Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MNOP

0 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Kici, occo 2011.10.27 10:50:00
Kb. egy éve fedeztem fel egy népszerű kínai rendelős oldalt, ami azóta is nagy népszerűségnek örvend nálunk. A kezdeti vad rendeléshullám után kicsit tapasztaltabban rendelgetünk. Például nem szabad nagyon komolyan venni a technikai leírásokat az elektronikai cikkeknél. Ezt az…..
Ilyen, amikor megindul az egymásra mutogatás. Bendegúz meg el kell döntse, fizet vagy nem fizet büntetést, hisz pillanatokon belül megnő a bírság összege, ha túl sokat agyal rajta. Tudja-e bizonyítani vajon, hogy jóhiszeműen járt el és ha tudja is, ér ez valamit egyáltalán vagy…..
Interjú az IMF Magyarországi vezetőjével a Hírszerzőn: ...a Széll Kálmán-terv meghirdetése és néhány ehhez kapcsolódó intézkedés 180 fokos fordulatot hozott a kormány gazdaságpolitikájában. Mihez képest hozott 180 fokos fordulatot? Tavaly októberben és idén januárban…..
Pénzt szedni nem őrzött parkolásért pofátlanság, ha pedig még adót is csalnak vele, akkor duplán. Zoz a Velencei-tónál futott bele egy kis okosságba:A hétvégén volt szerencsém egy napot a Velencei-tó partján eltölteni. Kocsival érkeztem, és egészen konkrétan itt tettem le az…..
Proszektúra Salamoni döntés 2011.06.06 17:21:00
Szima Juditot a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete (TMRSZ) főtitkárát péntek késő délután hűtlen kezelés miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és letartóztatását kezdeményezték. Úgy tűnik, hogy egyelőre a kormány és a rendvédelmi dolgozók…..
autózz! Foszlányok a jövőből 2011.05.19 17:53:00
A Michelin idén is megszervezte a Challenge Bibendum rendezvényt, amire most először bloggereket is meghívtak a világ minden tájáról. Magyarország sem maradt ki és az a szerencse ért, hogy a két meghívott blogger egyike én lettem. Most épp Berlinben kopácsolok egy német nyelvű…..
MNOP 2011.05.20 16:38:38
@SilentSound: rendben, köszönöm.
Az nagyon tud bosszantani, hogy alapesetnek tekintik, hogy az embernek van fb accountja. Nincs, sőt ismerősök közül is sokaknak nincs és jó is ez így.
Az lenne az alap, ha anátok alternatívát is hasonló esetekben, a magamfajta felhasználóknak, ahogy azt meg is ígérted.
Elnézést kérünk, hogy nem értettük meg a Lázár-Balsai tandem alkotmánymódosítási törvényjavaslatából, hogy pontosan mit szeretnének ... Az nem számít, hogy mi van a törvényben, sőt, hogy mi szerepel az alkotmánymódosításban, mi a konkrét szöveg, most megtanultuk a…..
MNOP 2011.05.17 14:53:19
@Nikosi:
lehet nem voltam elég konkrét, ezért most bővebben kifejtem:
- ha a rendőröket ösztönöznék (pl. magas fizetéssel, némi törvénykezéssel) arra, hogy menjenek vissza és dolgozzanak, az szerintem helyén való. Munka lenne bőven, ezt azért be kell látni.
- nyugi, ez még nem a törvény szövege, csak egy maszlag, amin még dolgozni fognak
- ha valamit visszamenőlegesen tesznek, abba az AB úgyis beleköt.
Igen is hozzá kell nyúlni bizonyos dolgokhoz, különben nem jutunk 1-ről a kettőre. Az előző években az ország csak vegetált, míg a szomszédos országok lehagytak.
Tudom sokan vannak, mint pl. te is, akik azt mondják, ne csináljanak semmit a szemétnarancsosok, de valószínűleg azért a felhatalmazás, hogy éljenek vele... különben ez lenne felróva nekik, hogy nem tettek semmit, pedig lehetett volna.
Már többször olvashattatok itt olyat, amikor a lerobbant autót a többiek hangos ordibálással és dudaszóval próbáltak eltávolítani az útról, sikertelenül. Gábor segíteni próbált egy szerencsétlenül járt autóstársának, de egy ismerős arc tulajdonosa még azért is beszólt…..
Gyorsak és szemfülesek a parkolóőrök a Ferencvárosban, főleg, ha kis csomagok szélvédőre helyezéséről van szó. Zsolt büntetése is csak egy percen múlott - milyen kár, hogy már sms-ben is el lehet intézni a parkolást. Így egyszerre több dologra kell figyelniük a kedves…..
Vastagbőr Pintér már csak tudja 2011.05.04 10:10:00
A Széll Kálmán tervben jelentették be, hogy senki nem mehet a nyugdíjkorhatár előtt nyugdíjba, azóta tartanak a tárgyalások a rendvédelmi szakszervezetek és a Belügyminisztérium között. A tárgyalások mellett folyamatosan zajlanak a tüntetések, pénteken jön a következő…..
