, amit a magyarok megnyertek. Talán nem ártana ezen sem elgondolkodni.
:)