Szemlátomást minden a tervek szerint halad, csak azt nem tudni, ki írja a forgatókönyvet. 1. A Véderő még április elején 3 napos tábort hirdetett Gyöngyöspatára, egy magántelekre. Ezt lehetett olvasni a honlapjukon, és mint szélsőjobb csoport, titkosszolgálati megfigyelés…..
Hoffmann Rózsa után Pintér Sándor is szopóágra került, egyrészt a minisztériuma alá tartozó valamennyi rendvédelmi ágazat az édes anyukájába küldené legszívesebben, és meg emellett keményen tüntetnek is (még jó hogy sztrájkolni nincs joguk, ugye Sanyi bá' ?), a keleti…..
MNOP 2011.04.18 15:11:08
@hoplita: beleírni az alkotmányba az önvédelem, és tulajdon védelmét, a fegyvertartási szabályok módosítása nélkül, azt hiszem, ez elég nagy fail lenne.
Aztán pedig bíró legyen a talpán, aki ezek után (persze nem politikai nyomásra) döntést hoz, egy illegálisan tartott fegyverrel elkövetett önvédelem kapcsán...
ki kell dolgozni a részleteket is. szerintem szépen lassan az is sorra kerül majd
Lehet, hogy Fidesz beépített embere? Vagy ennyire hülye? Még egy-két ilyen videó, és követelni fogom az új alkotmány azonnali megszavazását és kihirdetését, csak hogy sírni lássam ezt a pojácát. Van bőr a képén hozzánk szólni, elképesztő. És sajnos teljes benne van a…..
MNOP 2011.04.14 10:17:36
Tekintsünk el attól a szépészeti problémától, hogy a KDNP és a Fidesz egy párt-e vagy sem, és nézzük meg milyen ellenzéki módosítókat fogadott be a kormánypárt az alkotmányozás során. Először Szili Katalin járt rosszul. A nemzeti konzultáció baloldali zászlóshajója,…..
A Homár régóta világméretű összeesküvést gyanít az energiatakarékos izzók bevezetése kapcsán. A 10-20x drágább izzók egy része közröhely, több másodperc alatt kapcsol be, kifolyik az ember szeme a szar hideg fénytől, de hú, mennyi áramot megtakarítunk. Asdf most további…..
Ha valahol változtatnak a forgalmi renden, normális esetben az egyértelműség kedvéért az útburkolati jeleket is vagy lefestik feketével (ami rendszerint le is kopik idővel és esős időben még ez előtt is fénylik), vagy mégjobb esetben felmarják az útról. A helyről, amiről…..
Vastagbőr A hűség jutalma 2011.04.09 13:05:00
"a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér." Lázár definíciója alapján Papp Dániel sokat ér. Munkájának is megvan az eredménye:…..
Rédly Elemér pápai prelátus, kanonok, győri plébános, a Győri Hittudományi Főiskola tanára még február 25-én vette át a Parma fidei - Hit pajzsa díjat, és már akkor bejelentette: jövedelméből egymillió forintot ajánl fel a magyar állam külföldi, 20 ezer milliárd forintos…..
Ma van az a nap, amikor a GDP zuhanni kezd, ugyanis A Szerelő egy hosszas levélben taglalja, hogy is járt egy BMW-sel. A sztori meg van fűszerezve némi rendőrséggel, és egy csipetnyi magánéleti szállal is. Vigyázat, a levél egész hangulatos, kellemes időtöltést…..
Vastagbőr Hány embernek? 2011.03.29 14:02:00
11,5% a regisztrált munkanélküliek száma.3 730 000 ember dolgozik. Csak. 1 év alatt 35 ezerrel nőtt a foglalkoztatottak száma. Csak.Hogyan fognak a munkahelyek kinőni a földből? Na, ezt senki nem tudja. A kormányt 1 hónapig semmi más nem érdekli, csak az új Alkotmány. Nincs is…..
Charlie Sheen új rekordot állított be a Twitteren, amikor 1 nap alatt 1 millió követőt szerzett. A mi Deutsch Tamásunknak egyelőre még csak 25 követője van a Twitteren, de biztos vagyok benne, hogy nem sokáig lesz ez így ... ha annyi nőt nem is fektetett meg, mint Charlie Sheen…..
Nagyon örülök, hogy végre oly módon sikerült rendezni a képviselők juttatásit, hogy azóta minimum háromszor annyi ügy lát napvilágot. Köszönjük szépen! :) Pedig nem egy bonyolult szabálynak kellene megfelelni, csak annak, hogy ha ha valaki önkormányzati pozíciója után is kap…..
Sajnos időnként előfordulnak olyan figurák az utakon, akik valahogy nem veszik tudomásul, hogy nem egyedüli résztvevői a forgalomnak. Beatrix történetében is egy ilyen autós a másik szereplő, tényleg szerencse, hogy nem történt baleset. Talán egyetérthetünk abban, hogy a 6-os út…..
autózz! Életveszélyes tankolás 2011.03.25 08:51:00
Tamás olyan helyzetben került veszélybe, amelyre talán legkevésbé számítana bárki is. Ki gondolná azt, hogy egy autópálya felhajtón figyelnie kell esetleges nem várt akadályra. Az Ő levele bizonyítja azt, hogy mostantól mindenki nyitott szemmel, és fokozott figyelemmel közelítse…..